שואלת

שואלת

ערכתי פריסת שאלה. שאלתי: מה הפוטנצייל בקשר עם X בחצי שנה הקרובה? הקלפים: 8 מטות 2 חרבות נער מטבעות 3 מטבעות אס המטבעות 9 מטות אביר החרבות אביר המטבעות קלף סיכום - גלגל המזל. רקע: קשר של שנה וחצי. הרבה רגש, אהבה וחיבה דו-צדדיים. בעיות כלכליות ותעסוקתיות אצל בן הזוג, שגרמו להסתגרות ולחוסר קשב. הקשר הסתיים לאחרונה בכאב רב ושנינו עדיין לא התגברנו. אשמח אם תעזרו לי בפירוש. תודה, שואלת

batgalim

New member
בוקר טוב שואלת ../images/Emo141.gif

השאלה שניסחת אינה נכונה, וכמו כן מספר המילים אינו מתאים לכמות הקלפים. אנא שאלי שוב - 1 - מה 2 - פוטנציאל 3 - היחסים הזוגיים 4 - ביני 5 - לבין איקס 6 - בחצי שנה הקרובה + קלף סיכום. וכן - האם אתם נשואים ?

שלום צליל

אמנם כתבתי בהודעתי רקע לשאלה, אך כנראה שהוא אינו מספק. אילו נקודות יש צורך לחדד לגבי הרקע?

תשובות

מאז הפרדה (חודש) אין בינינו שום קשר. מכיוון שהוא נמצא בתקופה קשה (כלכלית, תעסוקתית וסביר להניח גם נפשית) הוא אינו מקדיש כלום למען הקשר ואינו קשוב לצרכים שלי. הוא מאוד מודע לבעיות אך סובר שהוא לא יכול כרגע לתת מעצמו דבר ושמגיע לי יותר מכך. על בסיס זה נפרדנו. הפריסה החדשה אצרף בהמשך השירשור למטה. תודה שואלת

והפריסה

לשאלה: מה פוטנציאל היחסים הזוגיים ביני לבין X בחצי שנה הקרובה? יצאו הקלפים הבאים: 1. מלך המטות 2. מרכבה 3. שלושה מטבעות 4. מגדל 5. עשר חרבות 6. שמש קלף סיכום: נער הגביעים ועוד אוסיף, איננו נשואים!

batgalim

New member
לשואלת כואבת ../images/Emo23.gif

מה - מלך המטות פוטנציאל - מרכבה היחסים הזוגיים - שלושה מטבעות ביני - מגדל לבין איקס - עשר חרבות בחצי שנה הקרובה - שמש קלף סיכום: נער הגביעים חברך מבולבל ואינו יודע מה יהיה בעתיד, עפ"י הפריסה נראה כי דיבר אמת והוא אכן נפרד ממך על בסיס כלכלי. הוא חש פגוע מכך שלא מעריכים את כשוריו ובטחונו העצמי ירוד מאד בימים אלה. הפרידה ממך הגיעה שלא מתוך מחשבה תחילה אלא מתוך אימפולסיביות. הוא לא תכנן להפרד ממך מתוך שיקולים רציונאליים אלא פעל מתוך כעס על עצמו, הוא חש שנכשל ועל כן היה זקוק לשינוי, ליציאה מהקשר שלגביו מייצג סוג של מסגרת שהוא מעדיף כרגע לשבור. הפרידה ממך הרסנית אף לגביו, נראה לי אף שהוא רואה אותך כמצליחה יותר ממנו והאגו שלו גבר על אהבתו - דבר שהוביל אותו למחשבה שעליו להרוס את הקשר איתך על מנת לבנותו מחדש מתוך ההריסות - כשיהיה הוא במצב טוב יותר. הפוטנציאל של הקשר כרגע תקוע מבחינתך מחוסר שליטה, לא נראה לי שאת יכולה לעשות משהו על מנת להחזירו לקדמותו. אך קלף השמש אופטימי - הוא מבשר שבסיומו של התהליך הדברים יסתדרו מאליהם, מבלי שאת תפעלי למימושם. יכול להיות שאיקס ימצא עבודה, ימצא את עצמו וע"י כך האגו הפגוע שלו ישוקם והוא בעצמו יחליט לחזור אליך. כיום את צריכה להבין אותו ולכבד את החלטתו, הוא זקוק לידיעה שאת לצידו, שאת תתני לו את הזמן למלא את האנרגיות והמצברים הדרושים לו עד שירגע, ויחוש בעצמו שגם הוא זקוק לך ולתמיכה שלך. מה את אומרת?

וואו, בת גלים../images/Emo24.gif

קלעת בדיוק למטרה. אבל בינתיים, הכאב רב וכך גם הגעגועים
.

למעלה