שהנ חדשה - מסגרת חדשה

oranit g

New member
שהנ חדשה - מסגרת חדשה

הלילה בקושי נרדמתי. בעצם היו לי הרבה לילות עם נדודי שינה בחודשים האחרונים אבל בימים האחרונים ממש קשה לי. זו תקופת מעבר ממסגרות ישנות מוכרות ומסגרות חדשות בלתי מוכרות ולא קלות. הבטן מתהפכת ואני התחלתי לקחת כדורי פסיפלורה שניתן לקנות בכל סופר פארם. לי זה עוזר. נזק זה לא יכול לעשות. הבת הצעירה בת ה 15 אמורה להתחיל אחרי חופשה די סוערת שנת לימודים חדשה -מסגרת חדשה - בי"ס חדש באזור די מרוחק מאזור מגורינו - ניתוק מכל החברים הישנים מהחטיבה - אני מקווה שיהיו לה כוחות נפש. נעזור כמה שנוכל. הבת בת ה 18 - סיימה י"ב - מתגייסת בעוד חודש - הציעו לה תפקיד כלשהוא במקום מסויים והיא לא התלהבה - מסגרת חדשה - אנשים חדשים - אורח חיים חדש הבן בן ה 24 - חוזר בסוף השבוע לאחר 9 חודשים במזרח הרחוק - שמעתי שאחרי טיול כזה קשה מאד לחזור לשיגרה המתוחה והעצבנית בארצנו הקטנטונת. אנחנו מתרגשים. אמנם התיקשורת היתה מצויינת בתקופה הזאת אבל ברור שהבית שוב יהיה סוער ופעיל. אמא שלי עברה ניתוח להסרת גידול. היא הסתירה ממני הכל עד אתמול שחזרה מבית החולים. ידעתי שהיא כל הזמן בבדיקות אבל בגיל מבוגר זה קורה. לרגע לא שיערתי שמדובר בגידול ממאיר ואני מקווה שתפסו את זה בזמן. הרופאים כבר אמרו לה שעכשיו גם אני בסיכון גבוה.

למעלה