שואלת בשביל חברה.

mיטלמן

Well-known member
ומי ילמד וידריך עכשיו בבית ספר לטיס או ב - 8200?
לא צריך, שיבואו לכאן לקרוא את הרינגטון בדיני העומר,
לא מספיק?
זה מה יש.

Harrington

Well-known member
מנהל
ומי ילמד וידריך עכשיו בבית ספר לטיס או ב - 8200?
לא צריך, שיבואו לכאן לקרוא את הרינגטון בדיני העומר,
לא מספיק?
זה מה יש.
פייר? ניסיתי, באמת שניסיתי. לא הצלחתי להבין מה את רוצה בפוסט הזה. כאילו, לתקוף אותי ולהשמיץ, זה ניחא. שגרה. אבל מה הקשר בין כל מה שחיברת כאן? לאלוקים הפתרונים.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
פייר? ניסיתי, באמת שניסיתי. לא הצלחתי להבין מה את רוצה בפוסט הזה. כאילו, לתקוף אותי ולהשמיץ, זה ניחא. שגרה. אבל מה הקשר בין כל מה שחיברת כאן? לאלוקים הפתרונים.
לא ניתן לשים על מנהל "התעלם" אולי נבקש מגולש שכן ניתן ללחוץ "התעלם" יעלה את הספירה, ומי שאינו מעוניין לראות את הספירה ילחץ יתעלם?

Harrington

Well-known member
מנהל
לא ניתן לשים על מנהל "התעלם" אולי נבקש מגולש שכן ניתן ללחוץ "התעלם" יעלה את הספירה, ומי שאינו מעוניין לראות את הסיפרה ילחץ יתעלם?
מצידי בכיף. אם כי אני חייב להודות שאף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של 'להתעלם'. אישית לא יצא לי מעולם להשתמש בכפתור הזה. שמעתי עליו רק מפי אחרים. פשוט, כשמישהו לא מעניין אותי או שאני מעדיף להתעלם מנושא שמישהו מעלה דרך קבע, כל שאני צריך לעשות לשם כך הוא להעביר סוויץ' במוח שלי (מכונה גם 'לקבל החלטה' בלע"ז) והופ, אני במוד התעלמות עד החלטה אחרת בתוככי מוחי הקודח :).

אז אם אכן לא ניתן 'להעלים מנהלים' (מעולם לא ניסיתי, כמו שלא ניסיתי 'להתעלם' רשמית מאף אחת או אחד אחר), כל שצריך לעשות לכאורה זה לקבל החלטה.

אבל... ככל שזה אכן כל כך קשה לגולשות וגולשים מסוימים, בשמחה אקבל את הצעתך. אם את יודעת על מישהי/ו שמוכן לקחת זאת על עצמו (זה פחות קל ממה שנדמה), בשמחה אפרוש לפנסיה למענה/ו ולטובת כלל ישראל :).

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מצידי בכיף. אם כי אני חייב להודות שאף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של 'להתעלם'. אישית לא יצא לי מעולם להשתמש בכפתור הזה. שמעתי עליו רק מפי אחרים. פשוט, כשמישהו לא מעניין אותי או שאני מעדיף להתעלם מנושא שמישהו מעלה דרך קבע, כל שאני צריך לעשות לשם כך הוא להעביר סוויץ' במוח שלי (מכונה גם 'לקבל החלטה' בלע"ז) והופ, אני במוד התעלמות עד החלטה אחרת בתוככי מוחי הקודח .

אז אם אכן לא ניתן 'להעלים מנהלים' (מעולם לא ניסיתי, כמו שלא ניסיתי 'להתעלם' רשמית מאף אחת או אחד אחר), כל שצריך לעשות לכאורה זה לקבל החלטה.

אבל... ככל שזה אכן כל כך קשה לגולשות וגולשים מסוימים, בשמחה אקבל את הצעתך. אם את יודעת על מישהי/ו שמוכן לקחת זאת על עצמו (זה פחות קל ממה שנדמה), בשמחה אפרוש לפנסיה למענה/ו ולטובת כלל ישראל .
אין סיכוי שאאפשר לך לצאת לפנסיה, ידוע לי שזה לא קל.

משתפרת1

Well-known member
לא ניתן לשים על מנהל "התעלם" אולי נבקש מגולש שכן ניתן ללחוץ "התעלם" יעלה את הספירה, ומי שאינו מעוניין לראות את הספירה ילחץ יתעלם?
אין צורך להגדיר "התעלם". יש כמה גולשים שלנושאים שהם פותחים אינני נכנסת. יתרה מזאת, אם כשאני פותחת את הפורום אני רואה שהתגובה האחרונה בנושא מסויים היא שלהם אינני פותחת את אותו נושא.

GoldenEyes

Well-known member
אין צורך להגדיר "התעלם". יש כמה גולשים שלנושאים שהם פותחים אינני נכנסת. יתרה מזאת, אם כשאני פותחת את הפורום אני רואה שהתגובה האחרונה בנושא מסויים היא שלהם אינני פותחת את אותו נושא.
כמוני כמוך

mיטלמן

Well-known member
וכולנו יודעים למה.
ולא זו הבעיה,
הפיתרון,
מציעה לשאול בפורום וללכת לפי הרוב,
מה הבעיה? או רוב ממשי או (מבחינתי),
51% רוצים, בסדר, כמובן שרק מהמשתתפים הקבועים, רק לא להביא לכאן בבקשה את הלוחשת ובני מינה.

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
וכולנו יודעים למה.
ולא זו הבעיה,
הפיתיון,
51% רוצים, בסדר, כמובן שרק מהמשתתפים הקבועים, רק לא להביא לכאן בבקשה את הלוחשת ובני מינה.
גברת נכבדה, מצאנו פתרון, מהערב כל שעליך ועל המתנגדים למסורת יהודית בפורום, ללחוץ על האפשרות התעלם, אפשרות נהדרת שתפוז חשב עליו. כשלוחצים על התעלם, עדיין רואים 20 שירשורים בדף הראשון.

המשך התנגדות מראה דבר אחד בלבד.

mיטלמן

Well-known member
גברת נכבדה, מצאנו פתרון, מהערב כל שעליך ועל המתנגדים למסורת יהודית בפורום, ללחוץ על האפשרות התעלם, אפשרות נהדרת שתפוז חשב עליו. כשלוחצים על התעלם, עדיין רואים 20 שירשורים בדף הראשון.

המשך התנגדות מראה דבר אחד בלבד.
מראה על גאוניותך.
שום התנגדות למסורת, צאי ולמדי מה בין מסורת לפיהן על קהל שבוי (כמעט).
מה הפחד לשאול את משתתפי הפורום? מה יקרה?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מראה על גאוניותך.
פחד??!!
אולי נשאל על כל נושא אם לעלות אותו?
מה מפריע לך לשים התעלם?
מראה על גאוניותך.
תיכף אלחץ על התעלם מהנושא
"שואלת עבור חברה"

דיברגנט חדש

Well-known member
פחד??!!
מה מפריע לך לשים התעלם?
קיראי את תגובה #11 שלי למטה, מה מפריע לך לשים התעלם על הפרובוקטורים מהצד השני?
אגב, בדבר זה אני מסכים עם הרינגטון על החלק של 'התעלם', מה עם "קצת" שליטה עצמית, למה צריך שמכונה תגביל אותך?
"שואלת עבור חברה"
אשמח גם ממך על מענה לתגובתי שהפניתי אותך בפיסקתי הקודמת.

נערך לאחרונה ב:

mיטלמן

Well-known member
פחד??!!
מה מפריע לך לשים התעלם?

"שואלת עבור חברה"
"
פחד??!!
מה מפריע לך לשים התעלם"
ל ה ע ל ו ת, גברתי הנכבדת,
ואל תיתממי, זה לא "כל" נושא.

Harrington

Well-known member
מנהל
וכולנו יודעים למה.
ולא זו הבעיה,
הפיתיון,
הצעתך חביבה לטובת מי שלא מכיר את ההיסטוריה של הנושא. אלו שכן, יודעים גם מה עומד מאחורי הצעתך האדיבה :). בכל מקרה, נראה שנמצא פתרון שיאפשר למעוניינים אך מתקשים להתעלם לעשות כן. נגלה אותו אי"ה הערב כולנו יחד. לאחר מכן, לא יתקבלו עוד נסיונות הטעיה ו/או נסיונות להעכרת האווירה בפורום וכיו"ב. אבל דיה לצרה בשעתה. הדברים יהיו ברורים יותר הערב.

עד אז, תודה על הצעתך האדיבה כאמור ועל הנימוס המכובד איתו תקפת את הנושא הבוקר, אך נראה שהוא ובוודאי ה'בעיה' שיש שראו בו, מאחורינו.

דיברגנט חדש

Well-known member
הצעתך חביבה לטובת מי שלא מכיר את ההיסטוריה של הנושא. אלו שכן, יודעים גם מה עומד מאחורי הצעתך האדיבה :). בכל מקרה, נראה שנמצא פתרון שיאפשר למעוניינים אך מתקשים להתעלם לעשות כן. נגלה אותו אי"ה הערב כולנו יחד. לאחר מכן, לא יתקבלו עוד נסיונות הטעיה ו/או נסיונות להעכרת האווירה בפורום וכיו"ב. אבל דיה לצרה בשעתה. הדברים יהיו ברורים יותר הערב.

עד אז, תודה על הצעתך האדיבה כאמור ועל הנימוס המכובד איתו תקפת את הנושא הבוקר, אך נראה שהוא ובוודאי ה'בעיה' שיש שראו בו, מאחורינו.
מי שמעכיר את האווירה, הוא מי שמנסה לעשות דווקא, בדיוק כמו כמו הפרובוקטורים בצד השני של המתרס (אילן לוקאץ' "רבתי" :)).
עכשיו אשים לך מראה בפנים וברשותך אעדביק את תגובתך (#19) בנושא "כל חנ"ש והנאותיו הקטנות בחיים."
נא הסבר לי את ההבדלים? או שמא לא תצליח לראת את עצמך במראה?
למען הסר ספק, אני נגד 2 המצבים שהצגתי.

Harrington

Well-known member
מנהל
מי שמעכיר את האווירה, הוא מי שמנסה לעשות דווקא
כן, דעתך ידועה יקירי, אתה כותב אותה בקביעות עשרות פעמים מידי שנה. מה לעשות, מעולם לא הייתה (ואי"ה לא תהיה) כל "מנסה לעשות דווקא" מצידי, לא בשרשורי התזכורת ולא בשום עניין אחר. לא, לכתוב כעת שוב פעם את אותו דבר, לא ישנה מציאות זו.
ממילא, העכרת האווירה מתבצעת, להשקפתי, על-ידי אלו שלא מסוגלים שלא לתקוף לתקוף לתקוף, להשמיץ 3X, לחזור על המצאותיהם 64 פעמים ועוד כהנה וכהנה. בוודאי כך אם נשווה את הטונים וכו'. כן, אני יודע שדעתך שונה או בכל אופן שחשוב לך להציג זאת כך. זכיתי לקרוא זאת כאמור, לא מעט.

תצטרך לסלוח לי אם לא קראתי את דבריך מעבר לציטוט הנ"ל. די משוכנע שלא איתקל שם בשום דבר חדש במיוחד.
הרבה הצלחה ומועדים לשמחה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אכן, ידועה לכולם ואנו בהסכמה על דברים אלו, לא סתם צברת מוניטין כזה.

|חגשמח|
לאור התעקשותך על אף שלל בקשות ואזהרות להימנע מלהמשיך לטחון את תקיפת שרשורי התזכורת, אשריך, זכית לחופשה מיוחדת על אף ששאר המדינה חוזרת לפעילות. בעוד כ3 ימים אתה מוזמן לנסות שוב. ככל שתצליח אז לעמוד בנהלי הפורום, נשמח לראות כאן את הגיגיך מידי יום ביומו. ככל שתבקש להראות שחופשתך הייתה קצרה מדי, לא נהסס להאריכה על אף שנשמח מאוד להימנע מכך.

חופשה נעימה (תגובתך לעיל אגב, תימחק כפי שידעת מראש שצפוי לקרות גם אם בחרת לפרסמה באמצע השבת/חג).

mיטלמן

Well-known member

ושוב נסיון גס במילים לא גסות להשפיל להעליב ולהקטין.
מה עומד מאחורי הצעתי?
וכבר אמרו לך להסתכל שניה או שתיים במראה.
מציעה להביא את האדמין כבורר.

משתפרת1

Well-known member
וכולנו יודעים למה.
ולא זו הבעיה,
הפיתרון,
נורא פשוט. אני פותחת נושא כשבא לי לפתוח נושא. כשמישהו אחר פותח נושא הוא לא צריך לבקש רשות או לערוך סקר. ספירת העומר? לא מעניין אותי אז אני פשוט לא נכנסת. שרשורים שהופכים לפינג-פונג בין שני כותבים יריבים- כנ"ל.

Harrington

Well-known member
מנהל
ושוב נסיון גס במילים לא גסות להשפיל להעליב ולהקטין.
אם כך את חשה, כנראה שיש לך סיבה טובה לכך. אני בכל אופן כתבתי במלוא הרצינות והכנות את דברי למעלה. אהבתי את הנימוס המכובד שבדברייך ובחרתי לציין זאת. אם לתחושתך זה מקטין וכו', כנראה שטעיתי בהבנת הנקרא וכוונתך לא הייתה טהורה כמו שהצטיירה אצלי.
מה עומד מאחורי הצעתי?
סורי, לא מוצא סיבה לפתוח את הדיון הזה בפעם ה88. גם לא אם חולף זמן בין לבין.
וכבר אמרו לך להסתכל שניה או שתיים במראה.
לא זוכר שקראתי זאת הבוקר מפי מישהו, אבל אני בהחלט מתכוון לעשות זאת במהלך היום בשלב כזה או אחר. תודה בכל מקרה על התזכורת.
מציעה להביא את האדמין כבורר.
כבודו של האדמין במקומו מונח, אך אין לו כל קשר לנושא. גם אין כאן צורך בשום בורר במיוחד. הנושא ברור, ידוע וסגור. בדיוק כפי שאת יודעת זה מכבר על אף כל נסיונותייך החוזרים והנשנים לשנות זאת.

למעלה