שואב אבק רובוטי bravorobot

rankr

New member
שואב אבק רובוטי bravorobot

שלום לכולם
אני מחפש לקנות שואב אבק רובוטי.
אני מועניין לקנות שואב רובוטי טוב אך לא במחיר מטורף (עד 2000).
קראתי לא מעט באינטרנט וכרגע אני מתלבט בין רומבה 521(הייתי מעדיף אחר אך שיקול תקציבי) לבין בראבורובוט , שעליו מצאתי חומר ברשת אך לא מספיק.
מישהו מכיר את שניהם ויכול להמליץ?

טוטס

New member
לי יש את ה- 521 ואני ממליצה בחום

בסקר שערכתי אצל בעלי רומבה, הוא לא נופל מהמשוכללים יותר וההבדל היחידי הוא בכל מיני פונקציות שבאופן אישי אני לא צריכה, למשל, קיר וירטואלי (אני פשוט סוגרת דלתות של חדרים שאני לא רוצה שייכנס אליהם) או אפשרות לתכנת שיעבוד בימים/שעות קבועות או כשאנחנו לא בבית - שוב מיותר בעיני, כי לפעמים פתאום יש משהו שתוקע אותו (אצלי הוא נתקע לפעמים מתחת לנק' מסוימת ספה) ואז אתה חוזר הבייתה ורואה שהוא לא הספיק בכלל לשאוב.

מה שכן - אם יש בעלי חיים בבית, ממליצה להוסיף עוד 250 ש"ח ולקנות את המגירה של דגם ה- PET (היא מתאימה גם ל- 521) שהיא מכילה כמות גדולה יותר של לכלוך.

rankr

New member
תודה..

אז אני מבין שאת ממליצה להתרחק מהבראבו? כי יש לו את כל האופציות שציינת שאין ל521. כי דווקא נראה לי נחמד להפעיל אותו כשאני לא בבית. זה לא פרקטי?
שוב תודה..:)

טוטס

New member
לא מכירה את הבראבו אז לא יודעת אם שווה או לא

אחת הסיבות שבחרתי גם את הרומבה זה שירות הלקוחות שלהם. הבנתי מחברה שרכשה דם של חברה אחרת (לא זוכרת איזו) ששירות הלקוחות היה זוועה כשהמכשיר התקלקל.

כאמור - אצלי בבית לא רלבנטי להפעיל כשאני לא בבית כי זה יכול להתקע ולהפסיק לעבוד, ואז חוזרים הבייתה ומגלים שכלום לא נעשה. מעבר לזה - אתה יכול פשוט להפעיל אותו שנייה לפני שאתה יוצא מהבית ואז הוא ישאב כשאתה בחוץ

יודעת להמליץ על הרומבה - אבל כאמור לא מכירה את המכשיר השני אז יכול להיות שם הוא טוב

psa

New member
בעקבות שרשור ותודות לטוטס

רכשתי את הרובמה ואני יותר ממרוצה.
למזלי , הספקתי לרכוש אותו בטרם ראיתי שהמוצר נמכר בכל מקום . חסכתי לעצמי הרבה התלבטויות .
חשוב לדעת , בהמלצת ידידיי לא לקנות את הIROBOT עם השטיפה , נאמר לי שזה משאיר שובל מים על הרצפה...

3תיתי

New member
פסא, יש לי כמה שאלות.

יש לך חיות מחמד ארוכות פרוה? יש הרבה שטיחים עם שיער? אם כן, איך הרומבה מסתדר עם זה? לא נסתם מיד?

psa

New member
תיתי, . לאחרונה הצטרף למשפחתנו

חתול ארוך שיער .
.זאת תקופת נשירה של החתולים . .כמויות אדירות של שיערות נושרות מ2 החתולים שבבית וגם אלו שבגינה...)
האמת שלא נסתם כל כך מהר ... פעם אחת הפסיק לעבוד משום שכנראה לא רוקנתי קודם לכן.
אני לא מוותרת על הרומבה , מציל אותי ואת הגב שלי ....ברמות .

psa

New member
לגבי שטיח מעט "גבוה "

לא מסתדר , לא מצליח לעלות ועם אני מניחה אותו עליו , יורד מיד. בחדר אחד יש שטיח מקיר לקיר שטוח... מסתדר טוב.

3תיתי

New member
אהה. עכשיו אני בספק אם מתאים לי

כי הבעיה העיקרית היא השטיחים. (ושני הכלבים ארוכי השיער והנושרים). תודה רבה על תשובתך.

YULI9

New member
אני קניתי רומבה 521

מאוד מרוצה.
לא מכירה את bravorobot.
חברת IROBOT זו החברה הוותיקה בשוק, ראיתי תגובות מאוד טובות על המוצרים שלה, זו הסיבה שהחלטתי ללכת על הרומבה.

rankr

New member
תודה

אני מאמין שאני בסופו של דבר אלך על הרומבה.
קיבלתי מחבר להתרשמות דגם של ECOVACS-D56
זה רק זמני נועד יותר לבחון את הרעיון בכלל.
בכל מקרה , אני אשתמש בו ואתן דיווחים גם עליו וגם על רומבה (בהנחה שאכן ארכוש אחד כזה).

למעלה