שדרג את דה יוזד- ההצבעה

שדרג את דה יוזד- ההצבעה../images/Emo152.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

אני מצטערת שלא פתחתי את זה עד עכשיו, באמת שלא היה לי זמן;; וזה נורא נחמד מצדכם שזכרתם
טוב לעניינינוXD אני אשרשר עכשיו את כל היצירות האומנותיות ביותר שעשו המשתתפים שלנו לשרשור הזה. רק 5 משתתפים הכינו תמונות מתוך 8 שהיו אמורים להשתתף.בושה לנוטשים
עכשיו, כל אחד מהאנשים בפורום ירשום ניקוד לכל אחד מהשידרוגים לפי האופן הבא: יופי - 25% מקוריות - 45% השקעה - 30% למשל, לא אהבתי כל כך את השידרוג של משה מבחינת מקוריות אבל הדרך שהוא ייצר אותו היא נורא יפה ורואים שהוא השקיע אז אני פשוט כותבת לו את הציון: יופי - 24% מקוריות- 5% השקעה- 30% וככה אני מחשבת את הציון. כמובן שאתם יכולים להסביר ולנמק את ההחלטה שלכם
. השידרוג עם הציון הנמוך ביותר עף מהתחרות! בהמשך התחרות יתקיים כנראה גלגל הצלה, אבל זה לא קשור עכשיו. אז קדימה,כולם [לא כולל המשתתפים כמובן] להצביע לשידרוגים! ושיהיה לכם בהצלחה

ואא יודעים מה?../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

זה נראה לי חלק מעצבן כזה. נעשה ישר תציורים, לא?

אוו../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

נכון כל אחד עשה ציור וזה? זו תחרות, אז צריך להעיף מישהו ואז השאר ממשיכים עם משהו אחר. והסתבכתי עם החישובים של איך אפשר להעיף מישהו
אז אני שואלת.. עדיף להמשיך שמעיפים ובסוף יהיה מנצח אחד גדול או שפשוט כל שבוע אני אשים תמונה וכל מי שירצה פשוט ישתתף?

Rose131

New member
נראה לי עדיף סתם כל מי שרוצה משתתף..

אבל לבחירתך

כןכן, יותר טוב.../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

אז את יכולה למחוק את השרשרור הזה?

למעלה