שואלים ומסייעים ב-
אנשים

שואלים ומסייעים ב-../images/Emo43.gif אנשים

מחר בין השעות 10:00-12:00 יתארח פרופ' יובל ירון, מנהל היחידה לאבחון גנטי טרום לידתי באיכילוב בפורום לקראת הריון וישיב לשאלות בנושא בדיקות גנטיות בהריון, לפני ההריון, אבחון טרום השרשה וכו'. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=721&MessageId=126384928
יש לכן שאלות על בגדי הריון, חזיות הנקה, רצועות בטן ועוד? אוסי גלבוע, מעצבת אופנה ובגדי הריון משנת 2004, בעלת חנות ומשווקת לחנויות בגדי מעצבים תתארח מחר בפורום הריון ולידה-תמיכה במהלך שעות הבוקר ועד לשעה 15:00 ותשיב לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=126446880

NoFaR815

New member
אוווווווווווו../images/Emo58.gif

הנשמה התאומה של קייל זאת ג'סי

meital2707

New member
../images/Emo58.gif

על פי פרק 3X02 כן, היא נשמתו התאומה. אך לפי סוף הפרק, אי אפשר לקחת את מגדת העתידות ברצינות, כי היא קיבלה כסף מהבחור שחטף את קייל ואמנדה ב- 3X01 ואמרה מה לקייל מה שהוא רצה ...לא זוכרת איך קוראים לו.

NoFaR815

New member
כן קצת

וחשוב לציין שהכל בגלל אחותי והבגרויות שלה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifגשם גשם משמיים../images/Emo182.gif

ועד כמה שידוע לי זה ממשיך ב"קול המון טיפות המים" ולא "כל היום טיפות המים" כמו שכולם חושבים
כל היום ירד גשם. גם בלילה. באמצע הלילה התעוררתי ולא חזרתי לישון ישר רק כדי ליהנות מזה קצת, להסתכל מהחלוןD: עם קצת מזל גם מחר ימשיך ויבטלו לנו את ספורט כי לא כולם יכולים להידחס באולם, אולי ייקחו אותנו לאודיטוריום לסרט. היום הלכתי עם חברה לקפיטריה, היה גשם קליל ונחמד, יש לכם ניחוש מה היה בדרך חזרה?
טיפות מים ענקיות. כולי נרטבתי, אח"כ הלכנו שתינו לייבוש וסידור שיער להרבה זמן, לא שזה עזר הרבה.. אח"כ לקח לי עד סוף היום להתייבש, קפאתי מקור

adii1201

New member
זה היה מטורף בלילה!!../images/Emo2.gif

ידיד שלי היה כאן וההורים שלו התקשרו להגיד שיורד מבול והם באים לקחת אותו
ואז אני שומעת את אבא שלי פותח את הדלת והיה גשם מטורף
וכל הזמן היו ברקים ורעמים ואז התחיל ברד
אני לא יודעת מה קורה אצלך אבל אצלנו הגשם הפסיק בצהריים כך שלא הייתי בונה על הגשם מחר
אבל בהצלחה עם זה
ולמה לא החלפת בגדים?!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifוואי אצלנו לא היה עד כדי כך../images/Emo12.gif

אבל דווקא ירד היום גשם, בעיקר טפטופים. נחשי מתי השמש יצאה? שיעור ספורט >< וזה שהיה רטוב בחוץ? לא בעיה בשביל צוות המורים לספורט! בואו פשוט נדחוס את כל הבנות לחדר סטודיו המסריח וניתן לבנים לעשות הקפות באולם
למרות שהיה כיף כששיחקנו עם שני כדורי ספוג כזה שכולן במעגל עושות פישוק (פיסוק?) ואז כזה מנסים להכניס את זה לבנות האחרות בין הרגליים
המורה שלי אמרה שכל מי שנכנס לה כדור מביאה עוגה שבוע הבאD: אה ולא החלפתי בגדים כי אה.. הייתי בבצפר

adii1201

New member
אוי מיי גאד זה נשמע רע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היי תגידי תודה שלפחות יש לכן אולם
לנו לפני כמה שנים (ז"א לפני כמה שנים כשעוד הייתי בביצפר) היה שלג מטורף והגג של האולם קרס
ואז עשינו סוג של שיעורי ספורט בכיתות כשהיה גשם וכשלא, גם אם היה קפוא בחוץ, היינו עושים שיעורים בחוץ

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

למעלה