בדרך יפו ת"א וברחובות הצדדיים יש מלא חנויות רחוב של כלי מיטהשלום לכולם, אני זקוק בדחיפות לסדין ברוחב 120, אבל אני לא מוצא אף חנות שמוכרת סדינים באזור ת"א.
טלפנתי לחב' האבטחה של דיזינגוף סנטר, והם אמרו שהמשביר לצרכן סגור שם.
טלפנתי לחנות כיתן בדיזינגוף סנטר, ולא היה מענה.
רעיונות?
האמת היא שאני ישן על סדינים קרועים.
לא שקרסותודה, אבל זה כללי מדי עבורי.
אני צריך כתובת, וכן לוודא שיש להם סדין ברוחב שאני צריך.
איזה ימים.... לא יאומן בכלל.
חשבתי שהסגר מאחורינו, אבל כנראה שבתי עסק קרסו בשקט. מה שאומר שהם למעשה לא ייפתחו לעולם.
קיבלתי היום מסרון (אני חברת מועדון) שכל סניפי המשביר נפתחו.שלום לכולם, אני זקוק בדחיפות לסדין ברוחב 120, אבל אני לא מוצא אף חנות שמוכרת סדינים באזור ת"א.
טלפנתי לחב' האבטחה של דיזינגוף סנטר, והם אמרו שהמשביר לצרכן סגור שם.
טלפנתי לחנות כיתן בדיזינגוף סנטר, ולא היה מענה.
רעיונות?
האמת היא שאני ישן על סדינים קרועים.
מה לא משעת על זה ?לא שמעתי על זה.
האם יש מועד פתיחה כלשהו ?
מעניין איך הם ישרדו את ההחלטות המשונות האלה....
האמת שמרוב דיווחים על קורונה, אני כבר לא מעודכן בפרטים.
עוד לא התירו לפתוח קניוניםיעני חשבתי שכבר התירו לפתוח קניונים. לא משנה...
איזה סיוט... בא לי לבכות.
הרבה מאד מזדהים עם דעתך וסובלים בדרך זו או אחרתנצל"ש- אני רוצה להביע כאן את ההזדהות שלי עם כל נפגעי הסגר הראשון והשני, כל מי שניזוק כספית, תעסוקתית או בכל דרך אחרת, אני רוצה להביע כאן את ההזדהות שלי. אני בטוח שזה נורא ואיום.
לא יודע אם סגר מכל סוג, מועיל בכלל מבחינת מניעתית להדבקה.
באופן אישי, לא ראיתי אף חולה קורונה , וגם לא שמעתי על חולה קורונה המוכר לי אישית.
במן אופן מוזר שכזה, כל מיני שועי עולם ומנהיגים שדווחו כחולי קורונה, יצאו מהמחלה כמו אריה, ללא שום פגע כלל וכלל.
עולם מוזר...
עובדה היא ואין חולק עליה , שבסגרים הקודמים העקומה השתטחה. - לא שאני מצדיק את הסגרים.לא יודע אם סגר מכל סוג, מועיל בכלל מבחינת מניעתית להדבקה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.