שדרוג גרסת ANDROID

Ridcully

New member
שדרוג גרסת ANDROID

היי התחתלתי להתעניין ברכישת הדיזייר בחנויות ברשת (gomobile) למיניהן .... וראיתי שהם מוכנים לשדרג לגרסא 2.2 בתוספת תשלום , השאלה היא עד כמה זה מורכב לשדרג לדוגמא לבן אדם שיש לו מושג מסויים במשחבים תוכנות וכד' ? באמת כדאי לשלם על זה ?

YosMan1

New member
שדרוג 2.2

שדרוג 2.2 לדזייר זה הדבר הכי קל בעולם. אופציית השדרוג עולה אוטומטית, וכל מזה שצריך לעשות זה ללחוץ על הסכמה. השדרוג רץ כמה דקות, שומר על כל החומר ואין שום צורך לעשות כלום. הדבר היחיד זה אם התקינו לך פריצה לצורך התקנת עברית אז תצטרך לפרוץ מחדש. ב 2.2 יש פונטים עבריים מובנים אבל עדיין צריך להתקין מקלדת עברית (שתי דקות) והעהברית לא מושלמת (אין הצמדה לימין ויש בלבול במספרים במקומות שונים). ניתן להתקין את העברית המלאה דרך פריצה גם על 2.2.

Ridcully

New member
תודה

אז כמו שאני רואה פה אולי עדיף לשלם עוד קצת ולקחת את האייפון כי אני קורא פה על אנשים שאנשי הקשר שלהם מתערבבים טלפון שמכבה את עצמו .... האם נכונים כל הדברים האלה ?

YosMan1

New member
לא אצלי

-המכשיר מעולם לא נכבה לי לבד או עשה ריסט (למעט בשימוש ב WAZE שם יש להם בעיה אבל הם עובדים על פתרון) -אנשי קשר לא התערבבו לי. - כמו בכל מכשיר צריך לפעול בזהירות מירבית בעיקר בסנכרון הראשון (אני תמיד מגבה אנשי קשר ויומן לפני סנכרון של מכשיר חדש וזה הציל אותי רבות גם ב E71 גם ב IPAQ וגם בפאלם האגדי). יכול להיות שהבלבול נובע מכך שמכשיר אנדרויד מאד אוהב להסתנכרן עם חשבון הגוגל שלך (הפתעה), יומן אנשי קשר ומיילים. פשוט צריך לכבות את האופציה הזו . אני מאד נהנה מהמכשיר במגבלות הבאות: 1. כמו שאמרתי עברית מובנת ב 2.2 יש לה מגבלות, ניתן לפתור אותן על ידיד התקנת עברית מלאה עם פריצה. 2. המסך יפיפה חד ובהיר אבל לא בעייתי בשמש. 3. המקלדת - אני משתמש כרגע בזו של ANYKEYBOARD וכמו שציינו פה לפני משום מה כל הזמן אני עושה טעויות בהקלדה. אני מתכוון לנסות היום את המקלדת של SMART KEYBOARD שאמורה להיות יותר טובה. היתרון של אנדרויד זה שאתה יכול להתקין כמעט לכל דבר שלא מוצא חן בעיניך, תחליף. התוכנה כמעט פתוחה לגמרי.

Ridcully

New member
ועדיין אני מתלבט

בינו לבין האייפון 4 אם נתעלם לשנייה מהבדלי המחירים ביניהם בארץ.

SignedIncognito

New member
אז ככה

את כול בעיות העברית אפשר לסדר,יש קהילה גדולה של משתמשי אנדרואיד בארץ בפורום IANDROID.כשאני אומר לסדר הכוונה שהכול מיושר לימין ואין ערבוב של מילים ומספרים. לעניין המקלדת,יש מקלדת בתשלום עולה את ה3$(אם אני לא טועה) נקראת SMART KEYBOARD PRO בנויה בדיוק כמו המלקדת של הIPHONE....החיזוי של מעולה ואין טעויות הקלדה. הסיבה שאמרו לך שיש הרבה טעויות זה לא בגלל המסך מגע אלא כי אנשים בוחרים להתקין מקלדת בשם ANYSOFT בגלל שהיא בחינם ובה המקשים מאוד צפופים מה שגורם לטעויות הקלדה רבות. היתרון הגדול של האנדרואיד הוא שהכול ניתן להתאמה ולהזזה.

Ridcully

New member
הפתיחות

של המערכת זה מה שמושך אותי אליו, אגב אמרו לי שלא כל הפאליקציות ירוצו בגלל שהמכשיר שאני קונה בארץ לא עבר ROOTING

SignedIncognito

New member
רוב המכשירים שנמכרים בארץ עברו ROOT

כי אחרת אי אפשר להתקין עברית(הכוונה לישור לימין כי מגרסה 2.2 יש פונטים מובנים כחלק מהמערכת). *ביצוע ROOT היום תהליך יחסית פשוט...ובפורמים השונים יש מספיק אנשים שיכולים לעזור בנושא. ברגע שיש לך ROOT אז אתה יכול להתקין ROM עם הרשאות ניהול ואותן הרשאות ניהול מאפשרות לך להתקין כול תוכנה שתרצה...כולל תוכנות שמשחקות עם מהירות המעבד של המכשיר. אנדרואיד זו מערכת פתוחה וגמישה.....איפון זו מערכת סגורה שמעטים הדברים שניתן לשנות בה.....גוגל בניגוד לאפל לא נלחמת בתופעת ה"פריצה" ולכן אין מחשקים של חתול ועכבר...אתמול יצא גרסה חדשה לאנדרואיד 2.2.1 תוך פחות משעה היא היתה אצלי במכשיר אחרי שהחברה הטובים בXDA נתנו לה הרשאות ניהול.

למעלה