שואלת גם כאן

ornaok

New member
שואלת גם כאן

מה אפשר לארגן ליומולדת לגבר שבאופן כללי לא מת על ימי הולדת, מתנות, מסיבות וכד'? בעלי היקר חוגג 30, ולראשונה מראה *מעט* סימני התרגשות מהיומולדת (זה הגיל או שהוא סוף סוף הפנים משהו על החיים, ולמה כדאי לחגוג ולשמוח כשאפשר וכו' וכו'...?) הוא הסכים שאארגן משהו לשנינו, אם אצליח למצוא בייביסיטר, ואני שוברת את הראש מה לארגן לו. הוא לא אוהב מסאז'ים, ספא וג'קוזי וכאלה דברים (לצערי!), והוא - קצת עצוב להודות - די קמצן, אז זה צריך להיות משהו לא גרנדיוזי, אבל גם לא סתמי (לא סתם סרט ומסעדה). חשבתי לקחת אותו להקרנה באולם VIP של סינמה סיטי, אבל זה גם יקר וגם כרגע מציגים שם סרט שלא יעניין אותו. אשמח לקבל כל רעיון ועצה.

ענתש

New member
אז חכו קצת שיהיה סרט טוב

כי זו חוויה נחמדה. ונסי לחפש פה. אני ממליצה עליהם, קניתי מהם כמה פעמים דברים והם מעולים. יש שיט רומנטי לזוג במחיר סביר וגם טיסה רומנטית וארוחת ערב בצפון גם במחיר סביר...

בעיניי, במיוחד בתקופות של תקציב קטן

אבל בעצם בכל תקציב - מסעדה מיוחדת או אוכל מיוחד - הם תמיד חגיגה לא סתמית.

ומה עם לשבת באיזו מסעדה

עם סגנון אוכל שהוא אוהב ושם לתת לו מתנה

פלגיה

New member
לא יודעת אם מתאים לו

אבל אני ביומולדת 30 שלי הרגשתי שהכי מתאים לי גן חיות, בתור מחווה של "פרידה סופית מהילדות". גן החיות התנכ"י מארגן בקיץ יופי של סיורים ליליים. בעיני זה נראה נהדר.

מאז

New member
מה לגבי טיול?

אם יש רק לילה, אז איזה מסלול לאור ירח, עם לקנח בפיקניק רומנטי (או במסעדה רומנטית). אם אפשר לקחת יום חופש שלם - אז להרחיב את זה (אבל אז צריך לחשוב על מסלול לא חם מדי - אולי משהו מלא מים)

sharonmx

New member
רעיון

דבר שעית בעבר והיה מאוד מוצלח- ארזתי ארוחת פיקניק מושקעת בתרמיל גב כולל שמיכה ולקחתי את הבחור בלי להגיד לו מה קורה לפארק הירקון בלילה לאיזור האגם. נורא שקט שם ומאוד רומנטי, ואין בעית חנייה. אפשר לבחור פינה מוצנעת שגם אפשר להמשיך שם את הענינים (או שלא... כולם עושים את זה....) ולאוכל- קניתי בקבוק יין קטן כי החצי שלי לא שתיין גדול, השקעתי בצלעות חזיר צלויות קרות, סלט ירוק עם רוטב טעים בכלי אטום, באגט, גבינות, וקינוח שאם אני זוכרת נכון היה איזה טארט חמוד. כמובן- נר בכלי מגן. האוכל פה די משני אם כי חשוב, בעיקר היין.... אופציהאחרת, יותר משפחתית ועמוסה היא פיקניק שישי אחה"צ על הים עם חברים + ילדים- כל אחד מביא משהו.

למעלה