שואל אתכם

KILLAR

New member
שואל אתכם

טוב תיראו היה לי חבר (אני לא הומו) שהיו לו כל מיני דברים מוזרים תמיד מדבר על בנות מדבר על אחותי (במובן המיני) וגם לא בתול ורצה ליגרור אותי גם אחרי זמן מה אמא שלי לא הרשתה לי להיות חבר שלו ואחרי משהו של 3 חודשים הוא תמיד מיתקשר ורוצה שנלך ניסתובב נבי בנות וזה אני לא יודע אני לא רוצה להיות חבר שלו אבל אני ממש לא יודע וגם אין לי איך להגיד לו שאני לא רוצה להיסתובב איתו

עונה לך

מממ לא ממש הבנתי.... החבר שלך פשוט חרמן, בגלל זה אמא שלך לא רוצה שתסתובבו ביחד???? אם אתה רוצה להסתובב איתו תסתובב אם לא אז לא. קל לא? מקווה שעזרתי גלית

אתה רוצה להסתובב איתו?

תסתובב ! ! ! מי אמר לך לא (חוץ מאימא שלך אבל זה לא נחשב) רק שתדע שלאימא שלך יש בטח סיבה טובה לכך. נ.ב אין שום דבר רע בהומואים:) מיכל:)

אה.................................

עם אתה רוצה להסתובב איתו אז תאמר לאמא שלך שעם תרגיש לא בנוח אז אתה תרפה ממנו אבל...עם אתה לא רוצה להסתובב איתו תתרחק ממנו ואם הוא חכם הוא יבין ת´מסר... רינת.

wildflower!

New member
אני חושבת....

ש אם אתה אוהב את החבר שלך ורוצה להסתובב איתו.. אז אתה לא צריך להקשיב למה שאמא שלך אומרת.{אבל כמובן שתבדוק את האפשרות שאולי היא צודקת...} אבל אם אתה לא רוצה להיות חבר שלו...אז מה הבעיה? אל תענה לטלפונים כשהוא מתקשר.....אל תיצא איתו.. ובסופו של דבר הוא יבין את הרמז!! אוהבת בר

וזאת תשובתי לך.

קודם כל למה אתה מתנצל לכל אחד יש חברים זה לא אומר שאתה הומו
ובקשר לחבר שלך פשוט תדבר איתו, תגיד לו שמפריע לך ההתנהגות שלו.. תתמאין לי זה הדבר הכי נכון לעשות....... ואולי הוא יבין ויישתנה כי אם סה"כ טוב לך איתו אז סבהה ואם לא אז תגיד לו להתחמק לא הפתרון חוקרת

למעלה