שהם טלר דואגת לעזתיים, ושום מילה על אונס החטופות. מתביישת שהיא חלק מישראל

שמלת תחרה1

Well-known member
אשת העסקים שהם טלר, שהובילה בעבר פרויקטים ברצועה, הסבירה בראיון לכאן חדשות כיצד לדעתה אפשר להימנע מתקרית נוספת של הסתערות המונית על משאיות הסיוע.

"התמונות שראינו ביום חמישי של ההתנפלות על המשאיות ההומניטריות, זה משהו שמאוד מובן לי", פתחה טלר את דבריה והסבירה, "אנחנו מדברים על אוכלוסייה שסובלת מאי תזונה כבר כמעט חצי שנה, הסיוע שהם מקבלים הוא מועט מאוד".

היא ציינה כי "יש לזה פתרון וזה לאפשר ליבואנים של המזון ברצועת עזה לייבא מזון, להציף את עזה במזון. להעביר דרך רפיח, דרך קרני, ארז או כרם שלום".

שמלת תחרה1

Well-known member
אשת העסקים שהם טלר, שהובילה בעבר פרויקטים ברצועה, הסבירה בראיון לכאן חדשות כיצד לדעתה אפשר להימנע מתקרית נוספת של הסתערות המונית על משאיות הסיוע.

"התמונות שראינו ביום חמישי של ההתנפלות על המשאיות ההומניטריות, זה משהו שמאוד מובן לי", פתחה טלר את דבריה והסבירה, "אנחנו מדברים על אוכלוסייה שסובלת מאי תזונה כבר כמעט חצי שנה, הסיוע שהם מקבלים הוא מועט מאוד".

היא ציינה כי "יש לזה פתרון וזה לאפשר ליבואנים של המזון ברצועת עזה לייבא מזון, להציף את עזה במזון. להעביר דרך רפיח, דרך קרני, ארז או כרם שלום".

Harrington

Well-known member
מנהל

שהם טלר דואגת לעזתיים, ושום מילה על אונס החטופות. מתביישת שהיא חלק מישראל​

אולי פשוט על זה נשאלה ולכן על זה השיבה? מנסיון עם התקשורת, זה קורה הרבה. המרואיין נשאל שאלה מסוימת, ערוץ התקשורת הופך את תשובתו לכותרת או לאייטם, אבל זה פסיק מתוך תשובה ארוכה יותר, או בס"ה מענה של המרואיין לשאלה שנשאל (לאו דווקא על-ידי עיתונאי באופן שניתן לראות זאת), כך שהדבר לא מעיד בשום צורה על העדפותיו, השקפותיו בעניינים אחרים וכו'.

שמלת תחרה1

Well-known member
אולי פשוט על זה נשאלה ולכן על זה השיבה? מנסיון עם התקשורת, זה קורה הרבה. המרואיין נשאל שאלה מסוימת, ערוץ התקשורת הופך את תשובתו לכותרת או לאייטם, אבל זה פסיק מתוך תשובה ארוכה יותר, או בס"ה מענה של המרואיין לשאלה שנשאל (לאו דווקא על-ידי עיתונאי באופן שניתן לראות זאת), כך שהדבר לא מעיד בשום צורה על העדפותיו, השקפותיו בעניינים אחרים וכו'.
לא ראתי שאלה שהופנתה אליה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא ראתי שאלה שהופנתה אליה.
בגלל זה כתבתי שאני מדבר מנסיון :).
פשוט מכיר את השיטה. ערוץ התקשורת שולח מישהו שאינו עיתונאי, אלא רק מראיין טכני, מקליט. הוא זורק שאלה שלא תישמע בראיון עצמו, אבל המרואיין משיב דווקא עליה כמובן באותו רגע. כך עלול להיווצר הרושם אצל הצופים שזה מה שמעניין את המרואיין או משהו בסגנון.

כמובן שאין לי מושג אם זה מה שקרה כאן. יכול להיות שאת לגמרי צודקת והאשה דואגת יותר לעזתים מאשר לישראלים. אין לי מושג מי זאת אפילו. רק אומר שהאפשרות הנ"ל קיימת, גם אם רוב הציבור לא מודע לה.

למעלה