שואלת שאלה..

ro1ro1

New member
שואלת שאלה..

במשרד שלנו (כ -30 מחשבים),רוצים לשדרג מחשבים (חומרתית). הרעיון הוא להעביר את ה HD ,ללא צרוך בהתקנה חדשה של מערכת ההפעלה הקיימת (חלונות 2000 ). איך תמליצו ? אנחנו מודעים לכך שיכולה להיות בעיה ב SID של אותו משתמש,ומחפשים מוצא . תודה מראש .

antidot

New member
שאלות נגדיות

מאיזו חומרה לאיזו חומרה אתם עוברים ? 2000 לא ישרוד מעבר בין מחשב לא תמיכה בACPI למחשב עם תמיכה בACPI. מה גם שזה נראה לי כפתרון די עגום. הערה: על איזו בעיה עם user SIDs את מדברת ? אני לא רואה כאן שום נגיעה בSID-ים. לדעתי, תתקינו תחנה אחת, תעשו לה image לאחר שכל האפליקציות הרצויות מותקנות ולאחר מעבר עם sysprep תפרסו את הimage בשאר תחנות.

ezaton

New member
הבעיה שלהם מן הסתם

נוגעת דווקא ל user preferences, התאמות אישיות, תוכנות שמותקנות על התחנות של האנשים (ואינן בהכרח גלובאליות). אני מסכים איתך לחלוטין שזאת הדרך הנכונה לעשות את זה, אבל הייתי מוסיף כמה דברים לפני-כן: 1) הופך את המשתמשים ל- Roaming Profile 2) מכין חבילות של רוב התוכנות הקיימות אצל כל המשתמשים למטרות התקנה דרך GPO, או unattended כלשהו 3) מבצע את הפרוצדורה שציינת 4) מחזיר את המשתמשים מה- roaming למשתמשים מקומיים 5) מתקין תוכנות פר-קבוצה, או פר מחשב, לפי הדברים שהיו מותקנים קודם במקביל, כמובן, מגבה את כל המידע האישי שלא מאוכסן במקום מרכזי, להיכן שהוא. קאדר. המון בלאגן. אפשרות חלופית, אם כי מסריחה באופן אחר, היא לשדרג, כפי שציינת בשאלה המקורית, ואז באמצעות rescue של חלונות 2000 להתאים את הדרייברים הנדרשים לחומרה הקיימת. זה עלול לא לעבוד טוב, או לעבוד רק בחלק מהתחנות, זה עלול לחרבש את החלונות לאורך זמן מה (כלומר, X חודשים מרגע ההעברה, דברים יתחילו להתפרק). ככלל, זאת לא דרך מוצלחת לבצע את זה, אבל זה אפשרי. מסריח, אבל כשר.

ro1ro1

New member
אוקי..התקדמנו קצת...או שלא....

בכל מקרה ..נתתם לי כמה רעיונות למחשבה... השדרוג נעשה מתחנות פנטיום3 (500-800 ) לדגמים אחרונים של פנטיום 4 .(מפרט לא סגור עדין )... איכשהו חשבתי שהרבה יותר פשוט יהיה להעביר HD ולשנות דרייברים חיונים. לא יעבוד ???

למעלה