שדרת עמודים המחוברת בקורה שדרת עמודים המחוברת בקורה זה קולונדה או ארכדה?
ד דוררה New member 5/10/04 #1 שדרת עמודים המחוברת בקורה שדרת עמודים המחוברת בקורה זה קולונדה או ארכדה?
ג גולי מ New member 5/10/04 #2 כשמו כן הוא: ארכדה מהמילה ארכ נכתב ע"י דוררה: שדרת עמודים המחוברת בקורה זה קולונדה או ארכדה? לחץ כדי להרחיב... כשמו כן הוא: ארכדה מהמילה ארכ כאמור ארכדה מהמילה ארכ. ארכ = קשת קולונדה מהמילה וגו... = עמודים
כשמו כן הוא: ארכדה מהמילה ארכ נכתב ע"י דוררה: שדרת עמודים המחוברת בקורה זה קולונדה או ארכדה? לחץ כדי להרחיב... כשמו כן הוא: ארכדה מהמילה ארכ כאמור ארכדה מהמילה ארכ. ארכ = קשת קולונדה מהמילה וגו... = עמודים
ד דוררה New member 5/10/04 #3 תודה רבה נכתב ע"י גולי מ: כשמו כן הוא: ארכדה מהמילה ארכ כאמור ארכדה מהמילה ארכ. ארכ = קשת קולונדה מהמילה וגו... = עמודים לחץ כדי להרחיב... תודה רבה
תודה רבה נכתב ע"י גולי מ: כשמו כן הוא: ארכדה מהמילה ארכ כאמור ארכדה מהמילה ארכ. ארכ = קשת קולונדה מהמילה וגו... = עמודים לחץ כדי להרחיב... תודה רבה
ד דוררה New member 5/10/04 #4 אבל האלמנט שלי נכתב ע"י גולי מ: כשמו כן הוא: ארכדה מהמילה ארכ כאמור ארכדה מהמילה ארכ. ארכ = קשת קולונדה מהמילה וגו... = עמודים לחץ כדי להרחיב... אבל האלמנט שלי גם עמודים שמחוברים בקורה וכל זה חודר למבנה בצורת קשת!!!!!!!!!!!! אז....
אבל האלמנט שלי נכתב ע"י גולי מ: כשמו כן הוא: ארכדה מהמילה ארכ כאמור ארכדה מהמילה ארכ. ארכ = קשת קולונדה מהמילה וגו... = עמודים לחץ כדי להרחיב... אבל האלמנט שלי גם עמודים שמחוברים בקורה וכל זה חודר למבנה בצורת קשת!!!!!!!!!!!! אז....
ג גולי מ New member 6/10/04 #6 לא הבנתי את הבעיה. אפשר תמונה? נכתב ע"י דוררה: אבל האלמנט שלי גם עמודים שמחוברים בקורה וכל זה חודר למבנה בצורת קשת!!!!!!!!!!!! אז.... לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי את הבעיה. אפשר תמונה?
לא הבנתי את הבעיה. אפשר תמונה? נכתב ע"י דוררה: אבל האלמנט שלי גם עמודים שמחוברים בקורה וכל זה חודר למבנה בצורת קשת!!!!!!!!!!!! אז.... לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי את הבעיה. אפשר תמונה?
T TalHai New member 5/10/04 #5 עד עכשיו נתקלתי במילה קולונדה נכתב ע"י דוררה: שדרת עמודים המחוברת בקורה זה קולונדה או ארכדה? לחץ כדי להרחיב... עד עכשיו נתקלתי במילה קולונדה רק בקארלובי וארי (צ'כיה) ושם זה שם של מרחצאות... מוזר ידוע לי שקוראים למרחצאות קולנדות בגלל הקשתות אבל אף פעם לא נתקלתי במילה חוץ משם...
עד עכשיו נתקלתי במילה קולונדה נכתב ע"י דוררה: שדרת עמודים המחוברת בקורה זה קולונדה או ארכדה? לחץ כדי להרחיב... עד עכשיו נתקלתי במילה קולונדה רק בקארלובי וארי (צ'כיה) ושם זה שם של מרחצאות... מוזר ידוע לי שקוראים למרחצאות קולנדות בגלל הקשתות אבל אף פעם לא נתקלתי במילה חוץ משם...