שואלים ומסייעים ב-
אנשים

אדם 08

New member
אלבום תמונות דיגטלי

שלום, אולי זה לא הפורום הכי הכי רלבנטי, אבל שווה לנסות... אמא שלי קנתה מדספת חדשה דנדשה בבית והיא רוצה להדפיס אלבום תמונות דיגטלי. אני יודע שיש אתרים שעושים אלבום לפי הזמנה לופה ועוד כל מיני אתרים.. השאלה- מישהו מכיר תוכנה (חינמית או לא) שמאפשרת עיצוב אלבום תמונות דיגטלי? תודה מראש

ינשוף13

New member
טקרטורוני אזימוט

בשבת האחרונה יצאנו לטיול טרקטורונים בטרקטורוני אזימוט במושב נחם ליד בית שמש למרות ההערות באתר זה נ נ ה נ נ ו מ א ו ד אנשים אדיבים והשרות היה מ ע ו ל ה יתכן ויצאו לדרך חדשה עלו והצליחו תודה על הטיול הניפלא

noa555555

New member
פה באתר הזה יש

תוכנה חינמית, אבל האלבום אחרי עיצובו הוא בתשלום. כדאי להקליד בגוגל לפי "אלבום תמונות דיגיטלי" עולות המון תוצאות.

אדם 08

New member
תוצאות כאלה

גם אני מצאתי אני מחפש ספציפית תוכנה שאדפיס בעצמי בבית ללא תשלום בחברה כלשהי

noa555555

New member
כתבת תוכנה חינמית או לא,

אולי פוטושופ ודומותיה? יש תוכנת תמונות נפלאה בשם "פיקאסה" שמוציאה אחלה ביצועים לתמונות, מרככת אותן ועוד ועוד. picasa חינמית להורדה ברשת. ואז פשוט תערוך לעצמך את התמונות ותדפיס אחד אחד. או לעשות מזה מצגת, וכד. אני מנסה להבין מה זה אומר אלבום דיגיטלי. זה חייב לצאת בסוף בצורת ספר? יש אגב, תוכנה חמודה וחינמית בשם איחולן, שבה אפשר לעשות כמו דף של עיתון עם כל מיני תמונות (בכל מיני פורמטים של עיתונים שונים) , ממש נחמד. יש גרסה חינמית וגרסה יותר מתקדמת שאינה חינמית. ממליצה לך לנסות. ihulan. איחולן.

תמסור לאיילת ......

שבכל חנויות היבוא מהמזרח הרחוק יש וילונות שכאלה מוכנים במחירים זולים שכאלו שלא כדאי לעשות לבד.

שואלים ומסייעים ב-../images/Emo43.gif אנשים

מחר בין השעות 10:00-12:00 יתארח פרופ' יובל ירון, מנהל היחידה לאבחון גנטי טרום לידתי באיכילוב בפורום לקראת הריון וישיב לשאלות בנושא בדיקות גנטיות בהריון, לפני ההריון, אבחון טרום השרשה וכו'. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=721&MessageId=126384928
יש לכן שאלות על בגדי הריון, חזיות הנקה, רצועות בטן ועוד? אוסי גלבוע, מעצבת אופנה ובגדי הריון משנת 2004, בעלת חנות ומשווקת לחנויות בגדי מעצבים תתארח מחר בפורום הריון ולידה-תמיכה במהלך שעות הבוקר ועד לשעה 15:00 ותשיב לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=126446880

שלום שלום, סדנת בישול בריא: ירקות או לא להיות

סדנת בישול בריא בנושא "ירקות, ירקות וירקות הם לא רק סלט", תתקיים ביום שני, 9/02/09 , בבוקר, בין השעות 9:00- 12:00, בכפר סבא. פרטים ותפריט בקישור,אשמח לראותכם גלי

למעלה