שואלים ומסייעים ב-
אנשים

שואלים ומסייעים ב-../images/Emo43.gif אנשים

מחר בין השעות 10:00-12:00 יתארח פרופ' יובל ירון, מנהל היחידה לאבחון גנטי טרום לידתי באיכילוב בפורום לקראת הריון וישיב לשאלות בנושא בדיקות גנטיות בהריון, לפני ההריון, אבחון טרום השרשה וכו'. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=721&MessageId=126384928
יש לכן שאלות על בגדי הריון, חזיות הנקה, רצועות בטן ועוד? אוסי גלבוע, מעצבת אופנה ובגדי הריון משנת 2004, בעלת חנות ומשווקת לחנויות בגדי מעצבים תתארח מחר בפורום הריון ולידה-תמיכה במהלך שעות הבוקר ועד לשעה 15:00 ותשיב לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=126446880

מאיוש33

New member
../images/Emo7.gif סיימתי את העונה הרביעית...

מה אני אגיד...כל הפרקים מעולים [ העונה האהובה עליי
] חוץ מפרקי סוף העונה שממש אכזבו אותי... היו צריכים לעשות את זה אחרת לגמרי, ובכלל שום דבר לא מובן... אני ממש אשמח אם תגידו גם את דעתכם על העונה...^^-

זהבונת1

New member
גם אני

חבל על דונה היא אחלה והיא שחקנית מצחיקה. אגב, ראיתי גם את הספיישל והוא היה נחמד, לא הכי מצחיק בעולם כי לא הייתה איתו מישהי שתצחיק אז חבל. מקווה שהספיישל הבא יהיה מצחיק יותר. ונחזור לעונה ה4, היא באמת העונה הכי יפה של דוקטור הו וזהו. סוף עצוב, חבל. אין יותר דונה. האמת שיש לי חששות לגביי עונה 5 כי יהיה דוקטור חדש, לא יודעת אם אני אראה (אני אראה בסוף), אבל מישהו ראה איזה סרט/תוכנית של השחקן דוקטור החדש?הולך להיות שווה אתם אומרים?

MIDNIGHT SKY

New member
אני ראיתי...[אולי מכיל ספוילרים].

הדר החדש [מאט סמית'] ראיתי איך הוא משחק בסרט THE RUBY IN THE SMOKE שבו משחקת גם בילי פייפר. ותאמת הוא אחלה שחקן,לא רע בכלל. הוא יהיה שילוב של הדוקטור ה9 וה10,אני חושבת. והוא גם הופיע ב"ווידויה הסודיים של זונת צמרת" בעונה ה1. אין לי ממש חששות לגביו,נראה לי הוא יהיה דר טוב.אבל עדיין איך על דיוויד [= לגבי עונה 4,ממש אהבתי,קתרין שחקנית/קומיקאית מעולה! באמת חבל עליה,אבל יש סיכוי שהיא תחזור. סוף העונה היה בסדר,אבל מה שהם עשו עם רוז..זה היה לא בסדר! כאילו ממהרים לסלק אותה! מופת לא יחזיר אותה,ככה אומרים ]]=. קיצר עונה 4 מאד טובה,אצלי מקום2 כי העונה השנייה אצלי במקום הראשון. [=

זהבונת1

New member
דונה תחזור לבקר ורוז לא?

קצת חבל.. אבל הבחור החדש נכנס לנעליים מאוד גדולות. כריסטופר אקלסטון היה נחמד, אבל כבר אחרי הפרק הראשון של דיוויד הוא כבש אותי. הוא עושה את הדוקטור ממש טוב. אז מקווה שהוא יהיה טוב.

MIDNIGHT SKY

New member
אולי...כנראה

בגלל שבעונה החדשה סטיפן מופת משתלט על הסדרה וראסל עוזב[דמעות] סטיפן עצמו אמר שהוא לא רוצה להחזיר/לא יחזיר את רוז הוא אמר משהו בסגנון שכאילו היא יותר מדי נזקקת או משו כזה..אנלא זוכרת.. בקשר לדונה,רואים רמזים..כל הקטע של הטבעת שלה שנוצצת,ויש גם סצינה מחוקה,של סוף עונה 4 כשהדר עוזב עם הטארדיס ודונה מדברת בטלפון,צליל הטארדיס ברקע,היא מפסיקה לדבר ושומעת את הצליל שלה למרות שזו סצינה מחוקה,אני חושבת שאם היא היתה נשארת היה אפשר להבין שזה רמז קטן שיש סיכוי שהיא תחזור.ואני מקווה שזה נכון D= ואני גם רוצה את רוז!

XUXA141

New member
בגלל זה הם מחקו את זה..

הם לא רצו להשלות את הקהל שהיא תחזור... אבל... תמיד יש הפתעות.

הטבעת של דונה נוצצת בסצנות האחרונות...

לא נראה לי שזה רמז אפילו, אם אתם מתכוונים לטבעת של המאסטר...

MIDNIGHT SKY

New member
מה פתאום..אני לא התכוונתי לטבעת של..

המאסטר.אין לזה ממש קשר..אבל אני בטוחה שלא סתם הראו יד של מישהי שמרימה את הטבעת,אולי זאת אשתו?או מישו אחר.. אבל אני בטוחה שעוד נראה את המאסטר [אני מקווה!]

../images/Emo207.gifגם בסימס מצביעים לסקסון!

תסתכלו על הסימית החמודה הזאת, דוגמנית קטנה. אך אבוי! מהו השלט ההוא מאחוריה? האם גם היא תצביע לסקסון?
קרדיט לי על הכנת השלט וצילום התמונה D: נכון מגניב?

אני הכנתי לבד...

לקחתי פוסטר של "הצביעו לסקסון" מהגוגל והכנסתי לתיקיית הציורים. כאילו שאחד הסימים צייר את הפוסטר הזה

שאלה..../images/Emo131.gif

אני יכולה לראות את הספיישל the next doctor אם לא ראיתי את העונה ה-4? יש שם ספויילרים/דברים שאני לא אבין?

Tristana

New member
פרט לרחמים העצמיים של הדוקטור בנוגע ל...

...בדידותו, אין ספוילרים או דברים לא מובנים. לדעתי לא תיהיה בעיה לראות.

למעלה