אין צורך ב-ISO להחלפה זו, מפתח המוצר מספק
אין צורך ב-ISO להחלפה זו, מפתח המוצר מספק
זו הבעיה. אין לי מפתח מוצר. המערכת הגיע עם המחשב כחדש.אין צורך ב-ISO להחלפה זו, מפתח המוצר מספק
אם ביצעת שדרוג דרך חנות האפליקציות, הרישיון מקושר לחשבון מיקרוסופט. בעת צורך של התקנה מחדש ניתן להתקין ללא מפתח, לבחור פרו, להכנס עם החשבון ולהפעילזו הבעיה. אין לי מפתח מוצר. המערכת הגיע עם המחשב כחדש.
המחשב מאוקטב עם רשיון דיגיטאלי של HOME, לכן בהתקנה בחר HOME.המחשב הגיע מהחנות ובו גרסת הום, אליה ארצה לחזור.
האם במהלך ההתקנה אוכל לבחור הום ?
אם המחשב הינו מחשב מותג, נייד או נייח, שהגיע עם מערכת ההפעלה 10 בזמן ההתקנה לא תשאל בכלל לגירסת החלונות מאחר והמפתח מובנה ב"ביוס" והמפתח משוייך לגירסת הום בלבד ולא משנה באיזו שפת גירסת התקנה עברית או אנגלית 64bit או 32bit.באיזה שלב בהתקנה אני בוחר HOME ?
מזכיר שאין לי CD-KEY ...
כמו שכבר הסביר HelpSupport, אם אין מפתח בביוס אז הוא שואל במהלך ההתקנה.קודם תודה על העזרה.
מדובר לא במחשב מותג. "סתם" רשת (אייבורי).
המחשב עשה שתי אקטיווציות. ל HOME וגם ל PRO. PRO האחרונה.
יום אחד ארצה לחזור ל HOME. ה DOK כבר מוכן. מה עלי לעשות על מנת להשאל איזו גרסה ברצוני להתקין ?
יש לך בעיות בהבנת הנקרא?כך חשבתי ... אולם כותב הפוסט סימן בקו אדום. אני מבין זאת כלא יופיע.
עכשיו אתה אומר שכן יופיע.
אז ?
אם יופיע נפתרה התעלומה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.