שואלים את עצמכם מה קרה לי?

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

O Boy

New member
שואלים את עצמכם מה קרה לי? ../images/Emo10.gif

היום נפלתי, יש לי שבר ביד (במרפק), עשו לי גבס על היד לשש שבועות... בית ספר אין לי שבוע (מנוחה) ואחרי זה כל השנה אני לא עושה מבחנים. אני בדיכי מלווה בשמחה, מה שהורס ת'כיף של אין מבחנים הוא זה שאני לא אצא ביום העצמאות

../images/Emo4.gif

החלמה מהירה.. מאוד
כל השנה לא לעשות מבחנים?! אז איך אמרת שנפלת?
מה שאותי מצחיק שעכשיו חם.. ואם היום עמדתי שעתיים בשמש ונעשה לי סימן של שעון.. מעניין איזה סימן יהיה לך מהגבס
לא נורא, מקסימום תכניס אח"כ את היד לתנור

II AM 18

New member
איזה כיף לך! ואל תידאג החלק הכי כיף

עוד לפניך. שמורידים לך את הגבס עושים את זה עם מסור חשמלי! ואני לא צוחק. בקיצור חוויה! מומלץ לכל אחד!

keren201

New member
ואאאיי!!!!אור...

דונט ווארי.... יהיה בסדר..... החלמה מהירה חמוד

O Boy

New member
תודה רבה רבה...

לכולכם. כל הלילה לא ישנתי - ממש סיוט. אני עושה הכל כדי להיכנס לפורום, בגלל שאני לא אהיה כאן הרבה כבעבר בבקשה תחזקו את הפורום... ואתם יודעים מה? היום, אחרי הלילה החרא הזה, אני מעדיף לעשות את כל המבחנים ולא להיתקע בגבס המעצבן הזה
ולמתעניינים, ביום שני יש לי בדיקה, אם יראו שיפור ושמשהו, אל תשאלו אותי מה, לא זז - אז אני ככה עוד 5 שבועות (חוץ מהשבוע). אם הצילום לא יהיה טוב מורידים לי את הגבס ועוד פעם שמים לי לשבוע. בדיקה אחרי שבוע: אם זה טוב - סבבה, אם לא-ניתתתתוח.

O Boy

New member
ועוד משהו...

אמרו לי שמורידים על זה פרופיל בצבא, באסה אם זה נכון

II AM 18

New member
לא נראה לי

לי היה גבס ביד בפרק יד שמאל ולא הורידו לי פרופיל על זה. אבל אולי לך זה יותר חמור כי אמרת שאולי יעשו לך ניתוח אז אני לא יודע. בקיצור תרגיש טוב ואל תדאג 5 שבועות עוברים מהר.

אאוץ' ../images/Emo4.gif

ניתוח? תקווה שלא תצטרך אותו.. החלמה מהירה!!
ובקשר לזה שאתה לא יוצא הערב,לא נורא..זה כולה עוד יום

סמוראית

New member
../images/Emo18.gif

גם אני זוכרת ששברתי את היד... מקווה שתחלים מהר, ותמיד תסתכל על חצי הכוס המלאה, אין לך מבחנים!! וגם אתה יכול לגרום לאנשים לעשות מלא דברים בשבילך במקומך... אבל הבסאה זה שאם תצתרך לעשות את הניתוח, אז מורידים על זה פורופיל בצבא...

למעלה