"שואה? רק שאלתי את השאלות"

"שואה? רק שאלתי את השאלות"

נשיא איראן, עזוב אותנו בשקט, מה נדבקת אלינו. או כמו שאמרו אצלנו ביידיש: לאָז מיך אָפּ, וואָס טשעפּעט דיך צו מיר. עזוב אותי, מה נדבקת אלי, למה אתה מציק לי.

deebeebee

New member
ד"א- אני הבנתי

שלא רק שג'ורג' בוש בעצמו אישר את כניסתו, הוא גם יקבל שמירה אישית על חשבון משלם המיסים האמריקאי. האם גם לסדאם חוסין הוא היה נותן לעשות זאת?

נשיא אירן מדבר

על שואת היהודים, כי הוא רוצה למחוק את הכתובת מהקיר על שואת המוסלמים שמשמשת ובאה באירופה. הקורבנות הם תמיד צד שלישי, חפים מפשע, אבל הגורמים הם עובדות שאין להתעלם מהם. הגורם העיקרי לשואת היהודים היה הגלות, האנטישמיות, שינאת הזרים. כל קהילה דוחה גוף זר שמתחיל להתנחל בתוכה. היום במקום היהודים הציפו את ארצות אירופה מיליוני מוסלמים ותהליך תגובתן של כל הארצות הנאורות באירופה לא תהיה שונה.

נאומו של נשיא אירן באו"ם:

"אחמדי-נגאד פרש באופן מסודר את משנתו בכמה סוגיות ולא פסח גם על ישראל. לדבריו, "פלסטין נכבשה במסווה של הגנה על חלק מניצולי מלחמת העולם השנייה. לאחר כיבושה הובאו אליה רבים שכלל לא הושפעו ממלחמת העולם השנייה וזוהי טרגדיה". אחמד-נג'אד רמז בנאומו לנוכחות האמריקנית במזרח התיכון, ואמר כי "פלסטין הפכה לכלי בידי אומות אחרות המבקשות ללחום במדינות באזור. הדברים הללו הם עובדות ולא מיתוסים".

לא רצו את היהודים קיבלו את המוסלמים

לא רוצו את היהודים שהיו חלק בלתי נפרד מחיי הכלכלה והתרבות והיו נאמנים לחוק ולמשפט וקיבלו במקומם את המוסלמים שהנהגתם קיצונית ברובה והם נסחפים אחריה. זהו כנראה משפט ההיסטוריה.

למעלה