Kingkongpanda
New member
שהלב בוכה רק אלוהים שומע
שלום לכל מדינת ישראל היקרה .
אני מתגורר הרחק ממדינה ישראל וכעת זקוק לעזרה שלכם .
לפני כשנתיים נכנסתי למערכת יחסים חדשה ומאז מרגיש לי שכל עולמי חרב עלי
הבאנו ילדה שהיום כמעט בת שנה ללא חתונה
המצב בבית לא טוב לא טוב בכלל מרגיש לי כאילו אני נמצא לבד בעולם הזה אני חייב בארצות הברית ואני כאן לבד בלי שום משפחה או חברים זקוק לעזרה
אני והבת זוג שלי לא מסתדרים בכלל כמו חתול ועכבר כל היום רק רבים צועקים היא מקללת אותי בלי סוף ומאחלת לי דברים שאפילו לאוייב לא מאחלים .
אני מרגיש את הכאב הנורא הזה בלב שלי כל יום מתעורר ורק רוצה לחזור לישון
אמא שלה עברה לגור איתנו בשביל לעזור לנו עם הילדה היא גרה אצלנו בבית מעל 4 חודשים ואת האמת זה רק עודה את המצב יותר גרוע .
במצב של ריב ביני לבין בת הזוג שלי תמיד היא מתערבת ותופסת את הצד דלה כמובן
מקללת אותי גם היא וכל היום אומרת לי כמה אף אחד לא רוצה שנהיה ביחד , אני בן 29 והיו לי המון עסקים כאן הצלחתי בכל דבר שעשיתי ותמיד היו אנשים שאוהבים אותי סביבי , עד היום שהתחלנו לצאת הפסדתי את כל ההון שלי
הפסדתי את העסקים שלי
הפסדתי את החיים שהיו לי
הלב שלי זועק לעזרה אני לא יודע מה לעשות
כל הזמן עולות בי מחשבות של לעזוב ולחזור לארץ אבל יש ילדה שאני כל כך אוהב ולא מוכן לוותר עליה לעולם
אז אני נשאר וסובל
ואני לא יכול להסביר לכם את הסבל שלי אין לכם מושג מה אני עובר
אני פשוט צריך עזרה
מסכנה הילדה הזאת אני לא חושב שמגיע לה לגדול מציאות כזאת ואני באמת כבר חסר אונים
כל מה דאני עודה מפריע לבת זוג שלי וכל מה שאני לא עושה גם מפריע לה
שאנחנו רבים היא לוקחת לי את המפתחות של הבית וגורמת לי להישאר לישון ברכב או בבתי מלון
מאיימת עלי עם משטרות וגם אלימה כלפיי בקיצור מרגיש כאילו השטן יוצא ממנה בשעת מריבה
אני לא צדיק גדול וכמובן שגם בי יש צדדים שגורמים לזה אסל אני יודע קודם לחשוב ואז לפתוח את הפה
אצלה זה ההפך קודם פותחת את הפה אחרי זה חושבת
אין בינינו רומנטיקה אין סקס אין אהבה אין פירגון אין כלום הכל מעלם מהיום שהכסף שלי נגמר .
בגיל 22 הגעתי לאמריקה ובגיל 23 כבר היו לי עסקים מאוד מצליחים כאן שאני אומר מצליחים אני מתכוון להכנסה של 50/60 אלף דולר בחודש .
חייתי טוב רמת חיים שאף פעם לא חלמתי לחיות .
לפני שנתיים הכל השתנה
ראיתי בעיינים שלי את החיים שלי נהרסים ומדרדרים למטה
היום אני עובד 15 שעות ומרוויח 300$ ביום כן כן 300$
הבת זוג שלי על היום יורדת עלי שאני לא יוצלח ושאני כישלון שאני לוזר שאני לא יודע לדאוג לבית ולא יודע לדאוג לה
כמובן שבזמן הנפילה שלי גם המערכת יחסים התחילה להתדרדר ברמה מאוד קשה .
הפסקתי לקנות מתנות
הפסקתי להפתיע
לא בגלל שלא רציתי
אך ורק בגלל המצב הכספי שלי כל הארמון שבניתי נהרס בשני. וכל מה שהיה לי נשאר רק בחלומות
מרגיש לי שהכנפיים שלי שבורות
לא נשארו לי חברים כאן כי הבת זוג שלי תמיד דאגה להרחיק את כולם ממני
אני מוצא עצמי לבד כל יום כל היום אני לא יכול להסביר לכם את ההרגשה שיש לי בבטן לא מאחל לשונאים שלי הרגשה כזאת
אני פונה אליכם במטרה אחת בלבד ע-ז-ר-ה
אני צריך ייעוץ והכוונה מאנשים שבאמת מבינים בנושא אולי אפילו אנשים שעברו מה שאני עברתי
היום מרגיש לי שהיא הגבר בבית ואני האישה וזה גומר אותי ואוכל אותי מבפנים כל יום
אני מתוסכל ומרגיש לפעמים שהעולם הזה פשוט עולם מגעיל
אני גדלתי בבית שההורים נשואים כבר מעל 40 שנה ותמיד ראיתי אהבה ואושר בבית תמיד פינקו אותו ודאגו לי ברמה הכי טובה שיש
וכאן במערכת שאני נמצא מרגיש לי שהכל הפוך
תמיד שאנחנו רבים היא נותנת דוגמאות על החברות שלה
ותמיד הכל אצלה סובב סביב כסף כל יום כל היום
באה בטענות ותמיד צועקת ושוברת דברים
ניסיתי מעל חמישים פעמים לתקן את המערכת יחסים הזאת אסל כל פעם בזמן מריבה היא אומרת לי לעזוב את הבית ושהיא לא רוצה אותי יותר שאני אפס ולא מועיל .
בבקשה עם ישראל היקר עזרו לי

שלום לכל מדינת ישראל היקרה .
אני מתגורר הרחק ממדינה ישראל וכעת זקוק לעזרה שלכם .
לפני כשנתיים נכנסתי למערכת יחסים חדשה ומאז מרגיש לי שכל עולמי חרב עלי
הבאנו ילדה שהיום כמעט בת שנה ללא חתונה
המצב בבית לא טוב לא טוב בכלל מרגיש לי כאילו אני נמצא לבד בעולם הזה אני חייב בארצות הברית ואני כאן לבד בלי שום משפחה או חברים זקוק לעזרה
אני והבת זוג שלי לא מסתדרים בכלל כמו חתול ועכבר כל היום רק רבים צועקים היא מקללת אותי בלי סוף ומאחלת לי דברים שאפילו לאוייב לא מאחלים .
אני מרגיש את הכאב הנורא הזה בלב שלי כל יום מתעורר ורק רוצה לחזור לישון
אמא שלה עברה לגור איתנו בשביל לעזור לנו עם הילדה היא גרה אצלנו בבית מעל 4 חודשים ואת האמת זה רק עודה את המצב יותר גרוע .
במצב של ריב ביני לבין בת הזוג שלי תמיד היא מתערבת ותופסת את הצד דלה כמובן
מקללת אותי גם היא וכל היום אומרת לי כמה אף אחד לא רוצה שנהיה ביחד , אני בן 29 והיו לי המון עסקים כאן הצלחתי בכל דבר שעשיתי ותמיד היו אנשים שאוהבים אותי סביבי , עד היום שהתחלנו לצאת הפסדתי את כל ההון שלי
הפסדתי את העסקים שלי
הפסדתי את החיים שהיו לי
הלב שלי זועק לעזרה אני לא יודע מה לעשות
כל הזמן עולות בי מחשבות של לעזוב ולחזור לארץ אבל יש ילדה שאני כל כך אוהב ולא מוכן לוותר עליה לעולם
אז אני נשאר וסובל
ואני לא יכול להסביר לכם את הסבל שלי אין לכם מושג מה אני עובר
אני פשוט צריך עזרה
מסכנה הילדה הזאת אני לא חושב שמגיע לה לגדול מציאות כזאת ואני באמת כבר חסר אונים
כל מה דאני עודה מפריע לבת זוג שלי וכל מה שאני לא עושה גם מפריע לה
שאנחנו רבים היא לוקחת לי את המפתחות של הבית וגורמת לי להישאר לישון ברכב או בבתי מלון
מאיימת עלי עם משטרות וגם אלימה כלפיי בקיצור מרגיש כאילו השטן יוצא ממנה בשעת מריבה
אני לא צדיק גדול וכמובן שגם בי יש צדדים שגורמים לזה אסל אני יודע קודם לחשוב ואז לפתוח את הפה
אצלה זה ההפך קודם פותחת את הפה אחרי זה חושבת
אין בינינו רומנטיקה אין סקס אין אהבה אין פירגון אין כלום הכל מעלם מהיום שהכסף שלי נגמר .
בגיל 22 הגעתי לאמריקה ובגיל 23 כבר היו לי עסקים מאוד מצליחים כאן שאני אומר מצליחים אני מתכוון להכנסה של 50/60 אלף דולר בחודש .
חייתי טוב רמת חיים שאף פעם לא חלמתי לחיות .
לפני שנתיים הכל השתנה
ראיתי בעיינים שלי את החיים שלי נהרסים ומדרדרים למטה
היום אני עובד 15 שעות ומרוויח 300$ ביום כן כן 300$
הבת זוג שלי על היום יורדת עלי שאני לא יוצלח ושאני כישלון שאני לוזר שאני לא יודע לדאוג לבית ולא יודע לדאוג לה
כמובן שבזמן הנפילה שלי גם המערכת יחסים התחילה להתדרדר ברמה מאוד קשה .
הפסקתי לקנות מתנות
הפסקתי להפתיע
לא בגלל שלא רציתי
אך ורק בגלל המצב הכספי שלי כל הארמון שבניתי נהרס בשני. וכל מה שהיה לי נשאר רק בחלומות
מרגיש לי שהכנפיים שלי שבורות
לא נשארו לי חברים כאן כי הבת זוג שלי תמיד דאגה להרחיק את כולם ממני
אני מוצא עצמי לבד כל יום כל היום אני לא יכול להסביר לכם את ההרגשה שיש לי בבטן לא מאחל לשונאים שלי הרגשה כזאת
אני פונה אליכם במטרה אחת בלבד ע-ז-ר-ה
אני צריך ייעוץ והכוונה מאנשים שבאמת מבינים בנושא אולי אפילו אנשים שעברו מה שאני עברתי
היום מרגיש לי שהיא הגבר בבית ואני האישה וזה גומר אותי ואוכל אותי מבפנים כל יום
אני מתוסכל ומרגיש לפעמים שהעולם הזה פשוט עולם מגעיל
אני גדלתי בבית שההורים נשואים כבר מעל 40 שנה ותמיד ראיתי אהבה ואושר בבית תמיד פינקו אותו ודאגו לי ברמה הכי טובה שיש
וכאן במערכת שאני נמצא מרגיש לי שהכל הפוך
תמיד שאנחנו רבים היא נותנת דוגמאות על החברות שלה
ותמיד הכל אצלה סובב סביב כסף כל יום כל היום
באה בטענות ותמיד צועקת ושוברת דברים
ניסיתי מעל חמישים פעמים לתקן את המערכת יחסים הזאת אסל כל פעם בזמן מריבה היא אומרת לי לעזוב את הבית ושהיא לא רוצה אותי יותר שאני אפס ולא מועיל .
בבקשה עם ישראל היקר עזרו לי