השאלה למה את מתכוונת? שואב רובוטי או שואב אלחוטי כי אלו שני דברים שונים. את יכולה להביא קישור לדוגמה של שואב שאת שואלת לגביו?האם צריך לקנות כולל תחנת העגינה או שאפשר לוותר.תודה!
רעיה
כתבתי - שואב אבק אלחוטי, והכוונה לדייסון V10.השאלה למה את מתכוונת? שואב רובוטי או שואב אלחוטי כי אלו שני דברים שונים. את יכולה להביא קישור לדוגמה של שואב שאת שואלת לגביו?
בכל מקרה שואב צריך נקודת טעינה בין אם הרובוט יוצא ומגיע אליה עצמאית ובין אם את מכניסה ומוציאה ממנה את השואב האלחוטי.
אני לא מכירה שואב אלחוטי שאת מחברת עם שקע לתקע החשמל וכך טוענת אותו אבל אני מן הסתם לא מכירה את כל השואבים האלחוטיים.
כלומר - אפשר לוותר על תחנת העגינה, בהנחה שיש לו כבל חשמלי משלו.אופס צודקת, התייחסתי לרובוט מכיוון שרק לו יש תחנת עגינה/טעינה אוטומטית.
שואב אלחוטי ניתן להטעין ידנית בהתקן והוא כשמו רק שואב אלחוטי ולא "מטייל"
בבית ושואב כמו הרובוט.
אם כך לא הבנתי מה השאלה כי הדייסון V10 מגיע ונמכר עם עמדת הטעינה שמחוברתכתבתי - שואב אבק אלחוטי, והכוונה לדייסון V10.
אם כך צריך לברר האם יש לו כבל חשמל "עצמאי" לטעינה.
תודה
רעיה
לדייסונים יש מתקן שמתחבר לספק כוח (שמתחבר לחשמל) והשואב מתחבר אליו. רצוי למקם בעזרת ברגים למקום כלשהו על הקיר.כלומר - אפשר לוותר על תחנת העגינה, בהנחה שיש לו כבל חשמלי משלו.
תודה!
לדייסון אין כבל חשמלי עצמאי. יש לו עמדת טעינה שיש לחבר אותה, באופן קבוע, ליד שקע חשמל ודרכה מטעינים את השואב.כתבתי - שואב אבק אלחוטי, והכוונה לדייסון V10.
אם כך צריך לברר האם יש לו כבל חשמל "עצמאי" לטעינה.
תודה
רעיה
השאלה בעצם האם יש דגם נוסף של V10 עם כבל חשמל צמוד, שניתן לשים למשל על הרצפה ולחבר לתקע פנוי.אם כך לא הבנתי מה השאלה כי הדייסון V10 מגיע ונמכר עם עמדת הטעינה שמחוברת
קבוע לנקודת חשמל בהתקנה פשוטה ונוחה ובמקום שתבחרי. לא רואה כל חיבור ישיר אחר.
המכשיר שואב מצוין ושקט יחסית. יש לנו 2 במשפחה.
כאן הסרטון ועמדת הטעינה בתחילתו ובסופו.
תודה! ראיתי רק עכשיו את התגובה שלך.לדייסון אין כבל חשמלי עצמאי. יש לו עמדת טעינה שיש לחבר אותה, באופן קבוע, ליד שקע חשמל ודרכה מטעינים את השואב.
המחיר כולל את עמדת הטעינה ולא נראה לי שיש אופציה לרכוש את השואב בלעדיה.
יש לי V8 (זה היה הדגם ה"חדש" כשנרכש) והוא מחובר לעמדת טעינה. אגב, הוא באמת מצוין.
תודה! עד שאני רואה תגובות במימשק הזה.............לדייסונים יש מתקן שמתחבר לספק כוח (שמתחבר לחשמל) והשואב מתחבר אליו. רצוי למקם בעזרת ברגים למקום כלשהו על הקיר.
תודה! עד שאני רואה תגובות במימשק הזה.............
תודה! ראיתי רק עכשיו את התגובה שלך.
לאחותי יש גם את הדגם V8 והיא מאוד מרוצה.
חחח... דווקא אלי יש לך צינור קשר מהיר יותר. אבל את באה לכאן? תשמחי במה ש"כאן" מסוגל להציע...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.