שואלים את ח"כ אילן שלגי

שואלים את ח"כ אילן שלגי

היום ב- 19:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את ח"כ אילן שלגי, יו"ר ועדת החינוך והתרבות של הכנסת. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

טוי בוי

New member
פגשתי היום בחווה את שקד מהפורום!!

ועבדתי בקיטנות ואז רכבתי על ג'סיקה המושלמת והלך ממש טוב ועשיתי פלימצינג' והיא הלכה ממש יפה על המתג ועבדתי איתה על זה שגם עם נותנים לה מושכות בטרוט ובקאנטר זה לא סיבה לפרוץ ולקפץ...וקצת כאילו עבדתי על זה שהיא תבוא בקצב טוב ולא מהר מידי כמו בדרך כלל {היו 3 צמודות אז באתי בקאנטר והיא קפצה} ושתבוא לעמצא ולא היה לי שיעור רכבתי כידי לסדר אותה והיה ממש טוב ואמיליו צחק עלי ועל ג'סיקה כי אני נורא מצחיה על הפונית הזו!! חח שקד תעיד...ואני עדין לא מבינה מה הגעיל אותך בזה שנישקתי את טוי בוי {שקד}...
ועביאד זימר וראינו תמונות מלפני כמה שנים בקאנטרי שהסוסים עוד היו צעירים...ואז שירית החליטה שיש לה תחת גדול את היא שאלה אותי ואת עביאד שקטל אותה... היה יום ממש נחמד!

niko girl

New member
אוקי זה לא היה כל כך שיעור!

אלה אני הלכתי לשטוף את ברוס ואת ניק! בהתחלה הוצאתי את ברוס ושמתי אותו במגרש הוא רץ קצת והתפלש. אחר כך הלך לאכול
אז דבורה לקחה את ברוס והתחילה לשטוף אותו! אני הוצאתי את ניקו! והוא גם קצת רץ ואז הוא הלך לאכול
שמנים! עזרתי לה לשטוף את ברוס הוא היה מה זה מאמי! הוא היה רגוע עד שהגענו לקטע עם הרעמה כי הוא ממש לא אוהב את זה! אז אני החזקתי אותו והיא שטפה לו את הרעמה!. אחר כך שיחררנו אותו, והוא התפלש איזה פעמיים. אז לקחנו את ניקו! אני שטפתי אותו! הוא היה ממש בסדר הרבה יותר מברוס! חוץ מהקטע עם הרעמה! אמ והיה ממש כיף שיחררנו אותו גם והוא גם התפלש. אבל הוא נראה נקי מאוד. אחר כך הם שיחקו כאילו ניק וברוס ואז החזרנו אותם והם אכלו בשקט.

TauraMan

New member
עוד לא נגמר......./images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

באתי לרכב ב4, הברשתי את דיזל טוב כמו שבחיים לא הברשתי סוס, עליתי עליו, החלטתי לעלות עם שמבון.(עליתי ב5) עבדתי בכיף במנז'. קצת על ברקסים והאלף הולטים ואז נתתי לו איזה 10 דקות שיחרור במנז'.. חחחח חמוד
קיצור עוד שעה אני חוזרת לאורווה!!!!!! אורן החליטה שאין לה כוח לרכב בצהריים כי חם אז אספנו כמה אנשים ואנחנו הולכים לרכב ב9 בערב! איזה כיף!! בגלל שרכבתי על דיזל בצהריים אני ארכב על כספיאן בערב, אנחנו נהיה 6 בנות(אם זה מענין אותכם תקראו..) אור על טאורה אני על כספיאן אורן על קאיה לימור על נפו דנה על קלייר והילה על נופר. איזה כיף

TauraMan

New member
ואו!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

חזרתי כרגע מאחת הרכיבות הכי כפייות שהיו לי!! ולא כי הסוסים הלכו טוב(ממש לא.. חחח) פשוט כי לרכב ב10 בלילה זה ה-דבר!!!!!!!!!!!!!!! הגעתי ב10 ל9 והלכתי עם אורן לפתוח את האורות של המנז' ואז הגיעו כולם וסתם פיטפטנו ולקח איזה רבע שעה עד שהבאנו את הסוסים, בסוף לימור לא הגיעה והרכיבות קצת השתנו.. אורן לא רכבה בסוף ועלינו אני על כספיאן, הילה על נופר, אור על טאורה ודנה על נפו. עבדתי קצת עם כספיאן ומהר מאוד נמאס לי והתחלפתי עם אור, טאורה הלך לה מצוין היום!!! ולקח לי קצת זמן עד שנכנסתי איתו לעבודה... אור בינתיים עבדה יפה על כספיאן, אז התחלפנו שוב, אחרי עוד קצת זמן אני עליתי על נופר ואור על נפו ודנה על טאורה, לכולנו היה מדהים!! תיקנתי קצת את הידים שלי על נופר והיא הלכה ממש יפה לדעתי! אחר כך חזרתי לכספיאן ושנזכרנו שיש קולה ועוגיות במקרר הורדתי ציוד מכספיאן והשארתי אותה במנז' עם נפו וטאורה(ושני רוכביהם) ואני אור ודנה הלכנו לאכול, הוצאנו את העוגיות החוצה וסתם פיטפטנו.. חחחחחחחח
בסוף שטפתי את כספיאן(היא היתה מלאת חול ובמילא בתא) וטיפלו בטאורה ונפו טוב והוציאו אותם לחצר, סידרנו ציוד ונעלתי את אורן במחסן(החשוך מווווווווות) והלכתי.. חחח אבל אור(הטובת לב.. אלעק!) הכריחה אותי לחזור ולפתוח את המחסן ולשחרר את אורן.... חחחחחחחחח
מחר יש לנו שיעור עם שמעון ב8 וחצי בערב, אני על דיזל. יהיה כיףףףףףףףףףףף!

יום מתיש!

מכל המובנים אממ היום התחילו הקיטנות והקיחטנה מלאה עד הסוף עם 25 ילדים שיו אוקי הגענו ב7 וחצי ככה רבע לשמונה אולי והתחלנו לאכף (לידר שיר נופר יעל ואני!) בנתציים הילדים הגיעו ואילן הסביר להם תתוכניןות והם ישבו בקיפטריה ושתו והכול אחרי זה התחילו השיעורים הכל הלך ממש טוב ויפה חוץ מזה ששיר לא הרגישה טוב ואיבדה הכרה אבל היא חזרה לעצמה בשנייה והמשיכה זה היה טראומתי! חח מאז כל פעם שהיא אמרה משהו אז ירדתי עליה "אני שיר ואני הולכת להתעלף אווווו" חחח קיצור אחרי שהם ירדו הם קיבלו ארוחת בוקר של סנדוויצ'ים ושוקו ופטל וכו ואני אכלתי סנדוויץ' עפ חמאת בוטנים וריבה (הכי מלך וטעים בעולם!) והלחמניות היו טריות מהמאפיה קיצור היה טוב! ואז הסבירו להם על כל מיני כללי האורווה לימדו אותם להוביל על המברשות ועל סדרא ההברשה על השטיפה ועוד..... ואז הייתה ארוחת צהריים (ממש ממש ממש טעים! מישהי מכינה את זה אצלה ומביאה וזה פשוט מעולה טרפתי שם כמו איזה חזיר!) ואחרי זה הם הברישו תסוסים ולא יודעת מה עוד אני לא ממש הייתי עסוקה בהם והלכו הביתה אני איתאהבתי בילדה אחת שקוראים לה סתיו ()אחותה הקטנה של עמית בן צור!) היא כזאתי חמודה! חחח וכשהם התחילו להתפזר הלכו קטעים אני התחרפנתי נופר ציירה לי עך התחת עם גירים אני ולידר שרנו ובכלל הייתי מחורפנת אחרי זה נסעתי הביתה לנוח וחזרתי אחרי שעה עם נופר הייתיע מותשת לא הצלחתי לנוח בבית! אז הגענו לחווה ולא היה ף אחד אז הלכנו לגן שעשועים לדשא ושתינו נרדמנו שם לשלושתרבע שעה ככה היה מעולה! חח התעוררתיע רעננה אחרי שהלכנו לבית של אילן וקנינו ארטיקים וזה חזרנו לחווה איכפתי את מיסי ורכבתי היא הלכה כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך טוב לא ציפיתי לזה ממש חמודה אז אמרתי שדאני אנצל את זה ואקפוץ איזה כיף היא מושלמת שלי! הלכה מעולה קפצתץי עם קוולט והיא דחפה כל כך עם הרגליים שזה מוזר היא יצאה נוטפת זיעה ושתינו עמדנו להתעלף (אבל בניגוד אליה לי זה אשכרה כמעט קרה! ועכשיו אני לא מרגישה תרגליים שלי בכלל!) שטפתי אותה ואני ונופ איכפנו את בז היא רכבה עליו ואני גם אבל ממש קצת והוא מותק ונופר רוכבת עליו מדהים וזיהו **אתמול היה ערב מושלם**

חחחחחחחחחח סתיו!!

באמת עבר עלינו משו מוזר...... אתם לא רוצים לדעת מה כתבתי לסתיו על התחת!! מחר- מים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי זה הולך להיות כיף... יש כמה ילדים קצת מעצבנים בקיטנה (**** ו*** ) אבל הכי כיף................... לחמניה עם שוקווווו!! יאמי!! זה באמת היה יום מטיש... לא היה לי כוח לרכב יותר!!!!!!! ואיי ומיסי באמת הייתה היום בובה!! וגם קפצת ממש יפה...! בסוף באה איזה אישה.. אני לא יודעת ממש מה הולך שם אבל היא מבינה את הסוס.. את הפוטנציאל שלו.. איפה כואב לו.. אם הוא עבר תראומה פעם.. וואי ממש יפה!! היא מאוווד חמודה.. היא אמרה שקרמבו השמן הוא סוס הרים!! חחחחח מתאים לו.. בונבון!!

TauraMan

New member
יש לכם קיטנות?!?!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כמה סוסים יש לכם עכשיו? נמשע יום פצצצצצצצצצצצה!

חחחחח כן.. ../images/Emo26.gif

יש לנו 8 סוסים גדולים.. אזארו אלאדין קיסר טקילה ג'ינג'ר מיסי קרמבו ובאז! ו4 מנייאטורים.. מגי(מג) הרקולס נלה ופגסוס הקטן.. רוכבים בקיטנה רק על 6.. כל השאר מטפלים!! בגלל שמיסי של סתיו ועל באז לא נותנים להם לרכב!! היום הוא ממש התחרפן כשכולם קפצו עליו להבריש אותו...!

כן אבל הוא נשמה!

"רוצה לאכול כמו כולם" חחחחחחחחחחחחחחחחח הוא פשוט לא רגיל פעם לא היו מברישים אותו אבל קיסר וג'ינג'ר התפנקו על הילדים שם חבל"ז נראו מזה מאושרים וסתיו הפצלוחה הקטנה והמושלמת הזאתי שסירקה את ג'קינג'ר איזה חמודההההההההההההההההההההההההההה "תביאי.... תביאי... תביאי לי כיסא!" היא כזאת קטנה ומושלמת חח היו קטעים על המגלשת מים הזאתי היום כואב לי התחת נוררררררררראאאאאאא

למעלה