שדרגתי את האתר נשמח לדעתכם

Itzik RDVC

New member
שדרגתי את האתר נשמח לדעתכם

שלום, לאחר מאמץ לא קטן, בצעתי שדרוג של האתר שעיקר השינויים הם: 1. עיצוב דפים חדש תוך שמירה על הצבעים הכלליים (שמירת על היוון של הלוגו והמותג) 2. חלוקת הטיפים ושאלות גולשים לנושאים במקום רשימה אחת ארוכה 3. דף הבית עבר שינויי גדול - מסתם מלל ארוך, אני מנסה לתת מידע יותר ממוקד לגולש ולאפשר לו לזרום למקום שמעניין אותו באתר. 4. הוספתי לכל הדפים את האפשרות להרשם לניוזלטר - אם כי קשה לדעת מ-3 ימים שהאתר החדש באוויר, אבל יש לי בימים האלה כבר אחוז גבוהה יותר של רישומים לכניסות! 5. לא פחות חשוב שיפור גדול בתחום של SEO, על ידי הכנסת קובץ CSS, הוספת מילות מפתח חשבות והדגשתן, שיפור כללי של נקיון הקוד ועוד. אני אשמח לשמוע את דעתכם, לתת לי טיפים נוספים לשיפור וכמובן אני מניח שעוד יש פה ושם תקלות וטעויות אני אשמח שתשלחו לי מסר על אלו.

אתר לא רע

הי איציק, ברכות על השדרוג. לא ראיתי את האתר קודם, כך שאין לי למה להשוות. בעיני הוא נראה עכשיו לא רע. כמה הערות מהסתכלות על דף הבית בלבד, בלי להציץ בקוד: 1. מראה כללי: הדבר הראשון שהעין נמשכת אליו בכל אתר הוא התמונות והצבעים. התמונה של רויטל בצד ימין נראית חומה מידי ולא איכותית, ומקרינה חוסר מקצועיות לטעמי. הייתי מחליפה אותה בתמונה חיה וצבעונית יותר. הרקע הכתום, כתום מידי לטעמי. הייתי מנסה להעתיק את הדוגמא של הכתום עם כתמים לבנים בצד שמאל לצד ימין. אולי לא. אולי פשוט רקע בהיר יותר. הרקע של "בנק ההשקעות" נראה קצת שנות השמונימי, מיושן ולא מקצועי. 2. תוכן: קטע הפתיחה על רויטל לדעתי ארוך מידי ומתאים יותר לדף האודות. אפשר קצת לקצץ. את ההרשמה לניוזלטר הייתי מדגישה יותר ע"י רקע לבן או כל צבע שונה. יפה ונכון עשית ששמת אותה למעלה. 3. קידום: פה אני יכולה לעזור קצת יותר מסתם חוות דעת: אני מניחה שאתה מנסה לקדם את האתר על הבטוי "ייעוץ השקעות" ומס' בטויים נוספים. מבין כל הבטויים שאתה מנסה לקדם בדף הבית, הבטוי "ייעוץ השקעות" הוא החשוב ביותר, כי הוא הפופולרי ביותר והתחרותי ביותר. לכן, תשקיע בו יותר: לא השתמשת בכלל בכותרות h1,h2 וכו'. חבל - יש להן כח אדיר מבחינת קידום. תשתמש בכותרות ותשבץ בהן את בטויי המפתח. תן כותרת h1 "ייעוץ השקעות", שבץ את הבטוי "ייעוץ השקעות" ב title. ככל שתוסיף יותר מילים סביבו כך יירד הערך שלו. במקום להתאמץ להכניס כמה שיותר מילים בכותרות, תבחר רק בבטוי העיקרי. בשאר הדפים תתמקד בבטויים האחרים. תקדיש 2-3 בטויים ייחודיים לכל דף, כך שאת דף הבית אתה מקדם על הבטוי התחרותי ביותר."ייעוץ השקעות" זה בטוי ראוי. עם קצת שיפורים וקישורים נכונים, יש לך סכוי להגיע למקומות 1-2 עליו. עם כל ההערכה לרויטל שהיא יועצת, מה לעשות, אנשים מחפשים את הבטוי "יועץ השקעות" ולא יועצת. אז תהיה יצירתי ותקדם את "יועץ השקעות" מבלי להסתיר שהיא אישה. אני מאמינה שיש יתרונות רבים ליועצת אישה, רק רובנו שוכחים את זה כשאנחנו מחפשים בגוגל... קצת פחות בולד לדעתי, ואם כבר, אז להדגיש רק את מילת המפתח, בלי אותיות חיבור. זה על קצה המזלג. ברור שיש עוד המון עבודת seo. אבל נראה לי שאתה בכוון הנכון. בהצלחה.

Itzik RDVC

New member
המון תודה

אחלה תשובה מפורטת ואני מסכים גם עם חלק גדול ממה שאת אומרת. דרך אגב, אני עושה בשאר הדפים (האתר בן יותר מ-80 דפים) שימוש רב ב-H1 ושאר פטנטים לטובת SEO. אני לומד כל הזמן והאתר הזה כבר הרבה יותר טוב מהקודם. בסופו של דבר הוא מבוצע על ידי, שיש לי רקע בתכנות מהעבר אבל לא בתחום אתרים. אם את שואלת למה לא להשתמש באיש מקצוע, טוב כאן יש עיניין של שיקוליים כלכליים ואיפה משקיעים את הכסף של עסק קטן שעדיין יחסית בתחילת דרכו. לגבי "יועץ השקעות" אז רק שתדעי שבגלל שהתחום של ייעוץ השקעות פרטי כמעט ולא קיים בארץ, אנשים לא מחפשים את המילים האלו כל כך אלא מחפשים נושאים שונים של השקעות, כמו איגרות חוב, פתיחת חשבון בנק בחול ומכיוון שיש לנו המון מלל מאמרים וטיפים, מגיעים אלינו לדפים האלו. שוב אחלה טיפים אני אשמור אותם ואני אפילו יעשה כמה שינויים בימים הקרובים. תודה

לא שאלתי...

לא שאלתי למה אתה לא לוקח איש מקצוע. אם יש לך את הזמן והאנרגיה וגם הכיף לעשות את זה בעצמך, למה לא. אם לא תהיה מבסוט מהתוצאה תוכל להשתמש בקצת עזרה. אבל אני באמת חושבת שאתה בכוון הנכון. מנתונים שלי, כן יש ביקוש למילה "יועץ השקעות". לא יכולה להגיד במספרים כמה. אבל מסכימה איתך שחשוב לא פחות לקדם הרבה בטויי "זנב ארוך" שקשורים לתחום, וזה ע"י מאמרים וטיפים. בשביל זה יש לך אתר עם המון דפים והמון אינפורמציה טובה. זה נהדר. תקפיד למקד כל דף על בטויים ייחודיים. שיהיה בהצלחה, ותמשיך לעדכן. אפשר לשאול בכמה מקומות קידמת את "יעוץ השקעות" כתוצאה מהשדרוג האחרון, והאם השדרוג כלל גם הוספת קישורים נכנסים?

Itzik RDVC

New member
כמה תשובות

לגבי אנשי מקצוע: 1. את האתר הראשון עיצב לי איש מקצוע ואני בניתי אותו - זה כלל את הלוגו והצבעים ועוד. 2. את השדרוג בניתי על ידי שימוש בחומרים הישנים תוך שינויי מבנה הדף הפונטים וכדומה. 3. כאשר כבר אני יעשה שימוש באנשי מקצוע לבניית התאר, אני ארצה לעשות שימוש באנשי מקצוע ברמה גבוהה בלי פשרות אם לא חבל על הזמן והכסף. מבירור הנושא, יש צורך בכ-5,000$ לעיצוב מקצועי ברמה כולל שנת תחזוקה ושינויים. בשלב זה של העסק אנו מעדיפים להשקיע את הסכום הזה בכיוונים אחרים. המילים הקשורות לייעוץ השקעות עלו לי בימים האחורנים 2,3 מקומות, כידוע לך דברים אלו לוקחים זמן, הרי גוגל עדיין לא עבר מחדש על כל האתר כפי שאני מבין את המנגנון. לגבי קישורים נכנסים, מאז שהאתר עלה לראשונה לפני 3 שנים אני לאט לאט דואג להכניס קישורים אלינו ואני מודע למה שתריך להיות כתוב בלינק - רק לא תמיד זוכר גם בפורומים לעשות את זה ותודה. אם יש לך רעיונות איפה אני יכול למצוא עוד מקומות לרשום לינק אלינו אני אשמח. כמובן שרשמתי את עצמנו בהמון אתרים שנותנים פרסום חינם לאחרים, אנו מפרסמים את המאמרים במקביל בכמה אתרים כמו READER ועוד. אני אכן נהנה מבניית האתר ואם היית רואה את האתר לפני 3 שנים ועכשיו היית מבינה את איזה שיפור היה. חוץ מעזרה עם אנשים נחמדים כמוך בפורומים, רכשתי ספר על SEO ואני קורא מאמרים בתחום, אני לא מחפש להיות איש מקצוע בתחום אבל אני בהחלט משפר את האתר שנו. כבר היום יש לי מחיפושים ברשת לקוחות וכמובן גם בעזרת AdWords שגם שם אני הולך משתפר.

אני לא כזו נחמדה\ יש לי אינטרסים

שלחתי לך מסר. אבל האמת שקודם כל עניתי מתוך נחמדות, ורק אח"כ צץ הרעיון.

Itzik RDVC

New member
אני יגיד לך למה את עושה נכון לדעתי

היה מישהו שענה לי בדיון בנושא זה בפורום אחר. "אני יכול לעזור לכם בעיצוב האתר צרו קשר!" זה אדם שלא יודע לשווק את עצמו אז איך הוא ידע לעצב אתר שצריך לשווק עסק? גם שאני פונה לאנשים שהייתי רוצה לשתף פעולה או למכור להם שרות, אני קודם יתן להם טיפ אמיתי וטוב, "שלח לחמך". בכל מקרה שלחתי לך מסר אנא צרי איתי קשר באימייל ונתחיל לשתף פעולה בכיף.

לא כל אתר צריך איש מקצוע

מעצב מקצועי, מתכנת מקצועי, גרפיקאי מקצועי, עורך תוכן מקצועי, מקדם אתרים מקצועי, אחסון אתרים מקצועי, מומחה שווק מקצועי, רישום בפורטלים מקצועיים. עם כל זה שצריך פרנסה לכולם, רחמנות על הלקוחות שיצטרכו לשלם על כל זה. אני אומרת: רק מקדם מקצועי. זה באמת באמת הכי חשוב. בברכה, מיכל - מקדמת אתרים מקצועית.

אני66

New member
שלום שלום

מתי העלתם את האתר החדש ? אני מקווה שאחרי ה 13 לחודש? אם לא אז יש כאן בעיה...... ואני לא רוצה להיות זה שמקלקל את האוירה. אבל למה שתפריט שלך באתר לא מותאם לקידום האתר?

Itzik RDVC

New member
מה הקשר ל-13?

האתר רץ כבר 3 שנים ועשינו רק שדרוג. אפילו חלק גדול מהדפים שמרו על אותו שם. לא הבנתי מה הסיפור עם ה-13? לגבי התפריט, האתר נבנה על ידי, לא מומחה לבניית אתרים וזה המערכת תפריטים הכי טובה שמצאתי ומתאימה (סקריפט JAVA) אם יש לך ידע על מערכת תפריטים נחמדה חינמית או במחיר סביר נשמח לשמוע.

אני66

New member
השאלה שלי הייתה עם ערכתם שינויים בתוכן

לפני התאריך 13/11/07 או אחרי . זאת כל השאלה . זה יעזור לי להבין משהו באתר שלכם ואני לא מכיר תפריט חינם עמית

Itzik RDVC

New member
אז היו גם שינויים

השינויים בתוכן היו: 1. דף הבית נכתב מחדש. 2. חלק מהתוכן שהיה בכמה דפים אוחד. 3. שאר המלל באתר - כ-80-90 דפים נשאר בגדול דומה אבל נערכו בו שיפורים כמו הדגשות, העברת דברים ל-H1 וכדומה וכמו כן אם לדוגמה היה כתוב "תיק" והכוונה הייתה לתיק השקעות עכשיו כתוב "תיק השקעות"! מה שאמור לשפר את המיקום שלנו בחיפושים של המילים האלו. לגבי תוכנת תפריטים טובה בעיברית גם תוכנה במחיר סביר נשמח אם מישהו מכיר. כמובן שתוכת חזק בעיברית.

אני66

New member
שאלתי על השינוי

מאחר ומה /שרואים באתר זה לא מה שגוגל רואה . יכול להיות שזה עוד לא עודכן . שים לב שאין לך שם תוכן מוסתר או הפניה לדף אחר. חזק את האתר בלינקים רגילים אך חכמים בתוך האתר . ולא רק מפת האתר הקיימת בהצלחה עמית

שאלה ל אני66

מה זה כתב מוסתר? אצלי באתר בכל דף שאני מעדכן יש מקום למילות חיפוש שלא רואים באתר ותקציר שגם לא רואים באתר אשמח ליותר מידע תודה תומרwww.greencity.co.il

אני66

New member
מה שאתה מתאר ולפי האתר שלך.

מה שאתה מתאר אלו הן מילות החיפוש של האתר והתאור של הדף. במערכת לייב סיטי שאותה אני מכיר והאתר שלך יושב בכזאת הם נותנים מקום לרשום את הדברים האלה כשאתה פותח דף חדש באתר. זה לא טקסט מוסתר . יש כמה דרכים לשתול טקסט מוסתר ואני לא ההיה זה שיסביר איך עושים את זה . וההמלצה ראו מקרה מהפורום מובילי אליעזר שאתם נמחק מגוגל בעקבות טקסט מוסתר. וההמלצה הכי חמה וחכמה התיעצו עם מקדמי אתרים מקצועיים אשמח לענות על כל שאלה עמית מלכי קידום אתרים.

למעלה