שדרוג ה
השבועית ה-2

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

O Boy

New member
שדרוג ה../images/Emo91.gif השבועית ה-2../images/Emo70.gif

ההמלצה השבועית של השבוע, באיחור אלגנטי (או שלא
)... היא חנות בשם BODY SHOP. מי שלא מכיר, זה חנות עם כל מיני פינוקים מהטבע. משהו אדיר. יש להם כל מוצר שאתם רוצים (גם לגברים), כסבוני פנים, קרם פנים וכדומה. אך הדובדבן שבקצפת, כדור ארומטי (25 ש"ח) שמכניסים לאמבטיה, הוא מבעבע ותוסס קצת באמבט, ועושה את הגוף חלק חבל"ז ומעשיר אותו במלחים שונים, להשלמת האמבט יש שמן אמבט ארומקר שהוא פשוט מצוין. המחירים: קצת פחות טובים, יקר, תלוי למי, אבל שווה כל רגע, כל מוצר
נסו ותהנו!

סבבה..

אבל איפה החנות נמצאת
רגע, זאת לא החנות סבונים שבתוך הבנין של קסטרו בסנטר

O Boy

New member
אני יודע על...

כך שהיא נמצאת בסירקין, רמת אביב וקניון רמת גן, מקווה שזיכרוני לא מטעה אותי. אבל יש עוד סניפים. ולא, זו לא החנות 'סבון של פעם' שממוקמת בבניין קסטרו ת"א.

מאיה1983

New member
חולה על החנות!!!

קניתי שם שמן גוף בריח וניל. שמים אותו אחרי המקלחת וזה פשוט משאיר לגוף ריח מדהיםםםם. הוא עלה לי בסביבות ה50 שקל. כדאיי להשקיע ככה בעצמך לפעמים כי כמו שאור אמר זה באמת פינוק. ופינוק בריא גם.

חנות פיצוץ....ו...

יש כזאת גם בעזריאלי.... א...ויש גם סבונים כאלה,שברגע שזה מתמוסס יוצא פרח או לב עם שמן ארומטי בפנים...ממש חמוד:) וכן,יש לי קרם גוף משם בריח ורדים משגעעעעעעע וגם וניל...:) תשקיעו ולא תצטערו

dark eyes

New member
בודי שופ

היא חנות עם המון סניפים בארץ, מקורה בבריטניה אם אני לא טועה אחריי המון שנים הביאו אותם לארץ והם מאודדדד מצליחים באירופה, יש להם נירות מגניבים וכאלה. הסבונים לגוף וכל זה נחמדים הם לא באיכות כמו חברות הקוסמטיקה אבל בהחלט נחמדים למי שלא רוצה להוציא המון כסף על כך סבון

O Boy

New member
לא איכותיים../images/Emo35.gif

אז זהו, שכן! הם מאוד איכותיים...

dark eyes

New member
אם יש תחום

שאני קצת מתמצא זה זה. הם איכותיים ונחמדים ביותר, אבל הפילינג שלהם זה לא הפילינג של הלנה רובינשטיין והוא עולה כ תשעים שקלים ושל H.R עולה 180 בערך ככה שאין מה להשוות מחירים כאן. יש להם אחלה מוצרים מפנקים מאוד כמו הליפות שלהם לאמבטיה או המברשות שלהם לגוף, והמוצרים שלהם עם ריח מעולה, אבל פחות אפקטיביים.

נו מה אתם מתווכחים מה עולה יותר../images/Emo35.gif

יש הרבה דברים איכותיים שהם לא בדיוק יקרים.. המחיר לפעמים לא מראה על איכות המוצר

למעלה