שואלים ומחפשים

כי19

New member
עזרה בבקשה.

אני עצמאי ומספק שירות מסויים לאנשים.יש היענות די טובה לפרסומת הרחבה שאני עושה(יחסי). כלומר יש התעניינות של אנשים,אבל בתכלת מגיעים אחד לעשרה ימים ממוצע.מה שקורה הוא,ששנה אני מרוויח קצת ובכסף שאני מרוויח הכל הולך לפירסום.מה לעשות הרי צריכים לשמוע עליך. אבל מה לעשות שאני צריך להביא גם אוכל הביתה,דבר שאני מצליח לעשות רק דרך הלוואות. שאלתי הוא לפי טכניקות האימון האישי,איזה שאלות אני אמור לשאול את עצמי? לאן ואיך אני יכול להגדיל את מספר האנשים שיבואו אלי? איך בעצם אני יהיה יותר יצירתי? אני ממש מרגיש דפוק קצת מהמצב הזמני הזה.והכל זה בגלל שרציתי ועדיין אני רוצה להיות עצמאי.

liroi rev

New member
אימון אישי בראיונות

אני מקווה שזהו הפורום הנכון לבעיה שיש לי. לאחר מספר ראיונות ללימודים לתואר שני בתחומים טיפוליים, ראיונות שנחלו כישלון, הגעתי למסקנה שאני לא "עוברת מסך" כמו שצריך. הרושם שאני משאירה מפיל אותי על אף ציונים מאוד גבוהים בתואר הראשון והמלצות מוצלחות, ניסיון וכו'. תהיתי אם אימון אישי יכול לעזור לי להציג תדמית פחות "לוזרית" ויותר בטוחה בעצמי...

ראשית פנית למקום הנכון ../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה. אימון אישי אינו עוסק בתדמית אלא במהות, ובהחלט ניתן לעבוד על מי שאת בכלל ובראיונות אלו בפרט הדבר שמקשר בין כל תחומי החיים של אדם הוא בראש ובראשונה האדם עצמו, אני יכול רק להניח שאותה "בעיה" שאת מציגה פוגשת אותך בעוד מקומות בחיים ולא נולדה ביום שהתחלת לגשת לראיונות לתואר שני. עד כאן בנוגע לאימון האישי, את מוזמנת לשאול עוד. מעבר לכך ישנה אפשרות לקיים שיחת הכנה ספציפית לפני פגישות בכלל וראיונות מאין אלו בפרט, שיחה שממקדת את תשומת הלב שלך בדרך שבה תופיעי בראיון, ושוב למען הסר ספק אני לא מדבר על "הצגה" או תדמית כי אם על אותנטיות, ישירות, מיקוד ובהירות במטרות הפגישה שמטבע הדברים מפנים את המחשבה מין הדאגות לתוצאות הרצויות שבמיקרים רבים מובילות להפקת תוצאות לא רצויות.

liroi rev

New member
תודה!

תודה רבה, אני בהחלט רוצה לעבוד על הנושא הזה וזה נכון שהוא מהווה אצלי בעיה בתחומים נוספים בחיים. לאחר מספר חודשים של עבודה במקום העבודה הנוכחי שלי, שוחחה איתי המנהלת על הרושם שהעברתי לה בריאיון ועל איך שהיא כמעט ולא קיבלה אותי לעבודה כי נתפסתי בעיניה כמתנשאת ויהירה (שזו למעשה מסכה שאני משתמשת בה באופן לא מודע מתוך פחד מכישלון), והיום לאחר היכרות טובה יותר איתי היא יודעת כמה שאני "עמך", ההיפך הגמור מאיך שהצטיירתי בעיניה. ומה היה קורה אם לא ניתנה לי ההזדמנות... זה לא שאני מנסה לעטות מסכה, להיפך, אני רוצה להוריד את זו שנובעת מפחד...

שמח לשמוע שאת רוצה לעבוד על זה

את אולי לא יודעת אבל עשית שני צעדים משמעותיים וראשוניים לעבר פריצת הדרך שלך וזה להיות ערה לדרך שבה את מופיעה בעולם ושאינה משרתת אותך ושהחלטת שאת רוצה לעבוד על כך. בהצלחה.

נעלמים רבים

איזה שרות זה? ביחס למה זו היענות טובה? איזה מין פרסומת רחבה ומה זה רחבה? מי קהל היעד שלך? מגיעים אילך אחד לעשרה ימים - זה לא אומר הרבה לגבי מידת הריווחיות?, כמה לקוחות פר 10 ימים זה כן בסדר? אלו מעט מהשאלות שאני הייתי שואל אותך על מנת להבין יותר את המציאות שלך (יש כמובן עוד ) זו נקודת ההתחלה. שאלה שכבר עולה לי היא בהתייחס ל: "ובכסף שאני מרוויח הכל הולך לפירסום.מה לעשות הרי צריכים לשמוע עליך" כמו שאמרתי עדיין אני לא יודע מה אתה בדיוק עושה בתחום הפרסום ובכל זאת, מה הם האפשרויות הנוספות שלך להגיע ללקוחות פוטנציאלים? בדרך כלל יש יותר מדרך אחת להשיג דברים. אתה מתייחס בדבריך לפרסום כדרך בה אתה משתמש להשגת הלקוחות פרסום הינו רק אלמנט אחד (שגם הוא רחב מספיק) בתוך תחום השיווק, אם אתה לא חד על מושגים הללו כדאי לברר.

ליפט

New member
חייו של עצמאי

אלה הם חייו של עצמאי. השיווק הוא חלק חשוב מהעשייה. אין לי מושג במה אתה בדיוק עוסק וכשאתה אומר פרסום לאיזה ערוץ פרסומי אתה מתכוון. אך בכל זאת כמה רעיונות: 1. אתר באינטרנט בעלות שנתית מינימלית של 200-300 דולר ממש הוא אפיק פרסומי לא רע בכלל בימינו. 2. קבוצות רישות שמתקיימות כמעט בכל מקום בארץ הן קבוצות קטנות של אנשי עסקים מתחומים שונים ומסייעים זה לזה בהגדלת חוג הלקוחות. העלות השנתית ברוב הקבוצות הללו היא נמוכה מאוד (יש גם יקרות, עשה סקר שוק) 3. פל"א - פה לאוזן. תחליט שכל לקוח או לקוחה הוא לקוח זהב, אחד ויחידי בעולם. בשלב מסוים הרבה לקוחות מגיעים דרך לקוחות. שפר כל הזמן את השרות שלך והיה שם בשבילם ב- 100%. בני האדם יודעים להעריך שרות איכותי ואדיב. 4. בהתנדבות או בתשלום סמלי הצע את עצמך להרצאות מבוא במסגרות מתאימות. אני אישית אפילו הייתי משלמת כסף ושוכרת אולם (200-300 ש"ח לערב) להעברת הרצאה, זה מאפשר יצירת קשר אישי, ואיסוף פרטים אישיים כך שתוכל ליצור קשר עם לקוחות פוטנציאליים בעתיד. חשוב להשתמש במספר ערוצי שיווק במקביל ולא להתקע על אחד. אני, באופן אישי הפסקתי לפרסם במדיה הכתובה (מקומונים וכאלה) מצאתי אותם יקרים ובלתי אפקטיביים עבורי. בכל מקרה, אם תזדקק לפרטים נוספים אשמח לתת. המון הצלחה

אורן62

New member
הגדרת יעדים ומטרות

שלום לך! הדילמה שאתה מעלה מוכרת והינה אבן נגף לגבי רבים מהעסקים העצמאים שנפתחים. למייטב הבנתי עלייך לשאול את עצמך מספר שאלות בסיסיות: 1. האם השירות אותו אתה מספק "נופל" בהגדרה של נחוץ או מותרות? 2. בהתאם לתשובה שתפיק לשאלה מס' 1 (בתשובה צריכה לבוא ממקום של חקירה מעמיקה ויושרה!) מי הוא קהל היעד האופטימאלי לשרות אותו אתה מספק? 3. הגדר לעצמך יעדים מדידים - תוך כמה זמן אתה רוצה להגיע לכמה לקוחות? 4. הגדר את המטרה אליה אתה רוצה להגיע בעקבות קביעת היעדים. כל האמור צריך שיהיה מתוחם משני היבטים: האחד לו"ז ברור והשני החיבור שבין אמונתך בשרות אותו אתה מעניק והצורך בו לבין יכולתך לאורך נשימה / ספיגה כלכלי עד להשגת המטרה. בהצלחה אורן www.shadar-mivzaim.com

tlingit

New member
ברוך הבא אורן62 ../images/Emo140.gif

יופי שאתה מצטרף אלינו לפורום
מרתק לראות עוד נקודות מבט ומחשבות נוספות
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם אתה רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

coachme

New member
שאלות הבהרה

שלום לך, לפני שהייתי בודקת הגדרת יעדים , הייתי מבררת את הדברים הבאים *מה המשמעות של הגדלת חוג הלקוחות, האם אתה באמת מעוניין ביותר עבודה *מהי הצלחה עבורך , מה תרגיש כשתצליח *מדוע חשוב לך להיות עצמאי ישנן עוד שאלות רבות שניתן לשאול כדי להבהיר את המצב בו אתה מצוי לאחר מכן הדרך להצליח תהייה גם היא יותר ברורה היאם שיין [email protected]

tlingit

New member
וברוכה הבאה גם את coachme ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה גם אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

גניהר

New member
לכי19 - עצמאי שמבקש עזרה

מבקשת להמליץ לך על ספר , באנגלית אמנם, אבל קריא מאד גם אם לא יודעים אנגלית פרפקט. שם הספר Book yourself solid מאת Michel Port אפשר לרכוש אותו באמזון. מיועד לעצמאיים המספקים שרות לאנשים, במטרה לעשותם BOOK SOLID, כלומר, עם יומן לקוחות מלא. המחבר היה בארץ בכנס הבינלאומי לאימון והרצה 3 הרצאות בנושא. הוא מקסים, חכם (וגם יהודי). בהצלחה.

למעלה