שואף לכתוב תמיד את ההודעה האחרונה?

O F I R L

New member
שואף לכתוב תמיד את ההודעה האחרונה?

גם אם אין לה שום קשר לנושא המדובר? אם כן שאל את המומחה governor. והוא כבר יסביר לך היטב איך לעשות זאת (מומחה עולמי בנושא - בעל נסיון של אלפי הודעות) שבוע טוב אופיר

Igra Rama

New member
הבט חוכמולוג

אתה יכול לצרוח כל היום וכל הלילה, "יש אלוהים", "היה מבול" ו"גיל העולם" מפי איזה מפגר העונה לשם קאפח. ובכן: 1. לא הצלחתם להוכיח שיש אלוהים. 2. גוברנור הראה לך ולבני מינך שללא התערבות של "כוח עליון" לא יכול להתרחש מבול גלובלי. 3. קאפח, אינו פיסיקאי ואינו ביולוג ולכן אינו מוסמך לדבר בנושאים שאינו מכיר. אז תמשיך לצרוח. בינתיים אנחנו דופקים לכם את כל הטיעונים.

O F I R L

New member
שלום רב לך

1. "לא הצלחתם להוכיח שיש א-לוהים" - האם אי פעם ניסיתי להוכיח לך את הדבר הזה(אינני טוען שאין הוכחה אבל מתי לאחרונה ראית אותי מנסה להוכיח זאת?) 2. "גוברנור הראה לך ולבני מינך שללא התערבות של כוח עליון לא יכול היה להתרחש מבול גלובלי"......?!?!?!?! השתגעת? הרי זה מה שטענו תמיד, מעולם לא טענו אחרת(אין לי בעיה שתבקש מבעל הפורום למחוק את ההודעה הזאת) הנה טענתך בפורמט אחר "גוברנור הוכיח לכם שרק אלוקים יכל לעשות את המבול" שים לב למה שאתה טוען!!! 3. קאפח אינו פיסיקאי ואינו ביולוג וכו´ - ראשית כל הוא ד"ר לרפואה והוא ודאי מבין בביולוגיה(כלומר המינימום שבמינימום הוא ברמה של תואר ראשון בביולוגיה ולפי תחום התמחות כך גדלה ההבנה) שנית - כל מה שטענתי הוא שצריך להתיחס לטענות האדם גם אם אין לו תואר בנושא - בדיוק כפי שהינך מצפה ממני להתיחס לטענות שלך בגיאולוגיה פיזיקה, פילוסופיה וכו´. וזה בדיוק מה שgovernor מתחמק מלעשות - עיין טוב בשרשורים הרלוונטיים(תוכל ללכת לפי השרשורים המתחילים כאןhttp://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=17913503 "בינתיים אנחנו דופקים לכם את כל הטיעונים" - ראינו איך governor עושה זאת עיין בדיוניו עם פגוש בדב שקול ובקישורים שנתתי לך לעיל אני מאחל לך כל טוב באמת אופיר

למעלה