היי לכולם.
יש ברשותי קנקן בריטה לסינון מי ברז.
הבעיה, שאיכות המים המתקבלת לאחר סינון, איננה תמיד לשביעות רצוני. זה לא דומה למים מינרליים וזה לעתים יוצר מן תחושת יובש בפה לאחר שתייה. יתכן שהעניין נסב על מידת ריכוך המים שהיא כנראה איננה די גבוהה ( אלא בינונית ).
בלית ברירה, אני קונה גם מים מינרליים ( אני מאוד אוהב מים ).
היה לי מן רעיון שכזה ואני שואל מה דעתכם.
הרעיון , לקנות מסנן כמו בתמונה ולחבר אותו לברז מכונת הכביסה שלי ולמלא בעזרתו בקבוקים ריקים עם מי ברז שעברו סינון. הכל בעזרת צינורות גמישים.
מסיבות שונות, אני לא יכול כעת לחבר מסנן כזה לצנרת המים הראשית שלי.
שואל- האם לדעתך, זה רעיון שייתן לי תוצאות טובות יותר לעומת הפיתרון הקיים ( קנקן בריטה ) ?
אני באמת לא יודע איזו תוצאה נותן מסנן שתוכנן למתקן כמו זה בתמונה.
תודה מראש
יש ברשותי קנקן בריטה לסינון מי ברז.
הבעיה, שאיכות המים המתקבלת לאחר סינון, איננה תמיד לשביעות רצוני. זה לא דומה למים מינרליים וזה לעתים יוצר מן תחושת יובש בפה לאחר שתייה. יתכן שהעניין נסב על מידת ריכוך המים שהיא כנראה איננה די גבוהה ( אלא בינונית ).
בלית ברירה, אני קונה גם מים מינרליים ( אני מאוד אוהב מים ).
היה לי מן רעיון שכזה ואני שואל מה דעתכם.
הרעיון , לקנות מסנן כמו בתמונה ולחבר אותו לברז מכונת הכביסה שלי ולמלא בעזרתו בקבוקים ריקים עם מי ברז שעברו סינון. הכל בעזרת צינורות גמישים.
מסיבות שונות, אני לא יכול כעת לחבר מסנן כזה לצנרת המים הראשית שלי.
שואל- האם לדעתך, זה רעיון שייתן לי תוצאות טובות יותר לעומת הפיתרון הקיים ( קנקן בריטה ) ?
אני באמת לא יודע איזו תוצאה נותן מסנן שתוכנן למתקן כמו זה בתמונה.
תודה מראש
![1686119823269.png 1686119823269.png](https://www.tapuz.co.il/data/attachments/77/77370-fb3cb4b94e895ca7a6d2cc1f68c12c39.jpg)
נערך לאחרונה ב: