שדרוג Dell x50v ל-WM6

Shahar75

New member
שדרוג Dell x50v ל-WM6

יצאה גרסת WM6 (לא רשמית) למכשיר שלי. האם מישהו כבר התנסה בה? יש לי עברית של איירון ל-WM2003SE. האם אצטרך לקנות רשיון מחדש? האם בכלל קיימת עברית תואמת ל-WM6 למכשיר שלי?

AYELET1

New member
שדרוג של 2003SE ל-WM6?

מוזר היכן מצאת את זה? קח בחשבון שאתה עלול להשאר עם משקולת

itshil

New member
שידרוג dell x50v ל WM6

קיים שידרוג rom ל x50v ל wm6 לא רישמי של תוכניתן בשם maglite - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1430712&posted=1 קיים גם על ידי אותו אדם שידרוג rom wm2005 a03 , דל הוציאו באופן רשמי רק שידרוג עד a02 , לא ניסיתי את השידרוג ל wm2005 a03 אולם מתגובות שקראתי הוא אומנם יותר טוב מהשדרוג a02 של דל אך הוא עדיין לא מציאה גדולה מבחינת יציבות באגים ומהירות. ניסיתי בעצמי את השידרוג ל wm6 a01 , השידרוג עבר חלק וה x50v עובד חלק ומהר ללא בעיות מיוחדות , אולם העיברית של איירון ל wm6 אינה עובדת בשידרוג rom זה , אינני יודע איך העיברית של pdac מסתדרת עם שידרוג זה. שימו לב - השידרוג רק ל x50v ולא ל x50 !!!!

AYELET1

New member
אם יש לך רשיון ל-WM2003SE של PDAC,

העברית לא תעבוד ב-WM6

EDITman

New member
שדרגת ולא כתבת על זה ?!

אנשים כאן מצפים בכליון עיניים לקרוא על חווית השדרוג. תמונות, טיפים, וידאו מהמכשיר המחודש יתקנלו בברכה. ומה לגבי הערית ? יש חדש ?

Shahar75

New member
שימו לב לשרות של איירון - להסיר את הכובע

בהמשך שרשור, כתבתי לחברה וביקשתי לדעת מה יעלה בגורל העברית שלי לאחר השדרוג. שימו לב לתגובה: שלום רב העברית שלנו לא נבדקה על הדגם שלך עם WM6 אך יש לנו גרסה שעובדת על מכשירים עם WM6 לאחר השדרוג אנא שלח לנו את ה Device ID החדש ונתאים לך את הרשיון בברכה, צוות התמיכה, חברת אירון עוד לא שדרגתי, אבל ברגע שיגיע אלי ה-SD החדש (האחרון נעלם בנסיבות תמוהות), בהחלט אתנסה בחוויה. אגב, למישהו יש מושג כיצד לעקוף את בדיקת החיבור לטעינה בזמן השדרוג? המכשיר שלי טעון לחלוטין (מ-USB), אבל השנאי נעלם.

למעלה