"שואבת" חדשה

בלפורית

New member
"שואבת" חדשה

שלום , קניתי משאבה היום ,אז אני חדשה לחלוטין בתחום . אנחנו מתכננים נסיעה ,אז שאלותי הם : 1. חלב שנשאב ,כמה זמן הוא יכול להיות בחוץ ועדיין "אכיל" (ללא קרור) ? 2. חלב שנישאב ונשאר בתיק ,חייב בכל מקרה לחמם אותו לפני אכילה ? . 3. מהי טמפרטורת החלב הדרושה לפני אכילה . בתודה מראש , בלפורית .
 
לשאובת חדשה שלום

1.רצוי להשתמש בחלב הנשאב ללא קירור תוך 3-4 שעות.2.3. אין צורך בחימום לפני השימוש, אלא אם הוצא מהמקרר ואז רצוי להחממם לטמפרטורת החדר או עד 36-37 מעלות, אך גם זה לא חובה. אזכירך שדרך שמירת החלב הטובה והבטוחה ביותר היא בתוך השד. דר' מילה ברק
 
למעלה