שואלת גם כאן...

PooMiKiT

New member
שואלת גם כאן...

שלום לכולם! מי יכול לעזור לי בבקשה לבנות תכנית אימון בייתית? אני מתאמנת עם: 1. סטפר (קרדיו טוויסטר) 2. סטפר (אייר קליימר - עם הבוכנות אוויר + גומיות התנגדות)- זה מגיע עם D.V.D ותכנית אימון 3. מכשיר אימון לבטן (אב רוקט) 4. D.V.D של פילאטיס 5. D.V.D של יוגה 6. ניתן להוסיף הליכה בחוץ איך אני יכולה להפיק את המירב מכל אילו? אני אוסיף שאין באפשרותי ללכת למכון כושר כרגע. המטרה - ירידה במשקל אני - בת 32, 1.53 מטר, 65 ק"ג, ואני נמצאת בדיאטה מבוקרת. ורק אם אפשר: ורק בערך... אחרי כמה זמן אני אתחיל לראות תוצאות? נ.ב - אני כרגע לא עובדת והחלטנו (בעלי ואני) שאני אקדיש 3 חודשים מלאים לחזרה לכושר גופני מכיוון שאנחנו רוצים להכנס להריון והרופאה אמרה שאני חייבת לרדת 10 קילו אם אני לא רוצה שיהיה לי סכרת... ( לכל המשפחה יש). המון המון המון תודה...............

oridoron77

New member
PooMiKiT

אני אייעץ לך מה לפי תוכלי לעשות, אך לפני זאת, אני אהיה כן איתך. במידה ואת כרגע בדיאטה מבוקרת (כל הכבוד על כך), ההייתי מאוד ממליץ להיוועץ עם איש מקצוע גם בעניין הכושר הגופני שיעזור לך מאוד (אדם שעבר הסמכה להיות מאמן). אם את רוצה לעבור את ההריון על הצד הטוב ביותר, מוטב שגם תבצעי פעילות גופנית במהלך חודשי ההיריון. לפי ההנחיות האחרונות שזכורות לי, צריכים להיות בותק של לפחות חצי שנה מתחילת תהליך הכניסה להיריון. לגבי הפעילויות, יוגה ופילאטיס שניהם מאוד טובות, רק ששוב לא יודע עד כמה אפשר להבין מקלטת תרגולים מסויימים. רצוי מאוד להוסיף הליכה חוץ, אפשר כמעט כל יום כרגע אם את יכולה למשך 50 דקות. כמובן שאפשר לציין עם 2 פהיעלויות שציינת. ממכשיר הבטן אני לא כ"כ מתלהב, וההייתי משאיר את העבודה לבטן לשיעורי פילאטיס ויוגה. בהצלחה אורי

...ולגבי הסכרת...

אם יש במשפחה הסטוריה של סכרת - זה תמרור הזהרה ראשון ! פעילות גופנית לא "תמנע" סכרת, היא תעזור לגוף להתמודד, בגלל שינויים הורמונליים במהלך ההריון קורה ומתפרצת הסכרת, מליוני אנשים חיים איתה בשלום תוך הקפדה על אורח חיים בריא שכולל תזונה, פעילות גופנית וכו'...., שזה לא יפריע לך לפעול בבקשה.

למעלה