שהוא יחליט לאן יוצאים?

• פותח הנושא lsei
  • פורסם בתאריך

lsei

New member
שהוא יחליט לאן יוצאים?

שלום,
אני יוצאת עם בחור כבר זמן מה.
בכל הפגישות אני הייתי זו שהחליטה מה עושים ולאן יוצאים.
הוא רק ציין מה הוא לא רוצה לעשות.
הוא מאוד סגור ואני מרגישה שאני כמעט לא מכירה אותו, ולכן ביקשתי שהפעם הוא יחליט לאן הולכים ומה עושים.
האם אני דורשת יותר מדי מבני המין השני? :)

Shamy

New member
לא ..ודאי שלא

אבל הנה לך כמה נקודות למחשבה מהצד השני,
רבים המכירים אותי אישית יעידו עליי כעל בן אדם מאוד סגור ומאוד לא החלטתי ואפילו פאסיבי.

כשמבקשים ממני להחליט לאן לצאת לי זה מעלה קצת פאניקה גם כי באמת לא אכפת לי מה עושים ואני לא יכולה להחליט וגם כי קשה לי קצת לדבר.הייתכן שמדובר באדם סגור עם חרדה חברתית קלה? במידה וזה המצב נסי לגלות הבנה ולא להתעצבן ולשאול מדוע הוא אינו בוחר מקומות בילוי? האם זה כי הוא מתבייש או שמא הוא רצה לכבד את צרכייך וללמוד להכיר אותך ונתן לך את הזכות לבחור את מקום הבילוי?
אני מציעה שתדברו על זה , ואגב טיפ אולי תעשו דיל שפעם הוא בוחר מקום ופעם את כך תהיו שוויונים ושניכם תהנו
הכי חשוב שתמשיכו לאהוב
מוזמנת תמיד להתייעץ עמנו וגם להשאר קבועה פה

לא

כל אדם רשאי להחליט מה הוא רוצה לעשות ואיך הוא רוצה לחיות, כל זמן שלא יזיק למישהו אחר. גבר ואישה הם אנושיים באותה מידה, ולשניהם אותה זכות החלטה.
&nbsp

אולי יש לו חרדה חברתית מלצאת?

אולי תבחרי לאן נכנסים? מצפה כוכבים, תאטרון (אין תרבות בישראל ובטוח יהיה שם שקט), הסלון?
&nbsp
אם הוא סגור תצטרכי לשכר אותו כדי שיפתח, או לגרום לעצמך להתפס בעיניו כמישהי שזה בטוח להפתח בפניה.

זהרי

New member
יקירה

פעמים ישנם סיבות מסויימות שאנו לא מרגישים בהם נוח.
אבל, כשממסדים את הקשר אזיי הסיבות הללו הן הן שיגרמו לנו לברוח ממנו.
תתארי לך שאת בעוד כמה שנים עם ילד או שניים ומתה לנשום אויר בחוץ והוא ליד הטלויזיה לא רוצה לצאת ולא רוצה להוביל...
תשתעממי?

למעלה