שהיה זה שבוע טוב ויבש לכולם

שהיה זה שבוע טוב ויבש לכולם

וקל יותר מי פחות ומי יותר רק שהיה זה שבוע הרבה פחות קקקקקקקקררררררררררר אז יום טוב ושבוע נפלא

amnon_p

New member
הי דרומי,

מה נשמע אצלך? איך עברה הדרך הביתה לאחר המפגש? שיהיה לך שבוע נעים. אמנון

רוייקו

New member
שבוע מצויין גם לך, דרומי.. תגיד:

איך המזגויר בדרום הצפוני ?? גשום מאוד ? קר מאוד ?? אני זוכר את האיזור שלך כל כך טוב.. גרתי שם שלוש וחצי שנים. אמרתי לך, לא ?

ערב טוב אז אצלנו שזה טיפה יותר

רחוק מהים אתה גרתה קרוב יותר לחוף זיקים אנחנו הרבה יותר רחוק אבל מה זה קררררר ועד אתמול בערב ירד גשם . הגשם עבר אותנו אבל השאיר לנו את הקור. חוץ מזה מתחילים לראות ירוק ובסביבות מרץ גם את הכלניות שזה משהו . מה איתך איך הלימודים?. קשה.

רוייקו

New member
הלימודים ניגמרים עוד שבוע וחצי ואז

ניפגש. אצלי. יהיה טוב. לילה טוב
רוייקו

שבוע טוב לך איש הדרום.

מה קורה איש אני רואה שהורדת את המינון של הכתיבה בפורומים.מה העינינים בדרום קר גשום,אצלנו קר מאוד במיוחד לרזים ,ממש סובל מהקור התנור חימום עובד שעות נוספות השנה ,מצד שני בקיץ לא יהיה לי כל כך חם כמו שהיה לי בתקופה השמנה שלי.אז שבוע טוב לך ונראה לך במאי או לפני זה.

שבוע קל ונקי יותר לך קובי

לא הורדתי את המינון רק המחשב שלי היה "חולה" רוב הזמן תגיד מה לגבי מפגש של הפורום של דני? לשם אתה מגיע ? או שגם לשם תבריז.

הי דרומי (ושאף אחד לא יעלב - כולם)

איך היה???????? נסעת????????? טוב, היה כיף לשמוע ממך - ובמפגש הבא - אם אתה נוסע אני מקווה שאצטרף. יום טוב אורית

יופי שנסגר רחובות.........

מתי????????. וחוץ מזה יונה (בינתיים) לא הבעיה.... יש לי בוס חדש שאפילו לאסיפות הורים לא נותן לי ללכת.......... סססססססססססתתתתתתתתתתתםםםםםםםםם אני נהגת מחליפה ומשום מה החודש אני עובדת כמעט יותר מהנהג הקבוע...... חוץ מזה יונה נכנס לניתוח ב - 27.1.02 בוולפסון.... אז אולי הוא יגיע למפגש גם כן. תתקשר אלי אני לא מוצאת את הטלפונים שלך אורית

../images/Emo49.gif../images/Emo50.gifליונה של אורית

לניתוח שהכול יעבור בשלום מי מנתח אותו ? קיזר. חרוזי.?.
הדרומי

gal33

New member
אורית, איזה יופי, הנה זה כבר הגיע,

שיהיה בהצלחה רבה. גל

RomiVais

New member
אורית - מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

זה אוטוטו....... המון המון המון
תעדכני אותנו!!! לילה טוב, רומי

פנינוש./

New member
לאורית בהצלחה ליונה ../images/Emo24.gif

מכל הלב שהכל יעבור בשלום והירידה במשקל תהייה בקלות ממני אביחיל

אהלן דרומי../images/Emo6.gif

מה חדש ומה קורה? הבנתי שפספסתי אותך במפגש בשבוע שעבר. יהיו לנו עוד הזדמנויות. שיהיה לך גם שבוע נפלא ענקון

למעלה