שואלת בחשש

שואלת בחשש ../images/Emo12.gif

מכיוון שאני חדשה בפורום, אשמח לקבל הסבר על מה שמקובל פה למחיר יקר-סביר-זול. לדעתי, אין ממש אוכל ששווה קריעת כיס, שזה אומר יותר מ 300 שקל לזוג עם קינוח 1 לא כולל יין. אני נתקלתי פעמיים במחירים כאילו: פעם אחת אצל יועזר בן יין ופעם שניה באונמי.לראשון אני מפחדת לחזור
אולם בשני אני מבקרת די הרבה, אם כי בפעם האחרונה קצת נפלנו, אבל זה סיפור אחר
. פתוחה לחוות דעת. סופ"ש חמים וטעים

25אירית

New member
בעקרון אני די מסכימה איתך...

טווח המחירים שתארת הוא גם פחות או יותר הגבול שלי, למרות שלפעמים יש חריגות...

mica35

New member
תמיד עדיף "עיסקיות"

במיוחד עכשיו כשהמצב בארץ קשה בכלל ובעסקי המסעדות בפרט יש המון מקומות טובים שמציעים דילים מעולים ולא רק בשעות הצהריים של ימי חול בהם פחות יוצאים לבלות. רוב הדילים האלה מאפשרים לאכול טוב ואפילו מעולה בלי לקרוא את הכיס. כי די כואב (לדעתי) להוציא המון כסף על סתם מסעדה, בעיקר כשזה בילוי די שכיח אצלנו ולא משהוא של פעם בשנה. יש למיקה, רפאל, קרן, ננוצק´ה וכו´ אחלה דילים ועכשיו שמעתי שגם לוויט הול יש איזה דיל חדש וזה מאפשר יחס תמורה/ מחיר מצויין. עד כדי כך מצויין שאני כבר חוששת מה יהיה מבחינה קולינארית אחרי שיגמר ה"מצב"

liti

New member
לא בהכרח תמיד!

זה מאוד תלוי במסעדה וצריך לבדוק כל מסעדה לגופה. הרבה פעמים בעסקית מקבלים מנות ממש קטנות או מזנון בו האוכל פחות טעים. למשל בטנדורי, העסקית שלהם מאוד מגוונת ומשביעה, אך לא מתחרה במנות של התפריט,מה גם שיש הבדל בטעם בין מנות מסוימת שמוגשות טריות לבין מנות שיושבות וממתינות במזנון. חשוב לבדוק טוב לפני שמזמינים מה כוללת העיסקית לעומת המנות האחרות (לעיתים פער של מספר שקלים שמתבטא בגודל המנה). בתקופה הזו בהחלט מסתמנת מגמה של עיסקיות משתלמות במסעדות נחשבות שבהחלט משתלמות, וטוב שכך!

meravbr

New member
יש גם עיסקית חדשה בבירנבאום

ומנדלבאום (לפי עכבר העיר נדמה לי) שכוללת ב- 77 שח - לחם וחמאה וחמוצי הבית, ראשונה, עיקרית + תוספת. הם מציעים (לקרניבורים) לקחת את תפריט הבוצ´ר (באותו מחיר) שיוצא ל- 4 אנשים - 4 ראשונות, קילו בשר וארבע תוספות. נשמע משתלם ביותר!

חושבת שזה ענין יחסי באופן יחסי

ז"א, יש טווחים מסוימים, אבל גם הם נתונים לפרשנות אישית ולא חושבת שקיימת איזו שהיא הסכמה גורפת לגביהם. ההגדרות שלי: זול: 50 - 70 ש"ח לאדם (חומוסיות, מזרחיות). סביר: 100 - 120 ש"ח לאדם, בלי היין, עם שתיה קלה / חמה. יקר: כל מה שבאזור ה 150 ש"ח לאדם ומעלה, בלי היין.

למעלה