שדרוג גליל של גפילטע פיש

חהחהחהחחהחהה אהבתי - מעולם לא ראיתי את

הבשלן הזה (ומעולם גם לא ראיתי את הגלילה הזו ואין לי מושג אפילו היכן היא נמכרת) אבל אהבתי את השיטה שלו.
רשמתי לעצמי לחפש אותו ואת מתכוניו לאחר שירד הלחץ לקראת פסח. תודה אפיהיל.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
חברות
אמרתי לאורעם שדברנו על שדרוג לגליל

גפילטע בפורום - אנא, עזרו לי לעמוד במילה ולאורעם לשדרג!
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
גליל גפילטע קפוא ברוטב עגבניות/סיסבי

לגבי בישול הגפילטע הקפוא :

אצלנו יש שיטה מומלצת מאד: (כמובן כגיבוי כשאין כוח יותר מידי להשקיע)

להזהיב פרוסות בצל ושום במעט שמן.
להוסיף את גליל הדג הקפוא
להוסיף 2 קופסאות רסק עגבניות וכוס מים. (הרעיון פה שהרוטב סמיך בניגוד לגפילטע הרגיל)

קצת מלח קצת סוכר וקצת פלפל

להרתיח. להוריד את האש. לבשל כ- 1/2 שעה. (להוסיף מעט מים ם מתחיל להחרך)

ולהתענג על החלה ,הפרוסות של הדג והרוטב. (מגישים חם)

מתאים במיוחד לוויט פיש אבל הולך גם עם היתר(קרפיון , כסיף)
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
ואמא שלי מבשלת לפי הוראות על האריזה - ציר

מפרוסות בצל, גזר, פטרוזיליה, פפריקות, מל"פ, סוכר.
 
למעלה