שדרוג מחלונות 10 לחלונות 11.

avi2021

Member
קיבלתי הודעה קבועה בעדכונים כי המחשב מתאים לשדרוג לחלונות 11.
שאלה ראשונה: האם כל האפליקציות וההגדרות נשמרות לאחר השדרוג? (כי המחשב שלי הוא מחברת דל עם אפליקציות של עדכונים אוטמטיים ועוד).
שאלה שניה: אני משתמש עם אנטי וירוס של "זון-אלרם" של חברת צ'ק פוינט בתשלום שנתי והתוכנה מצאה רוגלה ששמה אותה מיידית ב"הסגר" והכל ממשיך לעבוד כרגיל. השאלה היא אם אשדרג לחלונות 11 השדרוג יעבור חלק בלי בעיות או בגלל שיש רוגלה בהסגר בתוכנת האנטי וירוס יהיו בעיות. (כל עדכוני חלונות עד עתה עודכנו ללא בעיות בכלל).
תודה מראש
אבי...

רוב הזמן נח

Well-known member
שאלה ראשונה: האם כל האפליקציות וההגדרות נשמרות לאחר השדרוג? (כי המחשב שלי הוא מחברת דל עם אפליקציות של עדכונים אוטמטיים ועוד).
שאלה שניה: אני משתמש עם אנטי וירוס של "זון-אלרם" של חברת צ'ק פוינט בתשלום שנתי והתוכנה מצאה רוגלה ששמה אותה מיידית ב"הסגר" והכל ממשיך לעבוד כרגיל. השאלה היא אם אשדרג לחלונות 11 השדרוג יעבור חלק בלי בעיות או בגלל שיש רוגלה בהסגר בתוכנת האנטי וירוס יהיו בעיות. (כל עדכוני חלונות עד עתה עודכנו ללא בעיות בכלל).
תודה מראש
אבי...
בשדרוג כזה אי אפשר לדעת מה יקרה. יכולים להשתבש המון דברים.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה מראש
אבי...
אוקיי ככה המחשבת קיבל הודעה ויכולת שדרוג , זה אמור לשדרג הכול עם כל הקבצים, הרצוי זה לגבות מידע בכל מקרה. הרוגלה אמורה להמשיך להיות בהסגר , תעשה בדיקה נוספת על כל מקרה, במקסימום היא תטופל שוב. הגדרות שונות חלקן ישמרו חלקן אני לא טו יש שינויים בווינדוס 11.

עכשיו באופן כללי ממידע מהרשת וניסיון שלי, הכי טוב לגבות מידע. ולהתקין התקנה נקיה של ווינדוס 11. כי אצלי למשל המערכת נהיתה איטית לא הכל זרם טוב וחלק התקנה נקיה פתרה הכול. למעט באגים שיש בווינדוס 11. דבר שני כל הבעיות הקטנות שיש בווינדוס הנוכחי עוברות איתך. התקנה נקיה זה דף חלק ..בלי בעיות רוגלות קובצי זבל וכו'. את התוכנות של DELL ניתן להתקין שוב מהאתר שלהם את האנטי וירוס גם. כמובן את כל התוכנות שיש לך כעת. אז אתה מקבל באמת את החוויה המליאה של ווינדוס 11 נקי וחדש. אם המחשב נייח בעיקר . הייתי עושה גם ניקוי פיזי יסודי פנימי מאבק. מוודא תקינות מאווררים וטמפרטורה..עושה ניקיון וסדר "פסח"

זו הדרך הכי מומלצת למרות שבתיאוריה זה אמור להיות שדרוג פשוט והכל יעבוד, זה רק בתיאוריה. מערכת הפעלה חדשה דף חלק התחלה חדשה.

blzvi

Active member
יש תוכנת בדיקת תאימות בהמשך להודעה ולא טרחת להתקין ולבדוק
pc health
תקבל רשימה של תאימות

avi2021

Member
תודה על תשובתך...
שכחתי לציין שברשותי מחשב נייד של דל עם מעבד דור 10 שרץ מהר וחלק כי רכשתי המחשב לפני כעשר חודשים. וכנראה בגלל הסיבה הזאת הכל יעבוד חלק...
לפי חוות דעתך האם כדאי ורצוי עוד להמתין עם שדרוג לחלונות 11 או כתמיד יופיעו באגים שונים ומשונים?
או עדיף לשדרג בערך בעוד חודש או חודשיים.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה על תשובתך...
שכחתי לציין שברשותי מחשב נייד של דל עם מעבד דור 10 שרץ מהר וחלק כי רכשתי המחשב לפני כעשר חודשים. וכנראה בגלל הסיבה הזאת הכל יעבוד חלק...
לפי חוות דעתך האם כדאי ורצוי עוד להמתין עם שדרוג לחלונות 11 או כתמיד יופיעו באגים שונים ומשונים?
או עדיף לשדרג בערך בעוד חודש או חודשיים.
מתי קנית לא רלוונטי ממש ..גם שלי חדש ובכל זאת אני ואחרים דיווחנו על בעיות בשדרוג.( גם אחרי 10 חודשים שנשמעים מעט כל ווינדוס מאט וצובר קבצי זבל ועוד..)
לחכות או לא תלוי בך...אני מסתדר עם הקצת באגים שיש פה ושם ..עשיתי התאמות לשיפורים שונים של מהירות וכו'..המערכת עובדת יציב טוב ללא קריסות מהר יחסית ..לחומרה ולתוכנות שלי כמובן...סה"כ לי טוב. שוב אתה יכול לשדרג ויעבור טוב...אבל ללא כל ספק התקנה נקיה רק היא תביא לך את החוויה המליאה...המהירה והנקיה. על הסתגלות לעיצוב ושינויים אני לא מדבר. אני מדבר על מהירות על יציבות על שבהתקנה נקיה אין הודעות שגיאה שיש לחלק ששדרגו..אם אתה רוצה שדרג ובדוק אם אתה מרוצה אשריך. אם לא תהיה מרוצה אפשר לחזור עד 10 ימים אחורה..לווינדוס 10 . אבל אם אתה הולך עד הסוף ווינדוס 11 לדעתי ולדעת מומחים רבים רק התקנה נקיה. אני מביא לך את הסצינה הפחות טובה כי זה קורה לא מעט..אחרים עברו את זה טוב..סבבי להם ( השאלה אם משתמש רגיל יודע שהמחשב שלו איטי בגלל מערכת הפעלה לעומת נקי ? אני לא בטוח אחרי שנה שנתיים שיש האטה איטית מסתגלים לזה..מי שמתעסק עם התקנות וכו' מרגיש את ההבדל מהר מאוד)

השיקול שלך אם לחכות גם עוד שנה ושנתיים וארבע. לא בוער כלום תהיה תמיכה מליאה. לעניות דעתי אם אתה הולך על 11 לך עד הסוף התקנה נקיה.

AYOUYA

Active member
עשיתי שדרוג לאחרונה, עבר בשלום ללא תקלות, הכל נשמר כמו שהיה. חפש תמונות או סרטונים המע' נראת שונה מהקודמת, ידרש טיפה הסתגלות.

avi2021

Member
לפני הלחיצה בעדכונים לשדרוג לחלונות 11 האם יש לעשות משהו עם אנטי וירוס של "זון-אלרם"? למחוק אותו או להשאיר כך כמו שהוא?
ומה עושים אחרים שיש להם את האנטי וירוס של "מיקרוסופט דפנדר"?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לפני הלחיצה בעדכונים לשדרוג לחלונות 11 האם יש לעשות משהו עם אנטי וירוס של "זון-אלרם"? למחוק אותו או להשאיר כך כמו שהוא?
ומה עושים אחרים שיש להם את האנטי וירוס של "מיקרוסופט דפנדר"?
משדרגים כמות שזה כלומר לא צריך לעשות כלום עם האנטי וירוס. הדיפנדר מובנה בחלונות אז הוא יהיה ממילא. בקיצור לשדרג עושים את הפעולות של השדרוג בלי לגעת בכלום. שוב אני ממליץ על התקנה נקיה מדיסק און קיי והורדת הווינדוס משרת הווינדוס.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חלונות 11 מומלץ? או שיש כרגע באגים?
בגדול הוא בסדר גמור ..התלונה הגדולה שלי ששדרוג לא טוב אלא רק גיבוי חומר והתקנה נקיה שלו עובדת טוב. אני אישית עשיתי כמה פעולות ששיפרו מהירות . מעבר לזה אני חי עם המערכת טוב. אני חושב למשתמש ביתי לשימוש רגיל ומשחקים היא בסדר. באגים קטנים יש ..ובקשות של הלקוחות יכנסו בהמשך הם בבטא עכשיו בבדיקות. מנגד אין לך מה למהר השינויים לא כאלה גדולים ..ווינדוס 10 יציבה מאובטחת ומקבלת עידכונים ושיפורי מערכת עוד כמה שנים טובות..
סופו של דבר אם אתה מוכן להתנסות בהתקנה נקיה אחרי גיבוי כמובן ולבדוק את זה הסיכוי טוב שתתרגל מהר לשינויים ותהנה. אם לא אז תצטרך לעבוד קצת שוב לחזור לווינדוס 10. תלוי בך

נערך לאחרונה ב:
למעלה