פייר? ניסיתי, באמת שניסיתי. לא הצלחתי להבין מה את רוצה בפוסט הזה. כאילו, לתקוף אותי ולהשמיץ, זה ניחא. שגרה. אבל מה הקשר בין כל מה שחיברת כאן? לאלוקים הפתרונים.ומי ילמד וידריך עכשיו בבית ספר לטיס או ב - 8200?
לא צריך, שיבואו לכאן לקרוא את הרינגטון בדיני העומר,
לא מספיק?
זה מה יש.
לא ניתן לשים על מנהל "התעלם" אולי נבקש מגולש שכן ניתן ללחוץ "התעלם" יעלה את הספירה, ומי שאינו מעוניין לראות את הספירה ילחץ יתעלם?פייר? ניסיתי, באמת שניסיתי. לא הצלחתי להבין מה את רוצה בפוסט הזה. כאילו, לתקוף אותי ולהשמיץ, זה ניחא. שגרה. אבל מה הקשר בין כל מה שחיברת כאן? לאלוקים הפתרונים.
מצידי בכיף. אם כי אני חייב להודות שאף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של 'להתעלם'. אישית לא יצא לי מעולם להשתמש בכפתור הזה. שמעתי עליו רק מפי אחרים. פשוט, כשמישהו לא מעניין אותי או שאני מעדיף להתעלם מנושא שמישהו מעלה דרך קבע, כל שאני צריך לעשות לשם כך הוא להעביר סוויץ' במוח שלי (מכונה גם 'לקבל החלטה' בלע"ז) והופ, אני במוד התעלמות עד החלטה אחרת בתוככי מוחי הקודחלא ניתן לשים על מנהל "התעלם" אולי נבקש מגולש שכן ניתן ללחוץ "התעלם" יעלה את הספירה, ומי שאינו מעוניין לראות את הסיפרה ילחץ יתעלם?
אין סיכוי שאאפשר לך לצאת לפנסיה, ידוע לי שזה לא קל.מצידי בכיף. אם כי אני חייב להודות שאף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של 'להתעלם'. אישית לא יצא לי מעולם להשתמש בכפתור הזה. שמעתי עליו רק מפי אחרים. פשוט, כשמישהו לא מעניין אותי או שאני מעדיף להתעלם מנושא שמישהו מעלה דרך קבע, כל שאני צריך לעשות לשם כך הוא להעביר סוויץ' במוח שלי (מכונה גם 'לקבל החלטה' בלע"ז) והופ, אני במוד התעלמות עד החלטה אחרת בתוככי מוחי הקודח .
אז אם אכן לא ניתן 'להעלים מנהלים' (מעולם לא ניסיתי, כמו שלא ניסיתי 'להתעלם' רשמית מאף אחת או אחד אחר), כל שצריך לעשות לכאורה זה לקבל החלטה.
אבל... ככל שזה אכן כל כך קשה לגולשות וגולשים מסוימים, בשמחה אקבל את הצעתך. אם את יודעת על מישהי/ו שמוכן לקחת זאת על עצמו (זה פחות קל ממה שנדמה), בשמחה אפרוש לפנסיה למענה/ו ולטובת כלל ישראל .
אין צורך להגדיר "התעלם". יש כמה גולשים שלנושאים שהם פותחים אינני נכנסת. יתרה מזאת, אם כשאני פותחת את הפורום אני רואה שהתגובה האחרונה בנושא מסויים היא שלהם אינני פותחת את אותו נושא.לא ניתן לשים על מנהל "התעלם" אולי נבקש מגולש שכן ניתן ללחוץ "התעלם" יעלה את הספירה, ומי שאינו מעוניין לראות את הספירה ילחץ יתעלם?
כמוני כמוךאין צורך להגדיר "התעלם". יש כמה גולשים שלנושאים שהם פותחים אינני נכנסת. יתרה מזאת, אם כשאני פותחת את הפורום אני רואה שהתגובה האחרונה בנושא מסויים היא שלהם אינני פותחת את אותו נושא.
גברת נכבדה, מצאנו פתרון, מהערב כל שעליך ועל המתנגדים למסורת יהודית בפורום, ללחוץ על האפשרות התעלם, אפשרות נהדרת שתפוז חשב עליו. כשלוחצים על התעלם, עדיין רואים 20 שירשורים בדף הראשון.וכולנו יודעים למה.
ולא זו הבעיה,
הפיתיון,
מציעה לשאול בפורום וללכת לפי הרוב,
מה הבעיה? או רוב ממשי או (מבחינתי),
51% רוצים, בסדר, כמובן שרק מהמשתתפים הקבועים, רק לא להביא לכאן בבקשה את הלוחשת ובני מינה.
מראה על גאוניותך.גברת נכבדה, מצאנו פתרון, מהערב כל שעליך ועל המתנגדים למסורת יהודית בפורום, ללחוץ על האפשרות התעלם, אפשרות נהדרת שתפוז חשב עליו. כשלוחצים על התעלם, עדיין רואים 20 שירשורים בדף הראשון.
המשך התנגדות מראה דבר אחד בלבד.
פחד??!!מראה על גאוניותך.
שום התנגדות למסורת, צאי ולמדי מה בין מסורת לפיהן על קהל שבוי (כמעט).
מה הפחד לשאול את משתתפי הפורום? מה יקרה?
תיכף אלחץ על התעלם מהנושאמראה על גאוניותך.
שום התנגדות למסורת, צאי ולמדי מה בין מסורת לפיהן על קהל שבוי (כמעט).
מה הפחד לשאול את משתתפי הפורום? מה יקרה?
קיראי את תגובה #11 שלי למטה, מה מפריע לך לשים התעלם על הפרובוקטורים מהצד השני?פחד??!!
אולי נשאל על כל נושא אם לעלות אותו?
מה מפריע לך לשים התעלם?
אשמח גם ממך על מענה לתגובתי שהפניתי אותך בפיסקתי הקודמת.תיכף אלחץ על התעלם מהנושא
"שואלת עבור חברה"
"פחד??!!
אולי נשאל על כל נושא אם לעלות אותו?
מה מפריע לך לשים התעלם?
תיכף אלחץ על התעלם מהנושא
"שואלת עבור חברה"
הצעתך חביבה לטובת מי שלא מכיר את ההיסטוריה של הנושא. אלו שכן, יודעים גם מה עומד מאחורי הצעתך האדיבהוכולנו יודעים למה.
ולא זו הבעיה,
הפיתיון,
51% רוצים, בסדר, כמובן שרק מהמשתתפים הקבועים, רק לא להביא לכאן בבקשה את הלוחשת ובני מינה.
מי שמעכיר את האווירה, הוא מי שמנסה לעשות דווקא, בדיוק כמו כמו הפרובוקטורים בצד השני של המתרס (אילן לוקאץ' "רבתי"הצעתך חביבה לטובת מי שלא מכיר את ההיסטוריה של הנושא. אלו שכן, יודעים גם מה עומד מאחורי הצעתך האדיבה. בכל מקרה, נראה שנמצא פתרון שיאפשר למעוניינים אך מתקשים להתעלם לעשות כן. נגלה אותו אי"ה הערב כולנו יחד. לאחר מכן, לא יתקבלו עוד נסיונות הטעיה ו/או נסיונות להעכרת האווירה בפורום וכיו"ב. אבל דיה לצרה בשעתה. הדברים יהיו ברורים יותר הערב.
עד אז, תודה על הצעתך האדיבה כאמור ועל הנימוס המכובד איתו תקפת את הנושא הבוקר, אך נראה שהוא ובוודאי ה'בעיה' שיש שראו בו, מאחורינו.
כן, דעתך ידועה יקירי, אתה כותב אותה בקביעות עשרות פעמים מידי שנה. מה לעשות, מעולם לא הייתה (ואי"ה לא תהיה) כל "מנסה לעשות דווקא" מצידי, לא בשרשורי התזכורת ולא בשום עניין אחר. לא, לכתוב כעת שוב פעם את אותו דבר, לא ישנה מציאות זו.מי שמעכיר את האווירה, הוא מי שמנסה לעשות דווקא
לאור התעקשותך על אף שלל בקשות ואזהרות להימנע מלהמשיך לטחון את תקיפת שרשורי התזכורת, אשריך, זכית לחופשה מיוחדת על אף ששאר המדינה חוזרת לפעילות. בעוד כ3 ימים אתה מוזמן לנסות שוב. ככל שתצליח אז לעמוד בנהלי הפורום, נשמח לראות כאן את הגיגיך מידי יום ביומו. ככל שתבקש להראות שחופשתך הייתה קצרה מדי, לא נהסס להאריכה על אף שנשמח מאוד להימנע מכך.אכן, ידועה לכולם ואנו בהסכמה על דברים אלו, לא סתם צברת מוניטין כזה.
![]()
ושוב נסיון גס במילים לא גסות להשפיל להעליב ולהקטין.הצעתך חביבה לטובת מי שלא מכיר את ההיסטוריה של הנושא. אלו שכן, יודעים גם מה עומד מאחורי הצעתך האדיבה. בכל מקרה, נראה שנמצא פתרון שיאפשר למעוניינים אך מתקשים להתעלם לעשות כן. נגלה אותו אי"ה הערב כולנו יחד. לאחר מכן, לא יתקבלו עוד נסיונות הטעיה ו/או נסיונות להעכרת האווירה בפורום וכיו"ב. אבל דיה לצרה בשעתה. הדברים יהיו ברורים יותר הערב.
עד אז, תודה על הצעתך האדיבה כאמור ועל הנימוס המכובד איתו תקפת את הנושא הבוקר, אך נראה שהוא ובוודאי ה'בעיה' שיש שראו בו, מאחורינו.
נורא פשוט. אני פותחת נושא כשבא לי לפתוח נושא. כשמישהו אחר פותח נושא הוא לא צריך לבקש רשות או לערוך סקר. ספירת העומר? לא מעניין אותי אז אני פשוט לא נכנסת. שרשורים שהופכים לפינג-פונג בין שני כותבים יריבים- כנ"ל.וכולנו יודעים למה.
ולא זו הבעיה,
הפיתרון,
אם כך את חשה, כנראה שיש לך סיבה טובה לכך. אני בכל אופן כתבתי במלוא הרצינות והכנות את דברי למעלה. אהבתי את הנימוס המכובד שבדברייך ובחרתי לציין זאת. אם לתחושתך זה מקטין וכו', כנראה שטעיתי בהבנת הנקרא וכוונתך לא הייתה טהורה כמו שהצטיירה אצלי.ושוב נסיון גס במילים לא גסות להשפיל להעליב ולהקטין.
סורי, לא מוצא סיבה לפתוח את הדיון הזה בפעם ה88. גם לא אם חולף זמן בין לבין.מה עומד מאחורי הצעתי?
לא זוכר שקראתי זאת הבוקר מפי מישהו, אבל אני בהחלט מתכוון לעשות זאת במהלך היום בשלב כזה או אחר. תודה בכל מקרה על התזכורת.וכבר אמרו לך להסתכל שניה או שתיים במראה.
כבודו של האדמין במקומו מונח, אך אין לו כל קשר לנושא. גם אין כאן צורך בשום בורר במיוחד. הנושא ברור, ידוע וסגור. בדיוק כפי שאת יודעת זה מכבר על אף כל נסיונותייך החוזרים והנשנים לשנות זאת.מציעה להביא את האדמין כבורר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.