שואה

ben188

New member
שואה

אין פה בושה לחלק מהאנשים באיזכור השואה על כל שטות. אם בגרמניה משהוא היה מתייחס ככה לשואה הוא היה הולך כבר לכלא. לדוגמא עובדיה היה מקבל 5 שנים בכלא על הדברים שאמר ולא קיבל אפילו יום אחד בישראל.

a-s-inv

New member
אם מאבדים את ערך ומבזים ערכים,,,

יהודיים בדמות רבנים מנהגים מקראות ועוד הרבה ערכים ישנים וטובים אז מדרדרים לאן שמדרדרים שתבינו טוב טוב עם ישראל לא התחיל בשואה לפניה יש עוד הרבה ערכים בהיסטוריה והרבה כבוד להרבה מאורעות שיש לתת רק שהמצלמה לא היתה אז היו שני חורבנים קשים שגבו מחיר של עם שלם וזרקו אותו מארצו וזה הרבה יותר קשה ממראות השואה היה גירוש ספרד שהוא מחריד ביותר והפכו אותו לאירוע אומנותי היסטורי מי שיודע את ערך היהדות יותר טוב גם כואב יותר את השואה מי שמכיר אותה מבית הספר הוא שקרן זה עוד ידע בסך הכל כמו האימפריה הרומית מי שער ומכיר את בעיות העם היהודי בכל הדורות יכול לכאוב את השואה לעומת זה מי שלא לומד על היהדות והיהודים יותר מדי ומתעסק באמונות אחרות ובעמים אחרים אז השואה זה עוד ידע בסך הכל בשבילו היה כבר לפני כחודש אדם מזוהם משלכם בשם אפריים קישון שדיבר בשבח הניאואצים ואתם כנראה הייתם ב,,,אילת ולא שמעתם והיה אדם אחר רב בישראל שלא דיבר מאומה ובטח שלא חשב לפגוע בהם ואבסורד לחשוב שהוא התכוון לפגוע בהם ובגלל שדבריו לא שלא הובנו אלא סולפו במתכוין על מנת להבאיש ריחו צעקתם כמו עורבים אתם יכולים לקרוא כאן `` עובדיה `` אבל תשארו מה שאתם אתם יכולים לצחוק על האל ועל הדת אבל לעולם תשארו במקום אתם יכולים לזלזל בערכים היהודיים אבל העגלה נוסעת מי שרוצה יעלה עליה מי שלא כמו במשך כל ההיסטוריה נשאר מאחור והעגלה הזו של היהודים נוסעת עד היום שורדת ונשרדת וכל האימפריות מאחור עמים נכחדו ורק העם הזקן והטוב על פי ערכיו נשאר חי וקיים יש לנו במה להתגאות בעצמינו בכושר ההישרדות שלנו עמים מנסים לידבק בנו ולהיות כמונו הרי הנצרות והאיסלאם זה נסיון לתעתיק היהדות אז למה אנחנו צריכים להיות דומים למוצר פחות טוב מאיתנו כל זה הרי בלה בסוף בסוף תמיד בכל דור ודור נשאר שריד אחד קיים מוצלח עם המשכיות זהו עם ישראל בישראליותו

ben188

New member
גולה

הרבה זמן כבר לא קראתי דברים כל כך גלותיים. אתה בטח יודע ששאול הומלך כי העם רצה להיות עם ככל העמים. והיום 2500 שנה אחרי זה אולי סוף סוף יקרה. אתה מדבר על שרידה - אתה לא מבין שבני אדם נועדו לדברים יותר גדולים מאשר לשרוד. בעיקר בעידן החדש שבו כל הגבולות הישנים נפרצים. זה הזמן לצאת מהפינה הקטנה שלנו ולעשות דברים יותר גדולים. אי אפשר להשאר מאחור כי האנושות כבר יותר גדולה מזה (אפילו סתם דמוגראפית). ה` הוא היסטוריה והעתיד הוא שונה. הגיע הזמן להתקדם הלאה ולזנוח חלק מהדברים הישנים, לפתוח את הראש מחדש (כמו שהוא נפתח כשהדת הראשונה באה לעולם) לפנות את הדברים הישנים ולקבל את המחר, ובמחר ה` (הקונספציה שלו) כבר לא קיים. יש רבנים יודעים את זה או מרגישים את זה בצורה אינטואיטיבית ולכן הם נלחמים בקידמה. מחר אין ה` והמחר הוא כאן. בסופו של דבר כולם יצרפו לזה כי זה יותר חזק זה חייב להיות. לא רק היהדות כל הדתות יעלמו ב- 200 שנה הקרובות כי האדם השתנה והכבלים האילו כבר לא מחזיקים אותו, כי ההסברים האילו לעולם ולחיים כבר לא משכנעים אותו, הוא גדל מעבר לזה. ישארו הדתות שכבר היום הן לא דתות אמיתיות, כאילו שלא מציעות ה` והסבר אלא פשוט צורת חיים שונה. (אגב - אומנם הנצרות היא תוצר של היהדות, והם מודים בזה, אבל לאיסלם אין שום קשר ליהדות.) תמצא לי תחום אחד שבו יותר ישן זה יותר טוב, למה שזה יתפוס דווקא בדתות ???

a-s-inv

New member
צודק תמשיך לחשוב כך

אני רק מקוה שלא יעירו אותך כי החלום הזה יותר נעים מחלום רטוב

ben188

New member
לצערי

אתה עוד שבוי בעבר. תפתח תבין שהעולם ב-50 שנה האחרונות התקדם יותר מאשר ב-5 מיליארד הקודמות. בהתקדמות של היום מי אומר לך שלא נחייהעוד 200 שנה ???

ben188

New member
לצערי

אתה עוד שבוי בעבר. תפתח תבין שהעולם ב-50 שנה האחרונות התקדם יותר מאשר ב-5 מיליארד הקודמות. בהתקדמות של היום מי אומר לך שלא נחייהעוד 200 שנה ???

a-s-inv

New member
ידידי אתה מסובך מדי,,,

מסופקני אם הבנת מה כתבת ואם כן מי שטף לך את המוח תזכור מה שכתבת היום בעוד 20 שנה לא מתיים שנה כמו שהזכרת אני כבר לא אהיה מולך אוןליין אז אבל תזכור את המילים שאני כתבתי ואתה כתבת ואם תרצה אף תודה באמת הבנתי את הלך המחשבה שלך ואם יהיה לי זמן היום אפנה אליך שאלה קצת פוגעת אולי למרות שכוונותי יהיו אמיתיות

tsp42

New member
על הדת אבד הכלח

בחייך. הדת כבר לא רלוונטית. כמה זמן את נוסע על אוטו מודל ישן. אפילו אוטו מודל 90 מחליפים לשנת 2000. מי רוצה לנסוע על אוטו ישן. אבל אם מדברים על הדת אז עושים חגיגה שלמה. אז מה אני מציע? אתם תסעו על העגלה הישנה שלכם (הדת) ואנחנו ניסע על המכונית החדישה משנת 2000 (המדע והטכניקה) ונראה מי יגיע ראשון לדברים הטובים. התשובה הרי ברורה לך. תשאל את הרב שלך למי הוא הולך כשהוא חולה. נכון שהוא הולך לרופא שלמד רפואה באוניברסיטה?

למעלה