שואלת שאלה עבור חברה

הילית*

New member
שואלת שאלה עבור חברה

שלום לכן, קודם כל מאחלת לכן הריון קל, לידה קלה ותינוק מקסים ובריא.... אני רוצה לשאול אתכן שאלה עבור חברה שלי שיש לה 2 בנים ומעוניינת בבת בלי לקחת שום סיכון. ידועות השיטות של חישוב יום הביוץ שבו הסיכוי לבן גבוה יותר ונושא החומציות אבל הבחורה לא רוצה לקחת סיכון והיא מעוניינת בהפרדת זרע. האם מישהי מכן מכירה או שמעה על רופא שעושה הפרדת זרע? בתודה מראש

הי הילית

ברוכה הבאה לפורום. לפני כשבוע היתה כאן מודעה לגבי בחירת מין היילוד. אני מחקתי את ההודעה. אבל אוכל לתת לך את מספר הטלפון שלהם: 09-8846105 לא בשבת. את יכולה לנסות , מה יש להפסיד? בהצלחה ואולי תספרי לנו מה אמרו לך שם. טל

הילית*

New member
תודה! אבל זה לא בשבילי...

אלו כאלו שעושים את זה עם תרופות טבעיות ? אני מחפשת רופא שעושה זאת. שמעתי שיש כאלו

anat_i

New member
עד כמה שידוע לי

השיטה הזאת טרם מיושמת בארץ אלא רק בארה"ב. אני מאמינה שכאן היא תתקל בהרבה מחסומים עד שיקבלו אותה, אם בכלל. כמו כן לאור חוסר הניסיון לא ניתן להבטיח לידת ילד בריא לטווח הרחוק (כלומר, יתכן שנולדו כבר 200 תינוקות בריאים, אבל אין לדעת לגבי איכות חייהם בהמשך). אני לא הייתי לוקחת סיכון. ישנם רופאים, מומחים לאולטרא סאונד, שעל ידי מעקב ביוץ עוזרים לזוגות להגביר את הסיכוי שלהם (כ-80%) ללידת המין הרצוי. שמעתי על זוגות שזה הצליח וכאלה שלא. אני באופן אישי בעד לתת לטבע לעשות את שלו.

הילית*

New member
עד כמה שאני יודעת בהפרדת זרע

מפרידים בין הזרעים הזכריים לנקביים ע"י שקילה ואז מזריקים לגוף רק את הזרעים שרוצים. אני יודעת שעושים את זה בארץ (זה עובר מפה לאוזן) וחשבתי שמישהי פה שמעה על רופא שעושה זאת. בעקרון אני יודעת שהדבר לא לגמרי מאושר מבחינה אתית אבל יש הרבה זוגות שעושים את זה ואפילו זוכים להחזרים של קופת חולים כאילו שזה היה טיפול. אני לא מתעסקת כרגע במישור של התערבות בטבע משום שאני מאמינה שכמספר הזוגות שרוצים בת יש אותו מספר שרוצים בן וזה טבעי...וגם טבעי שזוג עם 2 בנים ירצה להבטיח לעצמו בת...

anat_i

New member
הרשיתי לעצמי להגיד את זה

בתור אחת שיש לה שני בנים ועומדת ללדת בן שלישי ומאושרת עד השמיים.

הילית*

New member
אני שמחה שאת מאושרת, נשמע לי נהדר

דרך אגב אבא שלי הוא בן שישי במשפחה בה 6 בנים... אבל אני בטוחה שאם היו נותנים לך לבחור, אז היית רוצה גם מהמין השני... (למרות שאפשר גם בילד הרביעי
) שיהיה לך הריון נפלא...וחיים נפלאים עם הילדים !

יערה+

New member
אל תתקשרי אליהם!!!

הם לוקחים המון כסף ולא מבטיחים במאה אחוז. חברה שלי פנתה אליהם והם דרשו לפני 3 שנים 7000 ש"ח ולא הבטיחו תוצאות וודאיות.

למעלה