שדרוגים

המבורגר

New member
שדרוגים

ממש ביום חמישי נחתם הסכם עם יורוקום שבמסגרתו ייובאו ה8310 וה5510 כבר מתחילת חודש אפריל. צפויים גם מכשירים אחרים אך אינני יכול לפרסם את שמם כרגע - אני רק יכול להגיד שצפוי שחקן חדש בשוק. מבצע השידרוגים צפוי לעתחיל במחצית הראשונה של חודש אפריל עם הגל הראשון של המכשירים החדשים.

המבורגר

New member
אני רק יכול להגיד

שללקוחות שלמעלה משנתיים וחצי ברשת יוצע נוקיה 3310 ב10 ש"ח לחודש 3330 ב15 ש"ח לחודש וסאמסונג 514 ב15 ש"ח לחודש

reshef

New member
זה מידע אמין??????????????

למה תחילת אפריל? כולם אמרו 18 למרץ!

LordNor

New member
המבצע הזה לא שווה כלום!!!

מניסיון אני יכול להגיד לכם שלא שווה לכם לשדרג את המכשיר שברשותכם לאחד מהמכשירים שהוא הציע כאן. כל אחד יכול להשיג מכשירים כאלה במבצע כזה בלי שידרוג!!! אני מציע לחכות למכשירים החדשים שיגיעו לארץ או למבצעים יותר הגיונים.

3310 4ever

New member
בקשר להחלפות ועוד כמה שאלות ../images/Emo2.gif

אם אתה אומר שאתה עובד בOrange ואתה כבר פה אז יש לי כמה שאלות. היה לי מוטורולה Young כמעט חצי שנה ולפני 3 חודשים החלפתי מכשיר עם חבר ב-3310 (ה-Young עוד אצלי). 1. אני יכול להחליף את ה- Young שלי במשהו קצת יותר מתקדם? 2. איפה אני יכול לשדרג את הגרסה של ה-3310 (יש כמה דפקטים שהייתי רוצה להעלים...)? 3. ב3310, בתפריט של המשחקים- יש בהגדרות אפשרות של קוד Club Nokia. מה זה? ולמה זה לא עובד בישראל?

Noaal

New member
עזוב אותי משטיות של תשלומים

דבר איתי מחירים תכל´ס, הרי בסופו של דבר כל אחד מחלק את זה לכמה תשלומים שהוא רוצה... ועם העמלות החדשות של כרטיסי האשראי זה לא משתלם לפרוס ליותר משני תשלומים גג!!!! ולי יש 6210, אז כל מה שמתחת לזה לא מעניין אותי....

המבורגר

New member
אני לא יכול לומר כל כך הרבה

לגבי הyoung תוכל לשדרג אותו לכל מכשיר באורנג´ במסגרת המבצע-שוב זה תלוי כמה זמן אתה ברשת.דחו את המבצע לאפשריל כדי לכלול בו את המכשירים החדשים.

rroo

New member
מה זה???

אתה מדבר שטויות או שאתה רציני? אתה רוצה להגיד לי שפרטנר דחתה את השידרוגים של ה 18 לחודש הבא????????? זה ממש לא נראה לי זה יבדק ואני יחזור אם תשובה

3310 4ever

New member
msg 4 Hamburger

יש לי את ה-Young משהו כמו שנה(פלוס-מינוס...)-ישר כשהוא יצא קניתי אותו. מה שיותר חשוב לי זה ה-3310. (אני יודע שלפעמים אני ממש מציק...סליחה מראש!)אבל יש לך איזה תשובה על ה-Club Nokia או על העדכון גרסה- כי הבאגים לפעמים ממש בלתי נסבלים (במיוחד הזיכרון שמשום מה מאוד אוהב להיתקע לי!)

חי אדר

New member
CLUB NOKIA

זהו אתר WAP שאליו יכולים להיכנס בעלי מכשירי נוקיה מרוב אירופה ומהרבה מדינות אחרות בעולם. ישראלים לא יכולים להיכנס למועדון הזה כי ישראל לא חברה שם(תפנו ליורוקום). המבורגר אתה בוודאות לא עובד בorange כי כל מה שאתה עושה פה זה לנסות לקלקל להם. השדרוגים יוצאים לדרכם כפי שנאמר כבר היום, ואין קשר למכשירים שייכנסו- כל הזמן נכנסים מכשירים חדשים. ועוד משהו- פה ושם אני שומע את המונח ראש צוות נוקיה באורנג´. אז זהו, שאין דבר כזה.

למעלה