ואו!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif
חזרתי כרגע מאחת הרכיבות הכי כפייות שהיו לי!! ולא כי הסוסים הלכו טוב(ממש לא.. חחח) פשוט כי לרכב ב10 בלילה זה ה-דבר!!!!!!!!!!!!!!! הגעתי ב10 ל9 והלכתי עם אורן לפתוח את האורות של המנז' ואז הגיעו כולם וסתם פיטפטנו ולקח איזה רבע שעה עד שהבאנו את הסוסים, בסוף לימור לא הגיעה והרכיבות קצת השתנו.. אורן לא רכבה בסוף ועלינו אני על כספיאן, הילה על נופר, אור על טאורה ודנה על נפו. עבדתי קצת עם כספיאן ומהר מאוד נמאס לי והתחלפתי עם אור, טאורה הלך לה מצוין היום!!! ולקח לי קצת זמן עד שנכנסתי איתו לעבודה... אור בינתיים עבדה יפה על כספיאן, אז התחלפנו שוב, אחרי עוד קצת זמן אני עליתי על נופר ואור על נפו ודנה על טאורה, לכולנו היה מדהים!! תיקנתי קצת את הידים שלי על נופר והיא הלכה ממש יפה לדעתי! אחר כך חזרתי לכספיאן ושנזכרנו שיש קולה ועוגיות במקרר הורדתי ציוד מכספיאן והשארתי אותה במנז' עם נפו וטאורה(ושני רוכביהם) ואני אור ודנה הלכנו לאכול, הוצאנו את העוגיות החוצה וסתם פיטפטנו.. חחחחחחחח
בסוף שטפתי את כספיאן(היא היתה מלאת חול ובמילא בתא) וטיפלו בטאורה ונפו טוב והוציאו אותם לחצר, סידרנו ציוד ונעלתי את אורן במחסן(החשוך מווווווווות) והלכתי.. חחח אבל אור(הטובת לב.. אלעק!) הכריחה אותי לחזור ולפתוח את המחסן ולשחרר את אורן.... חחחחחחחחח
מחר יש לנו שיעור עם שמעון ב8 וחצי בערב, אני על דיזל. יהיה כיףףףףףףףףףףף!