שואלת פעם שניה 
על ייבוש של הבצק סוכר (שאלתי קודם בשרשור אחר כי לא חשבתי שזה דורש נושא חדש, אבל אף אחת לא ענתה אז אני שואלת שוב) עד כמה קשה הבצק סוכר אמור להיות לאחר ייבוש? כי הכיסוי שעשיתי לעוגה נשאר די רך בחלקו הפנימי, והוא התקשה מבחוץ :X ולגבי הוורדים הקטנים שפיסלתי מהבצק סוכר+CMC נשארו רכים בחלקם הפנימי -בבסיס הורד.... זה אמור להיות ככה? כי לפי מה שהבנתי זה אמור להיות קשה מאוד כמו סוכריה. העוגה נאכלה כולה ביום השני, אך רציתי לדעת לפעם הבאה. אולי לא לשתי את הבצק מספיק? אולי בגלל החום? או בגלל הגנאש שהיה בין העוגה לכיסוי שהרטיב אותו? או אולי בגלל שהעוגה כוסתה בשקית ביום השני? תודה לכל מי שתעזור~
על ייבוש של הבצק סוכר (שאלתי קודם בשרשור אחר כי לא חשבתי שזה דורש נושא חדש, אבל אף אחת לא ענתה אז אני שואלת שוב) עד כמה קשה הבצק סוכר אמור להיות לאחר ייבוש? כי הכיסוי שעשיתי לעוגה נשאר די רך בחלקו הפנימי, והוא התקשה מבחוץ :X ולגבי הוורדים הקטנים שפיסלתי מהבצק סוכר+CMC נשארו רכים בחלקם הפנימי -בבסיס הורד.... זה אמור להיות ככה? כי לפי מה שהבנתי זה אמור להיות קשה מאוד כמו סוכריה. העוגה נאכלה כולה ביום השני, אך רציתי לדעת לפעם הבאה. אולי לא לשתי את הבצק מספיק? אולי בגלל החום? או בגלל הגנאש שהיה בין העוגה לכיסוי שהרטיב אותו? או אולי בגלל שהעוגה כוסתה בשקית ביום השני? תודה לכל מי שתעזור~