שואלת שוב

שואלת שוב

השאלה למטה ולא נעניתי לי יש שמן אתרי אורגנו (דוקא לא היה יקר בכלל) קניתי אותו בטעות, בכלל רציתי משהו אחר. יש דרך להשתמש בו, אפילו בזהירות? או לוותר לגמרי? ושאלה נוספת: מה מצטרף לשמן ילנג ילנג? איזה עוד שמנים אתריים?

נפלאה שכמוך...

שמן אורגנו הינו בעל פעילות מחטאת, מרגיעה ונוגדת כאבים. משתמשים בו בדרך כלל לכאבי שרירים, שיגרון, בעיות בדרכי הנשימה ועוד. שוב - לא מומלץ
להשתמש ללא הנחיות איש מקצוע. חוץ מזה, לגבי יתר שאלותייך, מה זאת אומרת "מצטרף ? " מתאים ??? אם זו הכוונה, הרבה שמנים מתאימים להרבה שמנים אחרים... תלוי מהי מטרת הטיפול. לא עושים סתם כך שילובים בשמנים, זוהי רפואה לכל דבר. חשובה האיכות, חשוב המינון ועוד. אם ממש מעניין לך, תתחילי מרכישת ספר או שניים בתחום הארומתרפיה על מנת להכיר את השמנים ופעילותם הרפואית. עם הזמן תתקדמי ואולי אף תגשי ללמוד איזשהו קורס מקצועי בתחום
בהצלחה, הילה

טוב

אז יותר ספציפי אפשר לערבב תפוז עם ילנג ילנג ? וילנג ילנג עם לבנדר? קניתי ספרון ומדי פעם אני קוראת באינטרנט וחשבתי גם על ללמוד את זה,אבל אני לא מספיק מכירה את התחום, ומה ששמעתי זה לא תחום שאפשר להתפרנס ממנו. אז אשאר במקצועי ככל הנראה...

אכן

ילנג ילנג עם לבנדר יהיה מצויין - אבל זה עניין של טעם תפוז וילנג לדעתי פחות יתאים ברמת הניחוח אבל אם זה לשילוב רפואי, לא צריכה להיות מניעה. בהצלחה בניסיונות ,
הילה

למעלה