שדרות: המקרר התקלקל, הטכנאי לא מגיע

qwe41

New member
שדרות: המקרר התקלקל, הטכנאי לא מגיע

אביגיל ראובן משדרות מחכה כבר שבועיים לטכנאי שיבוא לתקן את המקרר. התשובה שקיבלה מהטכנאי מעוררת את זעמה: "הוא אמר שהוא פוחד להגיע בגלל הקסאמים, אבל זו עיר שנמצאת בתוך מדינת ישראל, לא מחוצה לה". בעל החברה: "מה, אני אפטר אותו כי הוא פוחד לנסוע לשם?" כבר שבועיים ממתינה אביגיל ראובן משדרות לטכנאי שיבוא לתקן את המקרר שרכשה, אבל הטכנאי ממאן להגיע. "הוא אמר לי שהוא פוחד להגיע כי יש פה קאסמים, ואין לו רכב ממוגן", היא מספרת. ראובן לא האמינה למשמע אוזניה, "חשבתי שהוא צוחק, שאלתי אותו שוב ושוב אם הוא רציני והוא ענה לי שהוא לא מתקרב למקום כזה מסוכן". בכל שנות מגוריה של ראובן בעיר, וגם במהלך שש השנים האחרונות בהם לא פסק ירי רקטות הקאסם, היא מעולם לא נתקלה בתגובה כזו מצד נותני שירותים. "שאלתי את הטכנאי איך הוא אומר דבר כזה, הרי הבית שלי לא ממוגן ובוודאי שאין לי רכב ממוגן, כך אנו חיים כבר כמה שנים והאם הוא לא מחויב לתת לי שירות? הוא השיב שהוא מפחד להגיע, אבל אז הבטיח להגיע עוד שבוע, אמרתי לו שנמתין שבוע ואני מקווה שהמקרר לא ישבוק חיים". כעבור שבוע התקשרה שוב ראובן לחברה, ושוב נתקלה בתגובה דומה. "הוא שוב אמר לי שהוא לא מוכן להגיע כי הוא מפחד שייפגע. הוא הציע לי להסביר לי בטלפון, ולנסות לפתור לי את הבעיה כך. הוא אמר לי להקשיב ולנסות לראות מה הבעיה, ללחוץ פה ושם. אמרתי לו שזה לא רציני ואני מצפה שהוא יבוא לפה אבל הוא סירב ואמר שיגיע כשהמצב יירגע. "מדובר בעיר שנמצאת בתוך מדינת ישראל, לא מחוצה לה. נכון שיש פה בעיה של קסאמים, אנחנו עדיין המומים מהעניין הזה ולא מתכוונים לעבור על כך בשתיקה. חשוב מאוד שכולם ידעו איך מתייחסים לאנשים שחיים פה", אמרו בני המשפחה. מדובר בחברת אלקטרא סנטר המעניקה שירות למקררים מתוצרת אמנה בין השאר. בעל החברה, אלי פלדמן, אמר כי "אני לא יכול לקחת על המצפון שלי שטכנאי ייפגע או יקרה לו משהו. רצינו לשלוח אותו פעם אחת ואז נפגעה מישהי בשדרות. אחר כך הוא רצה שוב, ועוד פעם נפגע מישהו. יש לו משפחה וילדים, הוא פוחד ואין לי יכולת לחייב אותו, מה אני אפטר אותו בגלל זה? אני מכיר את הסיטואציה כי גם אני גר בשטחים והרבה פעמים פוחדים להגיע גם אליי. "אני שומע שהורים משדרות שולחים את הילדים שלהם לאילת ולכל מיני מקומות וזה מפחיד גם אנשים אחרים. אני מקווה שיגיעו ימים רגועים יותר, אולי עכשיו כשיש הפסקת אש, והוא יגיע אליה, אנו מתחייבים לכך".

למעלה