שואל לדעתכם.המלצות.

GDIABLO

New member
שואל לדעתכם.המלצות.

לפני כמה ימים מכרתי את האייפוד פוטו 40 ג"ב שלי.כי הגעתי למסקנה שיש נגנים יותר טובים ממנו לדעתי.. עכשיו אני מעוניין לקנות נגן חדש ואני מתלבט בין iriver h320 ל iaudio X5 או X5L. מצד אחד הסוללה של האיאודיו הרבה יותר חזקה.והאיכות וידאו שלו יותר טובה. מצד שני באיריבר יש עברית שמאוד חשובה לי. והוא מגיע עם יותר דברים ויותר ותיק בשוק. על מה אתם ממליצים לי? מישהו יודע אם הולך לצאת מתישו עברית לאיאודיו?

TheRealDeal

New member
לא בהכרח יותר טובים..

אבל לא לכולם האייפוד מספק את הצרכים... שאלה לי אליך - אתה חושב שיהיה לך שימוש בבערך 28 שעות סוללה? (אייאודיו אומרים 35 אבל הם בדקו ב64KBPS, זה מוריד כמה שעות), אם אין לך מה לעשות בכ"כ הרבה זמן סוללה והתוספים שמגיעים עם האייריבר חשובים לך יותר, אז תלך על האייריבר.. והאיכות וידאו לא יותר טובה לפי מה שהבנתי.. יש לאייריבר ולאייאודיו אותו מעבד, אבל המסך של אייאודיו פחות איכותי. אין פה יותר מדי מה להתלבט.. זה מה שאתה צריך יותר.. אנחנו לא יכולים לקבוע לך את זה.

weird dust

New member
אני לא יודע אבל ניראה לי שהניווט

באייפוד הוא הכי נוח מבין כולם ואני ההיתי נשאר איתו. הניווט בשאר הנגנים פחות טוב. בעיקרון באייץ 300 אין באמת עברית זה רק חצי משהו מוזר כזה. בכל מיקרה האייאודיו נירא ה לי יותר מושך דווקא ואני ההיתי בוחר בו. וידאו אני לא רואה בנגן שלי וזה ניראה לי נגן יש לו יותר שעות בטריה ויש לו עיצוב טוב ונוח יותר.

למעלה