שדים...בבקשה עזרה

w21w

New member
שדים...בבקשה עזרה

אני כול הזמן מרגיש שצובתים אותי....באמת אבל לא צביתות רגילות כמו גירודים ממש ממש חזקות כמו צבת ותמיד שאני בודק או משהו כזה אז אומרים לי שאף אחד לא צבת אותי בהתחלה לא האמנתי להם ואחרי זה שהייתי לבד ליד המחשב זה קרה לי שוב מאז אני ממש פחדתי שמעתי שאני צריך לפזר קמח מיסביב למיטה שלי כדי ליראות אם יש עליי שד או משהו כזה בבקשה עזרא אני בקושי ישן בלילות ובבקרים אני מפחד להיות לבד אפילו אם אני צריך ליזרוק את הזבל או משהו

mbinh

New member
תשובה

אתה קודם כל צריך לבקר רופא כדי לבדוק שאין בעיה פיזית. עינין פיזור הקמח לטעמי ממוצא ושטותי.

cottoneyejoe

New member
יהי הנוכחות של האחר יהיה אהוב עליך

כשלך, ותפתח שכל ישר ואל לך להתעסק במופלא ממך כי השדים הם היצרים שלך - מודעות נמוכה לשכל הישר. תבקש סליחה ומחילה מעצמך ותשים תפילין בבוקר - ותגיד לאלוהים עכשיו אני כבר לא מפחד כי גם אם אלך בגיי צל מוות לא ארא כי אתה עימדי - אנא ממך אלוהיי היקר תן לי להתחיל להרגיש את הרגש החמלה ואת הרגש אהבה למען אוכל לשרת את האחר ולא לשרות בבבעסה של עצמי! מי יתן ותאמר את זה כל יום בבוקר, אמן.

neophile

New member
אל לי לפחוד.

הפחד הוא קוטל הבינה . הפחד הוא המוות הקטן המביא כליון מוחלט . אעמוד בפני פחדי. אניח לו לחלוף סביב ובעדי . וכאשר יחלוף על-פני ,אפנה את עיני רוחי ואראה את נתיבו . במקום שעבר הפחד לא יהיה דבר רק אני יוותר.

למעלה