שואלת שוב כי לא קיבלתי תשובה ואנו מודאגים מאד

JADE12

New member
שואלת שוב כי לא קיבלתי תשובה ואנו מודאגים מאד

לאחיין שלי שצריך להתגייס עוד שנה וחצי נודע שהוא אמור לעשות שם טירונות במחווה אלון. זה הזוי! בחור עם בגרות מעל 90, בגרות טובה בערבית. בחור מקסים, חברותי ממשפחה טובה ותומכת.
יש לו בעייה פיזית רגישה והוא סיפר על כך בלשכת הגיוס. הצבא החליט שזה בעייה פסיכולוגית ולשלוח אותו למחווה אלון לטירונות כלל צהלית. המקום הוא לנערים בעיתיים, "נערי רפול". מה הם רוצים לשבור אותו? הוא רוצה לתרום ולשרת ככל החיילים הרגילים. הוריו חולים מדאגה. מה עושים?
תודה.

אחותי6

New member
בהמשך להודעה הזאת אני האמא של החייל עזרה דחוף

בני נשלח לטירונות כלל צהלי במחווה אלון ולא מתאים לשם בכלל בגרות גבוהה קבה 52 דפר 60 ופרופיל 64 ובגלל בעיה רפואית שהצבא לא יודע להתמודד בעיני שלחו אותו לשם שיסבול עים אנשים שלא מתאימים לו למה במה הוא אשם למה מענישים אותו ומורידים לו את כול המוטיבציה שהיתה לו רצה להתמיין למודיעין כי הוא במגמה ערבית ויש לו 90 בערבית ולא שולחים לו בכלל כי שמעו ששם יעשה טירונות למה להרוס לילד את העתיד הוא מתביש לספר לחברה שלו את האמת ולחברים שלו הקרובים

jj29

New member
המלצתי הכנה

לצאת מהצבא. באמת נשמע שהבן שלך נפל קורבן להתנהלות מטומטמת של הצבא והאמת היא, בניגוד לדעה הרווחת, שאין שום סיבה שהוא ישלים עם זה ויסבול שלוש שנים. אמרת שהצבא קבע שלבנך יש בעיה פסיכולוגית - נשמע לי כמו פרצה מצוינת! שיוציא פטור ויצא אל החופשי, שם הוא יוכל לממש את עצמו. המון בהצלחה!

תשובה פשוט מטופשת:\

תמיד שומעים צד אחד ורצים להסיק מסקנות...אף אחד מאיתנו לא מכיר את הבחור ולא יודע מה באמת יש או אין, וגם אנחנו (ולא המשפחה, עם כל הכבוד) לא יודעים מה הוא הציג בפני הקבן או גורמים אחרים בלשכת הגיוס. הסיכוי שבחור עם נתונים כפי שהוצגו כאן בהודעות, משובץ לטירונות במחווה אלון - לא ממש קיימת, מעבר לכך - מי כמוכם המלשבים יודעים - שלאחר הצו ראשון וקבלת צו הגיוס הראשון - לא באמת יודעים לאן מתגייסים (ובטח שלא שנה וחצי לפני הגיוס - כפי שצויין בהודעה הראשונית).
אם ישנו מקרה שלא תואם לדעתכם (המשפחה) את המציאות - המועמד צריך לפנות אל לשכת הגיוס על מנת לשנות את פני הדברים. אני מכירה לא מכרה אחד של פורפיל 64 נפשי שהצליח להוריד את הפרופיל לגמריי (97) כי העביר מסמכים עדכניים מגורמים מטפלים, המלצות מבית הספר, תעודות וכו'. הכל הפיך - אבל לבוא ולהגעיש את הרשת בשם מישהו - שאולי טוב לו עם מה שקרה ואוליי רוצה אותו - זה קצת פרובוקציוני. צריך לעשות מהלכים אל מול לשכת הגיוס, עפ"י הצינורות המקובלים - אין דבר מוצדק שהוא לא הפיך - בטח ובטח שנה וחצי לפני הגיוס.

בהצלחה

JADE12

New member
אפרקסית, תודה על התשובה הכנה

.התשובה של JJ29 ממש לא לעניין!איננו מתייחסים אליה.
אני מקווה שנצליח לשנות את ההצבה הזו במחנה הזה. אימו תביא מכתבים מהיועצת של התיכון שהוא לומד בו ואם צריך גם מהמנהל, ומכל מי שצריך. היא לא תותר. לגבי מה שהוא הציג בלשכת הגיוס, אימו כבר מצטערת שהוא הציג את זה בפניהם. הוא אפילו לא קיבל מנילה, אלא ישר צו גיוס למקום הזה. זה מה שמציבים עם פרופיל 64?
מישהו בלשכת הגיוס עושה עבודה מאד לא טובה. לא ניסינו להרעיש את הרשת, אלא להעלות את המקרה הכואב הזה.

למעלה