שדרוג דירת-סבתא.... אשמח לרעיונות!
שלום, התייעצות בעניין שהוא גם עיצובי וגם משפחתי. אשמח מאד מאד לרעיונות! ככפי שתראו אני מאד זקוקה להם. הבעיה: עוברים לדירה השייכת לסבתא. הספות, המשקופים, מסגרות התמונות והמראות, מסגרות החלונות...הכל צבוע בחום כהה, שמשווה לדירה אוירה מבוגרת וכבדה. קיר אחד בסלון פתוח החוצה וסגור בתריסים,שמעליהם וילון סינטטי לבן ענקי בסגנון מיושן, עם פס תלייה. אי אפשר לזרוק את הרהיטים- למקרה שיום אחד סבתא שלי תרצה לחזור. יתכן שהיא תסכים שנערום אותם במרפסת הסגורה של הדירה, פתרון שגם לו יש חסרונות. השאלה היא בעצם, איך עושים שינוי אוירה שיאפשר לנו ולהנות מהדירה בלי לעשות שינויים רדיקליים מדי שיגרמו לסבתא שלי להצטער שהיא נתנה לנו לגור שם..? להלן "רשימת החומים"
אשמח לרעיונות לגבי כל אחד מהם. א. משקופים- כרגע בחום שוקולד. האם 2 שכבות של צבע בהיר יספיקו כדי לכסות, או שאצטרך לצבוע בצבע כהה? אשמח לרעיונות לצבע. ב. לגבי הספות(ספה ו 2 כורסאות תואמות, דווקא די קלות בעיצובן ורק הצבע..)- אני לא מתלהבת לערום אותן, ולכן חשבתי להכין להן כיסויים. *האם יש בשוק כיסויים לא יקרים לספות? *אולי להכין כיסוי בעצמי מבד? בתכנית של הביביסי (זאת עם הזוגות המעצבים זה לזה את הבית) כיסו פעם ספה ישנה בבד שמולא בחומר טבעי כלשהו (בין שתי שכבות הבד) משהו כמו שעועית או בורגול(?).לא הצלחתי למצוא את זה באתר שלהם. אם מישהו יודע איך עושים זאת, אשמח לשמוע. ג. יש מראה גדולה ויפה בכניסה- אך גם מסגרתה בצבע המשקופים, חום שוקולד. רעיונות? אולי קרקל? ד. וילון- ענק, סינטטי, לבן, פס תלייה מודבק לכל ארכו...יאוש! אולי ניתן לקנות פס כזה ולהדביק על בד שאני בחרתי? תודה רבה! אנטוניה.
שלום, התייעצות בעניין שהוא גם עיצובי וגם משפחתי. אשמח מאד מאד לרעיונות! ככפי שתראו אני מאד זקוקה להם. הבעיה: עוברים לדירה השייכת לסבתא. הספות, המשקופים, מסגרות התמונות והמראות, מסגרות החלונות...הכל צבוע בחום כהה, שמשווה לדירה אוירה מבוגרת וכבדה. קיר אחד בסלון פתוח החוצה וסגור בתריסים,שמעליהם וילון סינטטי לבן ענקי בסגנון מיושן, עם פס תלייה. אי אפשר לזרוק את הרהיטים- למקרה שיום אחד סבתא שלי תרצה לחזור. יתכן שהיא תסכים שנערום אותם במרפסת הסגורה של הדירה, פתרון שגם לו יש חסרונות. השאלה היא בעצם, איך עושים שינוי אוירה שיאפשר לנו ולהנות מהדירה בלי לעשות שינויים רדיקליים מדי שיגרמו לסבתא שלי להצטער שהיא נתנה לנו לגור שם..? להלן "רשימת החומים"