שואלת גם כאן ותודה מראש.. האם את המתכון הזה
ניתן להכין כ-3 שעות מראש ולתת לזה לחכות בקוקטים מחרסינה עד שאוכלים קינוח (כמובן בתכנון הזמנים)
פונדנט סיוי
7-8 מנות אישיות
200 גר' שוקולד מריר משובח
100 גר' חמאה
להמיס יחד במיקרו בפולסים של דקה.
4 ביצים מס' 2
130 גר' סוכר
לטרוף קלות יחד במטרפה ידנית.
70 גר' קמח
60 גר' קורנפלור
לערבב לאבקה אחידה.
להוסיף שוקולד מומס לביצים ולטרוף מהר לאחידות, ואז את החומרים היבשים בעירבוב מהיר עד שהכל מתאחד.
לצקת לקוקטים מושמנים היטב (אפשר לזרות אבקת קקאו לאחר השימון).
לחמם תנור מראש ל-180 מעלות- בין 8 ל- 10 דקות אפייה, לאכול חם עם גלידה...
ניתן להכין כ-3 שעות מראש ולתת לזה לחכות בקוקטים מחרסינה עד שאוכלים קינוח (כמובן בתכנון הזמנים)
פונדנט סיוי
7-8 מנות אישיות
200 גר' שוקולד מריר משובח
100 גר' חמאה
להמיס יחד במיקרו בפולסים של דקה.
4 ביצים מס' 2
130 גר' סוכר
לטרוף קלות יחד במטרפה ידנית.
70 גר' קמח
60 גר' קורנפלור
לערבב לאבקה אחידה.
להוסיף שוקולד מומס לביצים ולטרוף מהר לאחידות, ואז את החומרים היבשים בעירבוב מהיר עד שהכל מתאחד.
לצקת לקוקטים מושמנים היטב (אפשר לזרות אבקת קקאו לאחר השימון).
לחמם תנור מראש ל-180 מעלות- בין 8 ל- 10 דקות אפייה, לאכול חם עם גלידה...