שואלת שוב

ממי את מצפה לתשובה מSPRING

או מהמשתתפות? כלומר...עלי להודות גם בראשי חלפה מחשבה להביא ילדה קטנה (1.5). אבל מהר מאוד הבנתי .... שלא אני ולא האחרות יוכלו לעבוד וזה סתם יפריע. זה באופן אישי. כמובן שבאופן אישי אין לי התנגדות שתביאי אותו/ה. אבל נראה לי שכדאי שתשאלי את ספרינג במסר.... כמובן קחי בחשבון שהחדר לא יהיה נטול ריח של פימו. ולתינוק קטן....
וואלה לא יודעת....ותחשבי על זה

כיוון שכבר ערכתן סדנאות משותפות

בעבר, רציתי לשאול מה מקובל. האם יש איזו נורמה לגבי סדנאות ותינוקות. כיוון שמדובר בגמד יונק, עלי לדעת אם לבטל את השתתפותי בסדנה. מישהיא לענות??

עזבי בחייך. את רוצה להביא אותו ?

את חושבת שתסתדרי? חרוזית לא מתנגדת. אני לא מתנגדת... ולא בטוח שהיו הרבה סדנאות שהביאו תינוקות אבל אם נוח לך....אז יללה בואי ותביאי אותו גם. אם הוא יפריע לך תהייה לך בעייה אולי אבל אין כאן התנגדות לכך....
רק קחי בחשבון שבחדר יהיה הרבה פימו...כלומר משתחרר חומר מסויים לאויר...לא בטוח שזה בריא לתינוק

חחח

זה תלוי באיזו שעה של היום את שואלת את זה...בערב, כשכבר אין לי כח לאף אחד אז זה עם קמץ

שקט ../images/Emo70.gif את באצמך ילדה....עדיין

אז את נופלת בקטגוריה של ...."נחמדים כשהם ישנים" ....לא בשבילנו כמובן, כי כאן את מתוקה כל היום

תומסקה

New member
אני תמיד מתוקה... ../images/Emo6.gif

ואני תמיד נחמדה... חוץ מהפעמים שאני לא... אבל זה כבר סיפור אחר...

s i t a r

New member
אין ספק ששניה אחרי שהם נרדמים

את מתחילה לחשוב שאולי אפשר לעשות עוד ילד.

milat1

New member
בתור מי שאין לה... ../images/Emo85.gif

ילדים, אלא מה? אני משתכנעת כל פעם מחדש שככה הכי טוב! ועל תנסו לשכנע אותי עכשיו פתאום שזה כל כך נפלא (לגדל ילדים)
!

אי אפשר איתם...ואי אפשר בלעדיהם....

זאת האמת לאמיתה. מי שרוצה- יביא, מי שלא רוצה- לא יביא. אף אחד לא צריך להתנצל על מה שהוא עושה בחיים... אופס יצא לי כעוס....

milat1

New member
למה כעוס למה ../images/Emo35.gif

קודם צחקת בכיף, אז מה קרה??
אגב- הצלחת לעשות את הקנייה באינטרנט?

לא. יותר מידי מסובך ולא יוצא

יותר זול באופן משמעותי מספיק גכדי להסתבך עם זה... לענין הכעוס...(אם נקודה בבטן של ה"ו")... התכוונתי שמה שאמרתי יצא לי כעוס (עם נקודה בבטן של ה"ו") ולא שאני באמת כועסת. אבל זה באמת לפורום אחר. יש עכשיו פורום חדש של נשים שלא רוצות ילדים...אני לא מתחברת לזה למרות שיש משהו בדבריהן כמו שיש משהו באסטרולוגיה, בדת, ובכל דבר אחר שמישהו מאמין בו. אז התגובה שלי יצאה כעוסה למרות שלא כעסתי ולא ידעתי "לתקן" אבל זה לעוד פורום...למה לא ידעתי "לתקן" פסיכולוגיה

milat1

New member
אל תשלחי אותי לפורומים אחרים ../images/Emo7.gif

נשים שלא רוצות ילדים, ילדים שלא רוצים אמהות, תיקונים פסיכלוגיים...ממאמיה את רוצה לגמור עלי?? אני בינתיים פה אז בא נמשיך להשתעשע בכיף!
נ.ב למה כתוב 99 אני לא יודעת. זה לא אני כתבתי...

הכנסת תאריך לידה....המחשב של תפוז

מחשב את הגיל לפי התאריך שהכנסת... יללה בואי נראגיע
עוד אחד ?

milat1

New member
למה נרגיע? מה רבנו? ../images/Emo24.gif

וחוץ מזה לא הגיל חשוב...

אני איתך אלפי

גם בעניין ה"מתוקים כשהם ישנים" וגם בעניין האי אפשר איתם ועוד יותר אי אפשר בלעדיהם...

למעלה