שואלת גם כאן ותודה מראש.. האם את המתכון הזה

  • פותח הנושא Lim3
  • פורסם בתאריך

Lim3

New member
שואלת גם כאן ותודה מראש.. האם את המתכון הזה

ניתן להכין כ-3 שעות מראש ולתת לזה לחכות בקוקטים מחרסינה עד שאוכלים קינוח (כמובן בתכנון הזמנים)

פונדנט סיוי

7-8 מנות אישיות

200 גר' שוקולד מריר משובח
100 גר' חמאה
להמיס יחד במיקרו בפולסים של דקה.

4 ביצים מס' 2
130 גר' סוכר
לטרוף קלות יחד במטרפה ידנית.

70 גר' קמח
60 גר' קורנפלור
לערבב לאבקה אחידה.

להוסיף שוקולד מומס לביצים ולטרוף מהר לאחידות, ואז את החומרים היבשים בעירבוב מהיר עד שהכל מתאחד.
לצקת לקוקטים מושמנים היטב (אפשר לזרות אבקת קקאו לאחר השימון).

לחמם תנור מראש ל-180 מעלות- בין 8 ל- 10 דקות אפייה, לאכול חם עם גלידה...
 

bali

New member
מנהל
את מתכוונת לאפות מראש?

זה הרבה יותר טעים חם מהתנור מאשר אם נאפה כבר ומחכה. זה לא בלתי אפשרי, רק שכדאי לאפות טיפה פחות מהרשום, כי העוגה תמשיך להיאפות מעט עד שתתקרר והמרכז הנוזלי עלול להיספג קצת לתוך העוגה.
אין בעיה להכין את המנות עד שלב האפייה מראש ולשמור במקרר כמה שעות עטוף בניילון נצמד, ולאפות 10 דקות לפני ההגשה.
 

Lim3

New member
תודה.. בסוף דקותיים לפני שהתיישבנו לאכול

הכנתי הכל בקוקטים והם חיכו על השיש עד שסיימנו את הארוחה. בזמן פינוי השולחן הכנסתי לתנור והכל היה ממש בסדר...
 
למעלה