|שהייתכן ששמתם לכם למטרה להחליף את

שרון73

New member
|שהייתכן ששמתם לכם למטרה להחליף את

רשויות החוק במדינה וזאת למען רייטינג ועוד רייטינג ועוד רייטינג, הייתכן כי באמצעותכם ניתן יהיה לנקום איש ברעהו ולו על שנאת חינם או אי השגת מטרה, הייתכן כי עושים בכם שימוש לרעה ואתם באינפורמציה עושים ומייצרים רייטינג, ממספר הודעות שקראתי ומאמרים שונים ובעקבות היותי משפטן נתקלתי בעוולות שהנכם עושים תוך שימוש ככלי לניגוח, יודע אני כי קטונתי בתור האזרח הקטן להניא אתכם ממעשיכם רק חבל שאמנון לא מפרסם גם תלונות כנגד קונצרנים ענקיים שמגיעים לידיו, חבל כי נעשה סינון אשר לבסוף יוצא לשידור רק האזרח הקטן חסר הישע, זה שלא יכול עליכם.

SuperKeren

New member
לצערנו ולטובתנו

בכל תחום ומקצוע, הכל פועל במערכת של לחצים ואילוצים משולבים. כמובן שהאינטגריטי העיתונאי (שמחפשת חשיפת פרשיות, אמת וצדק) והמערכת המינהלתית (שמחפשת רווחים) נמצאים בקונפליקט בין עצמם ובקונפליקט מול המפרסמים והמשקיעים, ככה זה. לפעמים מושכים לפה, לפעמים מושכים לשם. כל תלמיד תקשורת בשנה א' לומד כך
למרות זאת, המערכת של התוכנית פועלת בכל כוחה על מנת לחשוף פרשיות (קטנות כגדולות) ואני בטוחה שמאוחרי כל חקירה, ופרסום חקירה שיקולים רבים ודיונים רבים. בכל מקרה, אל לנו להרים ידיים ולוותר- אלא לשאוף לצדק וחשיפתו! (דעתי הצנועה כמובן
)
יום טוב

שרון73

New member
צר לי לומר לך ילדונת כי מערכת ...

לא היתה מעזה כלל לחשוף תכנית נגד אחד המפרסמים של ערוץ 10 למרות ידיעתה כי הם מרמים לקוחות אבל יודעת היא שאם הערוץ יפסיד 2.000.000 $ בשנה בגלל איזה פרסום גם המערכת וגם התכנית לא תהיה אז מה עושה המערכת היא בוררת תכניות שחלילה לא יפגעו בערוץ המסחרי שכן אם יפגע הוא יפגע בתכנית ובמפיקיה, כמו כן ראיה לכך התכנית משדרת ועורכת סיפורים רק של אנשי העם הקטנים ואוליי אבל אוליי גדול הם טעו אבל אם באמת נפרסם כל מי שטועה במדינתנו כולם כל אזרחי ישראל כולל אמנון וה"סמיילי" איתי יהיו סלבריטי בלי בעיה. אז עיזבי את הפילוסופיה בשקל וראי את המציאות לאף אחד אבל אף אחד אין זכות להכפיש אחר ברבים אלא אם רצח , אנס, שדד

SuperKeren

New member
בעקרון, לפי הביטוי בחוק, את טועה../images/Emo4.gif

אין להכפיש אחר ברבים גם אם נטען כי רצח, אנס או שדד. מותר להזכיר אדם בפשע כל עוד נמצא בו אשם במשפט. ובכל מקרה, מה שאמרת הוא ידוע (זה בעצם מה שנכתב בהודעה אליה הגבת)! אני לא מתיימרת לטעון אחרת או לדעת אחרת. כמו כן, זהו לא מקומי להעביר ביקורת על מערכת התכנית (אני לא משתייכת אליה, אלא שייכת להנהלת תפוז). הדבר היחידי ששונה בנינו הוא שבי יש אופטימיות ותקווה
. לא דבר ילדותי במיוחד, רק תפיסת עולם (מוזרה
) שכזו. [תתפלא, יש שחושפים פרשיות גם ב"מרומים" (ראה תחקיר "עובדה" על פרשה בחברת התעופה "ישראייר")]

למעלה