שדרוג לטריינר

yaniv586

New member
שדרוג לטריינר

אהלן!
יש לי טריינר tacx flow, טריינר מעולה, אמין והכי חשוב - שקט.
אני חושב לשדרג אותו ולהוסיף יכולת לחבר אותו למחשב שתהיה רכיבה אינטרקטיבית ושהמחשב ישלוט בהתנגדות המכשיר.
מישהו יודע איך בדיוק זה עובד? האם זה ניתן?
תודה לעונים,
יניב

ariasdo

New member
תפנה במסר לפי השם - יורם א2 הוא מכיר טוב את הטרינר הזה ....

גם לי יש טריינר כזה קניתי בסיל לפני כשנה בהמלצת יורם א2 .

זה טריינר ותיק בשוק אמין וטוב ועובד על אלקטרו מגנט - המשמעות לא מתאם להפסקות חשמל בחורף .

בגלל שהטריינר הזה נולד תרום עידן חיבר למחשב למצאות מדומה הוא לא בנוי לזה .
אבל אולי יצרו פטנט שאני לא יודע עליו והשמח גם לדעת .

יורם א2 נראה לי הכי מתמצה בנושא ספציפית בטרינר הזה .

אריה סדובניק

רץ בשטח

New member
בהחלט עובד

במיקרה שלי שדרגתי מ-iMagic ל-iFlow, אבל זו בדיוק אותה ערכה: Upgrade Flow T1925.
&nbsp
בסופו של דבר בעקבות באג תוכנה שדרגתי ל-TACX Ironman, ומרוצה מאוד.
&nbsp
דרך אגב, ניתן לרכישה באינטרנט בעלוות של פחות מ-50% מהמחיר בארץ (כולל עלויות שילוח ומיסים כחוק).

ariasdo

New member
מה זה נותן בפועל אפשר לחבר למסלול מדומה ולראות ערכים ...

רץ בשטח

New member
הרבה אפשרויות - מותנה בתוכנות ורישיונות על המחשב

משליטה מלאה על האימון לפי זמנים/הספקים/דופק וכו' מהמחשב בתוכנת הטריינר, דרך רכיבות על על מסלולי GPS כולל חיבור מלא ל-google earth, וכמובן הקלטות וידאו מזווית של רוכב אופניים של המוני מסלולים מפורסמים.
&nbsp
עם התוכנות המתאימות ניתן לבצע אפילו רכיבות/אימונים קבוצתיים.
&nbsp
עבורי - בתקופות של אימונים בעיקר רכיבה על תוכנת הטריינר, ובתקופות שקטות יותר/רכיבות ארוכות על הקלטות של מסלולים אמיתיים. מאפשר להשלים את נפח האימונים לרכיבות האמיתיות בסופי השבוע.

ariasdo

New member
תודה נבדוק במידה ומתאם לצרכים זה חסכון באלפי שקלים בגלל

שאני לא הצטרך לקונת טריינר חדש כפי שחשבתי לעשות ב 2016
טריינר משוכלל שכולל גם מצאות מדומה .

עכשיו אני קצת קצת מבולבל לא ברור לי - מה היתרון בטריינר היקר כמו שרציתי שרציתי שמופיע בלינק - ( חוץ מיכולת הדמיה של שפועים ב % גבוהים )
מצורף תמונה לטרינר היקר .

http://www.elite-il.co.il/קטלוג/טריינרים/real-trainers/real-power-detail.html

אם אתה יכול להסביר לי את ההבדל בין מצב השדרוג לבין הטרייר היקר .

אריה סדובניק

רץ בשטח

New member
לא מכיר את הדגם הספציפי אליו אתה משווה

אבל ההבדלים הם בדרך כלל בסוג המנוע - מעצור חשמלי או מנוע חשמלי (האחרון נותן תחושה ריאליסטית יותר), עוצמות ההתנגדות, גודל הקפיצות בהתנגדות,וכו'
&nbsp
הדור החדש ביותר של הטריינרים מוריד בכלל את השימוש בגלגל האחורי והקסטה האחורית מחוברת ישירות לטריינר.
&nbsp
ההבדלים בין הטריינרים השונים מורגשים במיוחד בהתנגדויות גבוהות וקצב רכיבה נמוך - בדרך כלל טריינרים בצד הזול יצרו תחושה של "קפיצות" כשינסו כל הזמן לתאם את ההתנגדות, בעוד טריינרים יקרים יכולים להתמודד גם עם תנאי הקצה האלו בצורה טובה יחסית.
&nbsp
רכבתי עם ה-iMagic של TACX במשך 16 שנה, כולל השידרוג ל-iFlow) והייתי מרוצה מאוד. עכשיו אני רוכב עם ה-Ironman שנמצא בסקלה הבינונית גבוהה של TACX, ומרוצה עוד יותר.

בסכום כזה הייתי קונה direct drive

טריינר בדומה ל-Wahoo Kickr (בארה״ב מחירו 1100$) או לאלו של למונד: טריינר שמרכיבים עליו קסטה שמתחברת ישירות לגלגל. יותר שקט, אין ריח של צמיגים שרופים, והרבה יותר קל לחבר לאופניים.

למעלה