שדרי FM לאייפוד

uriayon

New member
שדרי FM לאייפוד

ראיתי כמה משדרים לנגן ואני לא יודע מה ההבדל ביניהם,מה יותר איכותי ויותר קל לשימוש, אם מישהו יוכל להמליץ לי על משדר אני אשמח בתודה אורי

LinkTree

New member
בגדול כולם גרועים

כלומר הקונספט הזה של שידור FM הוא לא משהו - במיוחד בארץ שקשה מאוד למצוא תחנה ריקה לשמוע בה. הדבר הכי חשוב לדעתי במשדר זה שתהיה אפשרות לשנות תחנות (כל התחנות ולא רק איזה 2-3 אפשריות) ושזה יהיה פשוט (כי לפעמים בזמן נסיעה פתאום צריך לשנות) וכמובן שהמחיר יהיה נוח.

uriayon

New member
אז מה האפשרות ,איך אני יוכל

ליהנות מהאייפוד גם בנסיעה?

LinkTree

New member
תלוי

אם יש לך כניסת RCA - תחבר לשם (או AUX בבנה קטנה) אם יש לך נגן קסטות יותר טוב קסטה חוט. אם יש חיבור לצנג'ר אז גם יותר טוב. אם אין לך ברירה לך על משדר FM - אני גם עם כזה (כי הרכב של העבודה ואיאפשר להחליף לו HU) שומעים לא משהו - אבל זה מה יש...

© DrorZi

New member
יש אחד מצויין רק עולה 600 שקל

ומצריך התקנה קבוע ה ICEמשהו... הוא למעשה משדר FM לכל דבר רק שהוא מזריק את עצמו ישר לרדיו תוך ניתוק האנטנה. אם זה רכב ליסינג זה שווה את ההשקה כי אחרי זה הוא ילך איתך לרכב הבא.
דרור זי.

© DrorZi

New member
לא רק שקראתי עליו

חבר שלי התקין אחד באוטו, עובד מצויין, זה הפתרון הכי טוב למי שלא יכול לארגן כניסת אודיו אמיתית (RCA "פשוט"/מתאם מיוחד (כמו שיש לפיוניר)) חסרונות, מחיר יקר יחסית, מצריך התקנה קבועה ולא יכול להיות מועבר מאותו לאוטו במהירות (אבל כן יכול להיות מותקן ומפורק מרכבי ליסינג למשל בלי להשאיר סימן) וזה עדין FM אם כי לרוב האוזניים זה ישמע איכותי מספיק.
דרור זי.

LinkTree

New member
אולי אני אתן לזה צאנס

המחיר שם הוא 500 שח - כולל הרכבה צריך לבדוק כמה זה יעלה...

© DrorZi

New member
בגדול כמו שאמרו לך הם עובדים ככה ככ

ה אני קניתי את זה זה גם טוען אותו וגם משמש משדר FM שיכול לרוץ על כל הטווח. חשבתי שבמחיר שלו ומחברה כזו הוא יעבוד חלק, הוא לא סיפק את הצרכים שלי (באזורים שונים צריך כל השמן לשנות תדרים, אומנם יש לו 3 כפתורים ל 3 תחנות שונות לזכרון אבל עדין לא היתי מרוצה) אם כי הוא היה טוב בהרבה ממשדרים אחרים. בסוף קניתי מתאם של פיוניר ב 750 שקל שהפך אותו לתואם ציינגר (שגם ממנו אני לא מרוצה אבל בקשר לתפעול, מבחינת סאונד הכל טוב עכשיו
) אם אתה רוצה אני אמכור לך אותו ב 280 שקל (לי הוא עלה 340) אבל כמו שאמרו לך כולם, ואפילו שהוא נחשב בין הטובים שיש, הוא לא מושלם.
דרור זי.

למעלה