שואל, איזה מים אתם שותים ?

exprexs

Member
אם זה נשמע כמו מן רצון לשווק לכם מוצר, אז לא. פשוט לא.
אני שואל כדי לברר ותו לא.
אני למשל מאוד אוהב מים, גם מים מינרליים, וגם מי ברז שעברו סינון כך שהם באמת איכותיים וטעימים ( חסרי כל טעם ).
סינון מי ברז בבית, לעולם לא יוצא די איכותי בעיניי, ולכן אני מזמין מים.
זה רק שאני לא מכיר מישהו שדומה לי בכלל בהקשר הזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
בדרך כלל מי ברז (בבית יש מסנן בכניסה לדירה) אלא אם יש מתקן מים או בקבוקים (אצל אחרים).

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אם זה נשמע כמו מן רצון לשווק לכם מוצר, אז לא. פשוט לא.
אני שואל כדי לברר ותו לא.
אני למשל מאוד אוהב מים, גם מים מינרליים, וגם מי ברז שעברו סינון כך שהם באמת איכותיים וטעימים ( חסרי כל טעם ).
סינון מי ברז בבית, לעולם לא יוצא די איכותי בעיניי, ולכן אני מזמין מים.
זה רק שאני לא מכיר מישהו שדומה לי בכלל בהקשר הזה.
אין ספק שמים מינרליים הם יחסית טעימים יותר וגם כאן, יש כל מיני. יש מתוצרת הארץ, ממעיינות שנבזזים, ויש גם ייבוא ממקורות שונים בחו"ל.
אז גם כאן, יש "טעמים" שונים.
אבל לא בא לי לשלם כל כך ביוקר ולכן אני מעדיף להחזיק בבית "תמי 4" ולצרוך את מימיו.
זה יקר אבל זה זמין תמיד וזה נוח.
ויש גם תמי 4 עם סודה. לא מתאים לי...
מנגד, יש לי את המבעבע של סודה מה שמו וזה מה שנקרא ב"חצי כוח". לא תמיד הוא מגזז כפי שאני אוהב, אבל זה מה יש.

ויוי 25

Well-known member
רוב האנשים המוכרים לי רכשו בעשור האחרון מיתקן מים המטהר והמסנן של חברת תמי 4 ( מים מסוננים חמים וקרים.)
לעומת זאת, השכנים שלנו מעדיפים להזמין מרשתות המזון בקבוקי- מים - מינרלים בבקבוקים גדולים של ליטר וחצי.
אגב,
בארצות אירופה עתירת -הגשם - ובעיקר בהולנד, שם מי -הברז צלולים ולכן הם ם שותים מי -ברז , אך בישראל ברוב האזורים
מי - השתייה עמוסים באבנית ולא ראוים לשתיה.

trilliane

Well-known member
מנהל
רוב האנשים המוכרים לי רכשו בעשור האחרון מיתקן מים המטהר והמסנן של חברת תמי 4 ( מים מסוננים חמים וקרים.)
לעומת זאת, השכנים שלנו מעדיפים להזמין מרשתות המזון בקבוקי- מים - מינרלים בבקבוקים גדולים של ליטר וחצי.
אגב,
בארצות אירופה עתירת -הגשם - ובעיקר בהולנד, שם מי -הברז צלולים ולכן הם ם שותים מי -ברז , אך בישראל ברוב האזורים
מי - השתייה עמוסים באבנית ולא ראוים לשתיה.
מי הברז בישראל ראויים לשתייה.
למעשה באזורים רבים אלה מים מותפלים ולכן דווקא חסרים בהם מינרלים...

superot

New member
שנים שתיתי מי ברז, לאחר מכן בריטה והיום יש לי בבית בר מים. בעלי מעדיף מים מינרלים, הוא לא סומך על מי הברז.

amub

Active member
אני עם בריטה, למי ברז אצלנו יש טעם לוואי לא נעים.
לגבי איכות המים בברז, זה תלוי בהגדרה. לפני המון שנים הייתה כתבה בטלוויזיה על תולעים במי ברז. מילאו כוס מים מהברז ורואים שם תולעים קטנות לבנות.
תגובת משרד הבריאות הייתה שהן לא מזיקות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני עם בריטה, למי ברז אצלנו יש טעם לוואי לא נעים.
לגבי איכות המים בברז, זה תלוי בהגדרה. לפני המון שנים הייתה כתבה בטלוויזיה על תולעים במי ברז. מילאו כוס מים מהברז ורואים שם תולעים קטנות לבנות.
תגובת משרד הבריאות הייתה שהן לא מזיקות.
נשמע הזוי. יש חומרי חיטוי במי השתייה.
מכל מקום, עברו הרבה מים מלפני המון שנים.

superot

New member
אני לא יודעת איך מצטטים, אבל אני מגיבה למה שכתב.ה amub מעליי: איכס, באמת? לפני כמה שנים זה היה, סדר גודל של שנתיים-שלוש, או יותר כמו 20 שנים?

superot

New member
יותר כמו 20 שנה.
יופי, הבנתי איך מצטטים!
אני לא יודעת האם לשמוח שזה היה מזמן, ולקוות שזה כבר לא רלוונטי. או לנסות להזכר האם התקופה זו שתיתי מים ישר מהברז או לא...

למעלה